31 sista augusti

Publicerat den 2010-08-31 kl 18:14:20
Är det itne helt sjukt? Det är sista Augusti idag. Imorron är det dags att ta fram halsduk och vantar och hela köret, för då blir det officiellt höst. Hemska tanke...

Idag då.. Började med Specialidrott. Kan nog bli riktigt kul och intressant att läsa. Dock ligger 150 poäng på en träningsdagbok som man ska skriva minst 3 gånger i veckan. Det kommer inte bli det lättaste. Jag hoppas jag överlever det. Jag och Elle gick och käkade lunch på Subway, sen stack vi till Tiger och införskaffade varsin bok att skriva träningsdagboken i. Vi hittade också super söta smykeshängare som vi köpte varsin av. Eftermiddagen bestod av uppstart i två kurser med nya lärare, så det började ganska lugnt.

Nu ska jag plugga lite sen ska jag ut och springa 7 km hade jag tänkte. Jag kommer nog sova gott i natt. Ett måste eftersom jag ska upp redan 6 imorgon och jobba innan skolan börjar, sen ska jag träna hela kvällen så det kommer bli en lång dag imorgon.









All this time

Publicerat den 2010-08-30 kl 21:46:18
Jag har blivit helt såld på One Republic. Så jävla bra. Här kommer en av mina favorit låtar.


All this time




long time ago

Publicerat den 2010-08-30 kl 21:24:50
Känns som det är längesedan jag skrev. Men har ju inte haft tid i helgen. Har varit i Göteborg oh tävlat och så var man ju tvungen att passa på att gå på Liseberg då också ju.

Och nu har skolan kommit igång igen på riktigt. Damn, vad jobbigt. Dagen började med danska. Maria som vi hade innan har gått och blivit på smällen (Damn her..:@) så fick ny lärare idag. En riktigt dansk, som inte ens kan svenska. Detta kommer gå åt helvete, fast kommer nog lära oss mycket danska.

Efter skolan stack ajg och simmade. Satt i bastun efter med inpackning så mitt hår är super lent nu.

Asså jag beklagar verkligen att jag skriver så ytterst ointressanta saker (Damn me..) men ni får leva med det, mitt liv är inte roligare just nu.








gult är fult

Publicerat den 2010-08-26 kl 14:53:01


Min mamma och syster gillade nog inte min nya hårfärg. Igår hade dom nämligen köpt silver shampoo och balsam till mig. Jag tacka så hemskt mycket eftersom jag själv kanner ätt jag hade behövt det och nu när mamma är så snäll och köper det så kommer det änvändas flitigt, trots att jag precis köpt nytt shampoo och balsam:) Tror mina kompisar också tackar min snäll mamma så hemskt mycket så dom slipper gå och störa sig på men nuvarnade färg.




ångest!

Publicerat den 2010-08-26 kl 12:53:05
Idag har jag lite ångest över att det fortfarande är augusti, men känns lika kallt som i oktober:( det brukar ju alltid vara så varmt och skönt enda in i september, vad är det med detta året?

Jaja, hade en ganska lugn dag i skolan, stack till Subway och åt efter med töserna. Imorron ska vi ha kick-off i skolan, så hade tänkt ställa mig och steka pankakor nu och ha med som lunch, låter väl smarrigt? Hör kommer komma upp lite fler inlägg nu:)








Skola

Publicerat den 2010-08-25 kl 11:22:46
Så.. Nu är jag redo för första dagen i skolan. Ska bli kul att se de nya lokalerna. Ska träffa töserna och käka först.









bara allmänt är..

Publicerat den 2010-08-25 kl 09:22:44


Här sitter jag och äter mig gröt.. men en något udda frisyr, ja ni ser 3 flätor, där ska vara 4... (han inte locka håret igår så fick ta en snabblösning) och lite allmänt för blont hår. Skolan börjar kl 1, ska träffa elle och käka innan, ska förresten fråga om Sofie, fanny och Jessica också är på. Jessica börjar i vår klass idag, ska bli så kul:) Nej jag måste snart börja göra mig i ordning om jag ska hinna:)





Homosexuella hade räckt för mig

Publicerat den 2010-08-24 kl 18:06:26
Satt och bläddrade lite i en London guide i morse, då dök denna fina rubriken upp:


Hehehe.. "Homosexuella" hade varit en lite finare förklaring kan ju jag tycka:)




Jobb

Publicerat den 2010-08-24 kl 09:58:14
Så, då har jag blivit inkallad för att jobba nu sista sommarlovsdagen. Det blir förmodligen bara någon timme, och vad gör man inte för lite pengar? Det är ändå otrevligt väder ute idag:(






ny

Publicerat den 2010-08-23 kl 20:48:21
Nu kommer en ny header:) Vad tycks?








nostalgi!

Publicerat den 2010-08-22 kl 17:21:23


Hur gamal var jag när jag sprang runt och sjöng denna och var helt förälskad. 4-5 någonting? Den är fan fortfarande underbar:)



Skolstart

Publicerat den 2010-08-20 kl 22:07:59
Köpte bara randiga kollegieblock på Ullared så fick köpa rutiga också nu.


Ett att räkna i och ett att anteckna i. Ville helst ha A5 att räkna i men det fanns inte:(




Toni&Guy

Publicerat den 2010-08-20 kl 21:38:27


Tänkte testa ett nytt Shampoo och balsam, så det blev Tony&Guy, bara för att Kicks hade specialpris. Har använt balsamet, men blev inte så imponerad, men det kanske blir bättre efter hand. Någon som har provat som kan rekomendera det?




Fler semester köp

Publicerat den 2010-08-20 kl 10:47:28
Köpte inte mycket på semestern. Jag har ju visat shortsen, men jag köpte två böcker till.


Livskraft som är en träning och kostbok. Det är en svenska tjej som är en mycket populär PT i Hollywood som ha skrivit boken, ett plus för att hon är från Skåne.
Och den andra "Hej! Mitt namn car Elton Persson" skriven av Martin Svensson, ni kommer väl ihåg att det var han som hade hit låten i mitten av 90-talet "Du är så, yeah yeah wow wow" Så nu har jag mycket att läsa hela hösten och vintern:) Men jag gillar't






Ullared shopping

Publicerat den 2010-08-20 kl 08:36:54
Slänger äntligen upp inlägget om vad jag köpte i Ullared. Jag vet inte om jag har fått allt på bild, kommer knappt ihåg vad jag köpte, kvittot gick sönder när jag la mitt paraply på.


Kjells solglasögon och en klocka

Sex Pistol t-shirt

Vanliga och spets tights


Jeansleggins, svarta och blåa med slitningar

Nitskärp och midjeskärp (även det med nitar)

Böcker, 14år till salu, Dyngkåt och hur helig som helst och En shopaholic i väntans tider

Filmer, National Treasure 2, 27 dresses, What happens in Vegas, LA Giggolo och How I met you mother box

Två mascaror, en som förlänger och en som ger volym, tillsammans blir det riktigt bra

En nessesär att ha i väskan

En kuvert väska och en axelväska

Kollegiblock och antekningsbok

Bra att ha saker? Massa krimskrams ialla fall som man säkert får nytta av nån dag:)



Träningskoll

Publicerat den 2010-08-19 kl 22:38:15

Jag gillar ha koll på hur mycket jag tränar (dessutom är det lätt att plocka fram och visa pappa när han klagar) så köpte en ny träningskalender, denna nya var dessutom myckat bättre än den andra, man kunde fylla i hur man ätit och sovit också, vilket påverkar träningen mycket också. På tal om sova, så måste jag gå och lägga mig nu så jag orkar sista dagen. God Natt<3 



London Baby!!

Publicerat den 2010-08-19 kl 22:24:35

Då var det klappat och klart, bokat och betalt. Eller ja, Elle har betalt, jag har inte hunnit ge henne pengarna än. Men vad gör det?? Vi ska åka i alla fall!! Jag lägtar riktigt mycket, har till och med börjat räkna ner dagarna tills vi ska åka, har börjat plocka fram kläder jag ska ha med mig och... Nej det har jag inte. För vi ska inte åka förrän sisa Oktober, så om två och en halv månad:( Men tiden kommer gå riktigt fort och snart är vi hemma igen, så det är itne lönt att längta.

 

Synd bara att Fanny och Sofie inte ville åka med. Jag var tveksam ett tag också men nu är jag bara helt nöjd. Med tanke på hur bra vi fick det. Hotell, bara några kvarter från Oxford Street, och flyg för under 3000 par person. Och frukost ingår. Jag är super nöjd:)

 

 

 

 


19 augusti

Publicerat den 2010-08-19 kl 22:01:17
Morsning korsning. Eller bara god kväll. Hade tänkt släng upp massor med inlägg här men jag tror inte jag hinner det.

Jobbat idag, näst sista dagen, bara imorgon också sen slutar jag. Man jag har eventuellt fixat så jag kan komma och jobba någon gång i veckan, så det är ju najs:) Det är helt sjukt att tänka på att det bara var en vecka sedan vi satt i Söderköping, känns som evigheter sedan.

Så börjar skolan på Onsdag. Jag vet att mina kompisar kommer slå mig nu men; jag saknade det lite och längtar en aning. Jag vet inte varför, kanske för att jag gillar att veta vad som ska hända och kunna planera ut efter det och bara börja leva som vanligt igen, och jag tror också att det lite är för att jag har jobbat nästan hela sommaren, nu när skolan börjar kan jag ju äntligen få sova ut:)

Jaja, sova ja. Det måste jag göra om jag ska orka sista dagen också:) Btw, Malmöfestivalen börjar imorgon. Ska ta en langos till Lunch, bara för att:)

Det kommer fler inlägg så jag säger inte god natt än:)






Back to normal

Publicerat den 2010-08-18 kl 20:04:21
Hemma nu, ja, jag kom hem redan i söndags kväll men har inte hunnit blogga förrän nu. Ska visa senare allt jag köpte på Ullared, det är en hel del.. Men jag måste först ut och springa.

Jag och Elle håller på att planera en liten utflykt, I'm so excited:) Vädret i Malmö är allmänt dystert med allt regn och jag jobbar och känner mig allmänt trött och snart börjar skolan så jag behöver detta att längta till. Får dock längta 2 och en halv månad.. Jag blir så trött...

Nu måste jag dra på mig träningskläderna:)





Nytt

Publicerat den 2010-08-06 kl 14:42:52
Har köpt ett par nya shorts, det är typ det ända jag shoppat som inte är från Ullareda, men tänkte i alla fall visa dom.




Shortsen är köpte i en butik som heter Soda, jag vet inte riktigt vad det är för affär, men dom hade ganska dyra kläder, men det var halva priset. Shortsen jag köpte var typ dom billigaste och det fanns bara ett par kvar. Dom kostade 400 från början men halva priset så jag betalade bara 200 kr. Jag gillar att dom är lite längre så inte låren går ihop.





vad mer kan man önska sig?

Publicerat den 2010-08-06 kl 14:37:25
Sitter i förtältet. Pumpar musik, sitter vid datorn, precis ätit lunch och tar för tillfället paus från badandet. Det är typ nästan varmaste och finaste dagen på semestern idag. Ska snart gå och diska med min syster, tacka gud för diskmaskin på campingen, men så är det när man bor femstjärnigt (*****)

Ska springa en runda i eftermiddag, hur ska jag orka? Nä, ikväll blir det definitivt tidigt i säng. Känner mig redan helt trött.

Om man skulle ta och gå och diska så man kan gå och köpa glass sen:)




sex istället för 3

Publicerat den 2010-08-05 kl 17:42:39
Sitter i Örebro nu. Tredje året vi bor här på Gustavsvik. Men dom har gjort om lite verkar det som, nu har vi rikigt tv till och med, med både kanal 5 och MTV, det har vi inte ens hemma. Köpte internet som jag kan använda på min egen dator också, så jag kan visa lite bilder. Ganska kul. När jag skulle köpa inlogg till internet så visade sig att han som stod i receptionen också va från Oxie så jag fick internet för 6 timmar när jag bara betalade för sex timmar, riktigt snällt.

Sitter och kollar på Beverly Hills 90210, men ska snart byta om så ska vi gå och äta. Ska bara till resturangen på campingen så ska inte fixa mig så mycket.

Lite tråkigt att byta camping nu, dom som bodde brevid oss på campingen i Eksjö var skit balla. Två småungar på typ 2 och 4 år och deras föräldrar. Skit söta ungar.

Nu vet jag inte mer vad jag ska skriva, har inte så mycket att skriva men men, blir kanske ett till inlägg nu när jag inte är beroende av pappas dator.









Namnsdag

Publicerat den 2010-08-02 kl 19:34:40
Japp så är det. Idag har Kajsor namnsdag:)

Vi sitter i Eksjö nu. Körde från Halmstad idag. stannade för att käka pizza i Värnamo och sen vidare hit. har precis kommit på plats med allt. Jag ska strax byta om och springa några intervaller. Nu när jag sitter och har lite små tråkigt om dagarna så jobbar jag på en ny design till bloggen, kan dock inte fixa till den förrän jag kommer hem.

Det är lite tråkigt att blogga när man inte kan använda bilder, men när jag kommer hem om två veckor så kommer jag bild bomba:)

Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, händer faktist inte så mycket om dagarna.






RSS 2.0