chocklad missbruk?

Publicerat den 2010-12-30 kl 21:57:12

Ansiktsmask av choklad, hårinpackning och fotbad. Kan behövas nu inför nyår :) Göttar mig som fan kan jag säga :D



27 december

Publicerat den 2010-12-28 kl 00:41:51
Kom precis på att jag inte har bloggat sedan julafton. Well, inte så konstigt eftersom jag inte varit hemma och haft dator.

Hade ni alla en mysig jul då? Min var rätt okej. firade julafton hos mormor och morfar, sen på juldagen åkte jag till farmor och farfar. Farmor och farfar bor ute på landet och deras väg var igen snöad, nästan 2 meter djupt på vissa ställen, så vi fick gå runt 500 meter i all snö, med väskor och julklappar på pulkor efter för att komma till dom. Men som tur var var snön så hårt uppe på så det gick att gå utan att trilla igenom, utom vissa ställen då hela benet åkte i och man fick kravlla sig upp igen. Hehe, helt galet. Åt sen jullunch hod farmor och farfar också på annandagen innan det var dags att försöka ta sig hem igen. Mysigt var det iaf.

Fick ni fina saker i julklapp? Jag fick högtalare till datorn och en pyjamas och mysiga strumor och "How I met your mother"-box säsong 2 och lite annat. Och massir med pengar. Får väl börja kryssa av min önskelista. Börjer nog med iPhone, fast är ändåä inte säker. Får se hur jag gör.

Provade cirkelgym idag med pappa. Skoj var det, och jobbigt. Tittat på film nu hela kvällen med familjen, och nu är det dags att gå och nanna.


Min önskelista. Fick inget av det på bilden, eller jag fick penmgar för att bygga naglar, men vet inte om jag ska göra det till nyår eller till skolan börjar, beror nog på vad som händer på nyår. Sen gäller det bara attbeta av det jag behöver allt eftersom.





GOD JUL

Publicerat den 2010-12-24 kl 11:33:53
Från mig, till alla er, en riktigt god jul :D ♥♥♥♥♥


Julpussar från Kajsa/Kajsor




Illa

Publicerat den 2010-12-22 kl 04:24:10
Well... vet inte vad jag ska skriva. Klockan är ju över 4 på natten och jag ska snart upp och bege mig till jobbet. Klockan ringer om mindre än 4 timmar. Hoppas på att få lite sömn innan dess. Men mår sjukt dåligt och illa just nu. Känns som jag ska spy typ, har så sjukt ont i magen. Och sen bara jag känner mig så liten också. Hade det inte varit för att mamma jobbar imorron och med stor sannolikhet inte vill bli väckt, så hade jag gått in och lagt mig hos henne i hennes säng nu, som man gjorde när man var liten. Eller jag väckte oftast pappa och gick och la mig hos honom, men nu vill jag ha min mamma. Har lust att bara gråta ut typ, vet inte varför, men behöver bara släppa ut det ibland.

Nä, om man skulle ta och försöka somna igen. Det är ju trotts allt lättare att somna om man inte har datorn igång. Bloggar förresten om Danmark imorron.







20 december

Publicerat den 2010-12-20 kl 20:52:16
JAG LEVER! Ville bara berätta det. Sitter och kollar på Ung och Bortskämd, ska se Våra vänners liv sen. Måste duscha också.

Sista riktiga dagen i skolan idag. Hade svenska prov som det allra sista idag. Skönt att det snart är lov så man kan slappna av lite.

Nä vad ska jag skriva? Just det, imorron blir det danmark efter skolan. Fan vad kul det ska bli. Hoppas på att få lite julkänsla nu på julmarknaden på tivoli.

Måste bara säga. FAN VAD ÄCKLIG KAROLINAS PAPPA ÄR I UNG OCH BORTSKÄMD!!!


Snygge Tim-Joel från Ung och Bortskämd. Helt klart värdig vinnare, men han åkte precis ut! SKIT!!!







17 december

Publicerat den 2010-12-17 kl 09:01:54
Jag hann inte blogga igår.. Kom hem typ halv 11, så då var det bara att slänga i sig mat och gå och lägga sig. När jag kom hem hade mina älskade skor äntligen kommit! Det tog ju bara 1,5 månad. Men gillar dom som fan, går dock inte använda dom i detta skit vädret.

Färgade ju också håret igår. Det blev blont, och jag gillar det :)

Idag ska jag ha natur prov och idrottslektion. lagom kul ju :( Har också bokat spinning till ikväll. Jag hoppas jag hinner, har en halv timme på mig att gå från idrotten fill friskis.

Nu! Ska jag bege mig till skolan. Puss på det..







15 december

Publicerat den 2010-12-15 kl 22:57:59
What's up? I tell you what's up! Det är typ en halv månad kvar på 2010. Sinnes sjukt. Det har gått så himmla fort! Snart nyårsafton. Vad har ni för planer? Jag vet fan inte vad jag ska göra. Känns som alla vet vad dom ska göra så blir jag lämnad ensam. Well, det funkar kanske det med.

Somnade typ i soffan idag när jag kom hem från skolan. Så ska gå och lägga mig nu så jag orkar dagen imorron. Det blir en lång dag.
  • Skola
  • Träna
  • Klippa mig och färga utväxt
  • Till J.E för julklappskväll.
Typ så ser dagen ut. Måste förmodligen plugga till prov också. Jag är trött på det nu.

Tackar för mig nu.



14 december

Publicerat den 2010-12-14 kl 21:52:27
ChaCha bitches! Jag är sjukt trött, där av flummig början på dagens inlägg.

Sååå... vad har hänt idag. Hade helst legat hemma idag. Är lite förkyld, och har massor annat jag vill ta hand om istället för att gå i skolan. Men! Tisdagar är den dagen vi har absolut roligast lektioner, Matte, företagsekonomi och special idrott, så kände att jag ville gå ändå. Imorron där emot vill jag inte alls gå till skolan. Känns som att jag ar så mycket annat att sköta, tex:

  • Träna
  • Plugga
  • Städa mitt rum
  • Kolla på film
  • Slå in julklappar
Ja, bland annat då.

Vet ni vad jag gjorde idag? Åkte Citytunneln för förstagången!! Det var väl ganska fett kan jag säga. Jag saknar dock tunnelbane kännslan som man får i  London, JAG SAKNAR LONDON!! skulle kunna åka dit nu helt ensam bara för att! Sen åkte jag lite buss med Linda innan jag åkte hem. Jag var ju såklart i skolan innan det också.

Har sen bara legat och kollat på tv, och ätit risgrynsgröt och nu ska jag snart sova.







13 december Lucia

Publicerat den 2010-12-13 kl 15:30:50
Idag är det Lucia. har ni sett något fint Lucia tåg? Jag messade det i skolan och nu vet jag inte hur jag ska få se ett,,. man måste ju se ett Luciatåg på Lucia. Aja... kanske löser sig.

Tänkte berätta lite om helgen eftersom jag helt har glömt bort att blogga. I Fredags kom Rebecca hit vid 7, på morgonen. Vi skulle ta bussen till skolan tillsammans, men bussen kom inte förrän 10 min innan skolan börja, så vi blev ltie sena. Fick sluta idrotten tidigare så jag stack till gymmet och tränade och solade. träffade tjejerna på subway för lunch sen gick vi till skolan. Efter skolan stack jag hem och tog det lugnt någon timme innan det blev till att fixa sig och dra hem till Jessica för lite fest. Vid halv två tror jag det kan ha varit begav jag och elle oss till Gustav för lite nattkäk på McDonalds, sen hem till henne så jag kunde övernatta där. Fick inte mycke sovit eftersom min mage jävlades med mig hela natten, blev sen till att gå upp lite innan 8 eftersom Elle skulle jobba. Tog bussen hem och var hemma vid 9. Hade täntke gå och lägga mig men var för trött. Satt framför tvn och kollade på Mysteriet på geveholm istället. 

Bowlade på kvällen med familjen och några bekanta. Käkade på O'Learys och sen gick vi in i spelrummet och spelade biljard och red tjur. Skit kul. Jag satt kvar jätte länge. Riktigt kul för det var lite fulla folk och så, några som slog vad och den som förlorade var tvungen att springa runt med byxorna nere, lite kul att se ju haha.

Igår körde jag cross, sen blev det att åka hem till Jessica och baka pepparkakshus. Vårt blev så jäkla snyggt. Hoppas vi vinner, vi gjorde fina marsipan gubbar också.

Hade tänkte börja plugga lite snart, sen ska jag gå på spinning ikväll.









9 decmber

Publicerat den 2010-12-09 kl 22:41:58
Hrälig dag idag måste jag säga. :) Satt först och tog det lugnt vid datorn och chillade, ni märkte ju lite, bla kollaget med min önskelista. Stack ju senare till gymmet och tränade 40 min, var sen tvungen att snabba mig till Intermezzo. Där väntade Elle, Emma, Linda och Rebecca, så vi satt och åt lunch ett tag innan vi var tugna att bege oss till skolan.

Vi började med coachtid, vår coach berättade lite om skolavslutningen (nästan en vecka fan vad skönt det ska bli) och sen berättade han om hur det skulle vara förta veckan efter lovet (inte lika kul). sen var det dags för prov. vår lärare hade sagt att hon skulle ge oss möjlighet att fråga saker innan provet och jag hade jätte mycket som jag inte förstod, men hon var sjuk så jag gick hem istället. Känns lika bra så kan jag förbereda mig lite bättre förhoppningsvis och fråga lite i skolan nästa vecka.

Gick egentligen inte hem direkt, stannade och köpte lite julklappspabber och presentboxar. Självklart kommer mina julklappar vara snyggast i år igen. Nä men blev ganska nöjd med den jag slog in idag. Fick också tummer ur och köpte en påfyllning till mig kalender, så nu kan jag börja planera för 2011 också. fick även tummen ur och gick och bokade tid för körlektion på körskolan. Den 23 december ska jag ock pappa ta oss en liten tur med en helt främande människa som kommer säga åt mig hur dåligt jag kör.. 

satt sen hemma en aning för länge, hade hoppats på att hinna springa 30 min på löpbandet och sen gymma lite och sola och gå på yoga. Istället fick jag springa 20 min och stressa till yogan. Sånt som händer, man skjuter lätt upp saker.

Är i alla fall klar med alla måsten idag, eller jag måste diska också men jag tror ni fatta vad jag menade :) ska sova sen, börjar tidigt med idrott.

Ps. trodde jag hade en fin bild att visa er på mina inslagna julklappar föra året, men jag har nog varit slarvig;)

http://www.mylovebasket.com/profile/kajsa-siecke-3550764





wishlist

Publicerat den 2010-12-09 kl 10:26:54

Här kan ni se vad jag önskar mig i julklapp. Okej, inte bara julklapp, detta är mer sånt jag vill ha som jag ska spara till efterhand, men då kan jag ju lika gärna önska mig det också.
  • iPhone 4 med Telia abonnemang Max 25
  • Nitendo DS
  • Hjälmkamera
  • MP3 hörlurar, asså hörlurar med inbyggd MP3 så man slipper sladdar och så när man ska träna.
  • Bygga på mina naglar
  • En LED-TV mellan 30" och 42"
  • Stationär dator som jag kan koppla till TVn och ha lite större program i än min bärbara.
  • Trådlöst tangentbord och mus.
  • PlayStation 2 (Av nån anledning tycker jag fortfarande PS2 verkar bättre än PS3, inte så komplicerad, men försök gärna övertyga mig att jag har fel)
  • Färgburkarna står för att jag vill måla om mitt rum och skaffa lite nya möbler och möblera om lite, göra det allmänt lite mysigare och inte så stökigt och tonårsaktigt.
  • En systenkamera, för att få lite snyggare bilder
  • Och sist men verkligen inte minst... Mercedez Vito. Ja.. jag vet.. jag får inte mitt körkort förrän till sommaren, men då vill jag ju ha denna bilen så jag kan åka iväg och köra cross ensam.
Hur mycket av detta tror ni jag får? Jag gissar på... Inget :(

Men glömde vissa saker, som inte fick plats heller

  • Högtalare till datorn
  • En vinterjacka
  • Att mamma eller pappa följer med och godkänner tatuering innan ajg fyller 18, det är ju ändå det året jag fyller år, bara att jag fyller år på sommaren och då vill jag inte göra den för det blir skitjobbigt med dels sola och dels att ryggskyddet kanske skaver. och jag pallar inte vänta ett helt år till, har redan velat göra detta i två år nu ju:)
Vad önskar ni er? Brukar ni få det ni önskar er?



8 december

Publicerat den 2010-12-08 kl 23:32:04
Jag är trött... Har pluggat på naturkunskap hela kvällen nu och jag måste erkänna att jag inte fattar ett smack.

Har varit en snabb dag idag känns det som. Vet inte riktigt men känns som det har gått snabbt.

Vet fan inte vad jag ska skriva, är så trött.. ska sova nu. puss på er



men väx upp!

Publicerat den 2010-12-08 kl 10:53:19
Varför? Jag vill inte. Jag vill kanske vara ett barn för alltid, bo med Peter Pan i Landet Ingenstans. Vara ovetande om allt ont som händer i världen, krig, svält, naturkatastrofer och växhuseftekten till exempel. Slippa ha åsikter i allt som tex politik. Jag vill inte bry mig.

Hur skönt var det inte när man som barn inte hade något att göra att bara kunna sitta och leka med en stan man hittat på marken? Visst kan jag göra det nu också, men jag finner inget kul i det längre, dessutom bryr jag mig för mycket om vad folk ska tycka om mig osv.

Anledningen igentligen att jag tänker på detta nu öär för att jag håller på att skriva önskelista. När man var liten behövde man bara öppna en leksakstidning och peka på lite saker, men jag vill inte har leksaker längre, inte barnleksaker iaf, men vuxenleksaker. På årets önskelista finna allt från tv till iPhone med. (Jag ska lägga upp min önskelista snart) Saken är den att jag vill ha för mycket, eller för dyrt. Det är ju tråkigt att bara få en sak för att det man önskar sig är dyrt, men varför ska jag önska mig massa små billiga saker som jag inte behöver?

Äh... jag känner inte att jag kommer så långt i detta, men jag har iaf fått ur mig lite vad jag känner.

Min 13 års dag tror jag, på den tiden man fortfarande önskade sig någorlunda billigt.. :)



7 december

Publicerat den 2010-12-07 kl 21:26:35
Jag skulle behöva en fotmassage!! Någon frivillig? Får så jävla ont i hålfötterna när jag springer en timme. Helt sjukt.

Jaja, dagen i övrigt då? Inte så bra. Det är en liten sak som ligger och gnager och irriterar och jag vet fan inte vad jag ska göra.. Känns som jag ska slitas itu. Vet inte var jag ska stå och vad jag ska göra, så jävla jobbig när det blir såhär.

Ut över det har det varit ganska tråkig dag också. Stack till gymmet efter skolan och sprang en timme på bandet och sen hem och äta och duscha och här är vi nu. Har skit ont i magen också nu efter att jag åt, ska nig göra en kopp te och sätta mig och kolla på House sen ska jag gå och lägga mig och sova riktigt länge imorgon.

Förlåt för att bloggen får lida lite nu när jag är på lite dåligt humör.. har iaf gjort ett inlägg varje dag hittils i december :)


Älskar er så jävla mycket, ni är verkligen de bästa vännerna jag har haft och jag vill att det ska vara så det 1,5 åren vi har kvar i gymnasiet. Om ni bara visste hur mycket ni betyder ♥♥♥ (+ Jessica)




6 december

Publicerat den 2010-12-06 kl 21:40:41
En ganska tråkig sak idag. Det börjar bli plusgrader, vilket betyder att all snö smälter, och set blir is istället. Skit.

Jaja, började dagen med att jobba, stack sen till skolan. Ja, en helt vanlig dag med andra ord.

Stack på spinning efter skolan, fick nya spinningskor av mamma och pappa. Så det gick också riktigt bra.

Har kollat på Ung och Bortskämd. Sitter nu och kollar på Våra väners liv, ett sjukt svenskt program igetligen men ganska kul. Skulle dock kunnat plugga nu istället. Jaja... sova efter detta iaf :)


Daren Kagasoff nått av det snyggaste jag sett på länge... Ge mig mer av honom :D




5 december

Publicerat den 2010-12-05 kl 22:28:24
Hur är det med er? Själv mår jag väl sådär. Vaknade kvart över tolv idag. Jag kan inte komma ihåg att jag har sovit så länge tidigare, trodde inte jag kunde sova så länge, men tydligen. Tror nog jag behövde det, börjar bli så jäkla förkyld. När jag vaknade var jag helt täppt i näsan och kunde knappt snacka, hade och har fortfarande, nackspärr också. Har suttit och kolat på film och haft värmedyna och druckit te hela dagen. Har inte ens bytt om från pyjamas. Härligt med såna dagar. Dock är jag lite sur över att jag inte fick köra cross idag.

Förresten, glömde ju skriva att det är ju andra advent idag. bara två veckor till jul. Det stämmer ju inte riktigt eftersom julafton är på en fredag så det blir nästan 3 veckor.

Denna dagen har varit allmänt tråkig så ska inte låta er ta del av det mer. Ska gå och lägga mig istället så jag orkar upp och jobba imorgon.


Vill till Italien nu och gasa och bara ta det lugnt!




4 december

Publicerat den 2010-12-04 kl 22:18:07
Vet ni vad jag gör om 20 dagar? Jag sitter förmodligen och beundrar det jag har fått i julklapp. Om jag får några vill säga, men jag tror jag har varit snäll i år. Tänk, 20 dagar till julafton, nästan 3 veckor. Nä, det är ångest på att detta året har gått så jäkla fort, men det går väl fortar ju äldre man blir. Nä vill inte gå in på detta, kommer bara bli desperat.

Idag har varit en underbar dag. Körde cross och det var skit skoj idag. Så mysigt med snö och solen tillsammans också. Skit sköj att köra nu när det är fruset.

Efter det åkte vi hem så var jag ensam hemma en stund och passade på att dammsuga huset och städa mitt rum och gjorde mina föräldrar glada, så nu får jag köra cross imorron också!! :)

Funderar på att läggam ig i sängen nu och kolla på How I met your mother:)


Förra årets önskelista, jag kan bocka av en del saker, hrlurarna, cyklen stället till cyklen, locktång, båda tröjorna, en av böckerna, mobilen. Ja det var väl det.




3 december

Publicerat den 2010-12-04 kl 00:55:44
Jag vet! klockan är typ kvart i två vilket betyder att det inte är tredje längre. Men what ever...

Kom hem för en kvart sedan. Har spenderat kvällen hos Sandra med sällskap av även Josse. Har inte träffat Josse sedan mars, så det var ju kul att se henne igen också. Hahaha, var så jävla kul i början. Sandra och Josse uppdaterade varandra om sina killar, båda har fått pojkvän sedan sist vi träffades, sen frågade Josse om hur det gick för mig, så jag bara "Nä, asså jag är inte lagd åt det hållet" Hahahah, så himla kul att se hennes chockade min. Självklart skojade jag ju bara.

Ville bara berätta, för er som missade det att Olle åkte ur Idol. Jag ville inte att han skulle vinna, men han hade gärna få gå till final så jag hade kunnat dregla över honom en vecka till, men jaja, man kan inte få allt. Hahaha..

Annars idag? Jag har bara haft skola idag och sen stack jag till gymmet.. inte så spännande. Jag känner att jag har börjat bli riktigt dålig på att blogga. Jaja, det kommer väl lite sug snart igen. Men jag ska fan inte sluta! Har bloggat innan och slutat efter typ en månad men inte nu! Har ju klarat ett år, har dock inte skrivit varje dag men nu ska jag klara längre och även försöka skriva oftare, även om ni inte tycker det är intressant att läsa. Mohahah..

När nu ska jag gå och lägga mig, jag är trött som ni kanske märker.

GODNATT


Längtar tillbaka till underbara stunder...





2 December

Publicerat den 2010-12-02 kl 16:26:59
Vilket jävla väder det är ute. Helt galet. Jag var ute och skottade innan men det syns inte.

Annars har det varit en riktigt bra dag. Var på UF-mässan efter skolan. Jag och Linda gick lite längre än de andra och tur det, men vi skulle byta buss så kom bådas bussar efter varandra, och då går dom bara en eller två gånger i timmen, så maxad tajming. Det var tydligen den sista bussen som skulle går från Malmö idag, av dcen linjen pga vädret.

Jag ska gå ner och packa träningskläder snar och dra till gymmet med Jessica. Ska bli kul. Är så jävla trött bara men ska ju klara det ändå, blir förhoppningsvis piggare också. Får skynda mig nu!





1 december

Publicerat den 2010-12-01 kl 23:20:13
Hur insane är det inte att det redan är December? Va fan jag var i London för en månad sen, men jag har fan inte hunnit komma tillbaka än. Och idag börjar nedräkningen till julafton. Va fan!?! JULAFTON? men har fan ingen julkänsla.. trotts snö ute.. paketer som ligger och trycker under sängen. Så det går inte att får tillbaka känslan som man hade när man var liten. Det suger.

Men något som gillas dock.. Om ett halvår är det sommar och min födelsedag!!! Jag blir fucking 18 om ett halvt år. Myndig, körkort och vuxenstämpel!? Hoppas på det iaf.

Ska gå och lägga mig nu. Mår skit illa. Hoppas nästan jag mår lika dåligt i morgon, orkar inte skolan...
Camden är nog det jag saknar mest..



RSS 2.0