Grymt bra!

Publicerat den 2011-02-27 kl 22:17:47
Sitter här med världens ångest! Imorgon är det skola igen efter ett sjukt underbart lov. Har har människor jag älskar runt om mig hela tiden och gjort saker jag älskar. Så här vill jag ha det alltid.

Började redan i fredags. Var ensam hemma och hade det mysigt. till och med ensamhet kan vara underbart.
Sen lördag var farmor och farfar här på middag. Vi fixade mitt rum lite. Söndag körde jag cross.
Flyttade hem till coach på kvällen och bodde några dagar där. Kröde cross på dagarna och umgicks med fina människor på kvällarna, bowlade bla.
Åkte hem till mormor och morfar på torsdagen och hade det trevligt. Tog ett långt behövligt bad också.
Kom hem till ett nymålat rum. Jobade lite på fredagen och sen träffade jag Elle och åt lunch och gick på stan. Kollade Melodifestivalens genrep på kvällen.
Igår träffade jag Sofie, Elle och Fannt, som jag inte träffat på flera månader känns det som, och fikade och gick i stan. Hem till Familjen Björkqvist på kvällen och hängde med underbara. Sen idag har jag kört cross.

Nu ska jag gå och lägga mig och jag mår så jävla dåligt över att denna veckan är slut och att det är tillbaks till skolan imorgon. Inte alls att gilla :(

Blå!

Publicerat den 2011-02-17 kl 10:43:28
Det är blå himmel idag, delvis i alla fall. Kör på golglasögon ändå bara för att. Mjukiskläder också, bara gym och prov och sola, sen är denna dagen chiill:) ska bege mig nu!


Pannkaka

Publicerat den 2011-02-17 kl 09:01:46
Godmogon på er:) jag sitter här och skämmer bort mig själv lite denna torsdagsmorgon, äter nämligen pannkaaka till frukost. Ska ju ändå iväg till gymmet snart så det gör väl inte så mycket. Hade tänkt börja vara nyttig snart ändå ju :)

Ville bara ge er en liten snabb morgon uppdatering, puss på er!


Thinkin' of you

Publicerat den 2011-02-17 kl 00:21:47
"Kunde inte sluta titta på dig när du stod där framför mig med bar överkropp. Så nära så jag kunde känna lukten av dig, en rörelse ifrån att kunna ta på dig. Får det inte ur mitt huvud nu."

Trött och tradet

Publicerat den 2011-02-16 kl 19:10:52
Sitter på Orkanen och fryser. Har gjort men svenska nu och skickat in ett utkast så jag kan får feedback till på Måndag. Vi har egentligen lov på måndag men jag ska till skolan en liten stund och plugga, Gud vad jag är duktigt.
Sitter nu och försöker fokusera på engelskan, har prov imorron. Jag vet itne alls vad vi ska kunna, men jag gör så gott jag kan, nästan.

Ska väl sen bara hem och sova ikväll. Ska upp tidigt och sticka till gymmet imorron. Är nog så snart så jag lämnar alla mina saker i ett skåp där, sen åker jag tillbaka och sola efter jag har gjort engelska provet, eftersom det är dete enda vi ha imorgon och jag tror inte det tar två och en halv timme.

Sen har jag bara en såndär lång och tråkig fredag framför mig innan det är lov. Är dessutom ensam hemma på fredag så det ska bara bli såååå mysigt! :)

Dom stänger här om mindre än en timme, vet itne om jag ska sitta kvar tills dess och plugga engelska eller om jag ska ta bussen hem nu :)


Käss..

Publicerat den 2011-02-16 kl 10:41:43
Hej! Mitt namn är världens sämsta bloggare, vad heter du?

Har ju missat en hel del nu känns det som. Tänkte dra lite snabbt.

I fredags så var jag, Jessica och Sofie ute. vi skulle på en fest med blev utkastade så fort vi kom dit, så drog hem till nån Jessica kände och hängde där med två härliga killar till halv 4 ungefär. Kom hem vid 4 och började då baka kladdkaka, kom i säng vid halv sex. Well done! jag vknade kl 10 hos Jessica, jag fattar inte varför jag inte kan sova längre, väckte Sofie och Jessica vid 11. Vädret var helt underbart ute, visst några minusgrader, men solen sken så man fick lust att lägga sig och sola. satt i Jessicas uterum och snackade och åt frukost. En riktig blandning, soppa, rostade mackor, pankakor, te, och kladdkaka. Gott var det!

Resten av helgen är kansk inte mycket att nämna, körde cross i söndag, var väl det roligaste som hände.

I måndags var det ju alla hjärtans-dag. Ringde min farmor och det första hon frågade var "Har du fått nån alla hjärtans-dag kyss av nån pojkvän" Hahaha... så gullig. Men anledningen till att jag inte nämde alla hjärtans-dag tidigare var ju också anledningen att jag var helt ensam. Eller hade mina fina vänner i skolan och min familj, men annars så inte någon speciell. Somnade till filmen Valentine's Day som måste vara finaste filmen på länge.

Ska ut och springa nu, sen skola. sätter mig och pluggar på orkanen efter skolan, vi hörs kanske ikväll!


Plugg

Publicerat den 2011-02-09 kl 17:03:28
Hejsan vänner. Sitter på Orkanen idag igen och försöker plugga, idag ensam. Har hittat två superbra böcker att använda i min krönika, men jag ar svårt att komma igång. Det är också riktigt jobbgt att man inte får låna hem böckerna, känns som jag hade kunnat använda som bättre då, menmen, bara till att anpassa sig. Är riktigt trött just nu, men ska gå om en halvtimme och gå på teorin ju. Sen vill jag verkligen bara hem och sova, känner att jag börjar få lite ont i halsen, inte alls sugen på att vara sjuk nu ju.

Ska försöka vara aktiv nu sista halvtimmen, hörs när jag kommer hem.

Stolt tjej

Publicerat den 2011-02-08 kl 22:56:10
Ska nu gå och läga mig hade jag tänkt. Eller ska först läsa nån sida ur Solo som jag köpte idag, sen kolla ett avsnitt av Lipstick Jungle, sen tror jag nog jag bör vara redo för att nanna.

Måste berätta också så duktig jag är. När jag kom hem från körskolan vid halv nio svidade jag om till mina joggingkläder och runade en runda. Känner mig så awesome. Lixom, det är egentligen so not Kajsor stil att träna efter klockan sju, iaf på vintern när det är så mörkt, men nu ska ska jag göra det till Sooo Kajsor style! Så det så. Vet dock inte om jag orkar springa 6 km imorron vid den tiden. Var ju trotts allt bara 3 km idag.

Så, med det sagt säger jag adjö för ikväll :)

Orkanen

Publicerat den 2011-02-08 kl 17:23:55
Sitter på Orkanen och studerar med Elle. Skriver just nu min svenska krönika. Har äntligen kommit igång lite smått, men har inte kommit på nån bra början än, jag väntar med det. Ska snart bege mig till körskolan för teorilektion. Har det varje kväll denna veckan utom fredag tack och lov. Jag kommer vara död efter enna veckan, Skola, jobba, träna och körskola, hur ska jag hinna med allt? Helt galet, men det är kul också :)

Bäst att fortsätta nu! Föresten lite komiskt, sitter på orkanen och det är nästan orkan ute. Blås inte bort vänner!

Ny favorit

Publicerat den 2011-02-07 kl 22:31:12
Vill bara nämna att jag tänkte skriva detta inlägget redan igår, innan Kenza skrev om denna bloggen. Fuck Kenza hon ska alltid leka först med allt...

Iaf. Har en ny favorit blogg! http://rodeo.net/tattoologist/ ! Dom visar upp massor av olika tatueringar, grymt med insperation nu! Så tyvärr också, blir jag ju såklart osäker på om jag vill göra den jag ahde tänkt. Ska kolla lite på sidan och tänka över det :D

RSS 2.0