I'm in love!

Publicerat den 2011-01-31 kl 21:36:38
Ja, jag vet, det är inte bra, men jag kan inte hjälpa att jag intr ens kan kolla på en film utan att bli störtkär i den manliga huvudpersonen. Det händer allt för ofta också. Man jag säger bara Aaron Johnson. Goddam, han är sjukt snygg. Såg Kick-ass igår, det är ju han som spelar Kick-ass, och trotts att han spelar och ser ut som en riktigt nörd, så kunde jag inte undgå att se hur snygg han var. Sökte på honom och såg ännu en film med honom. Bara kolla och njut, han är ju galet snygg:


Tror denna bilden är några år gammal, men damn den gör honom inte fulare.


Hur kan man inte falla för den sängkammar blicken? Den typ säger kom och ta mig, HELL YEAH, anytime, anywhere. Nä skojar lite men ändå... Jag SMÄLTER!!!

Upptäckte lite mindre rolig fakta också när jag sökte på honom, han är tydligen förlovad och har barn med en kvinna som är 43 år, han själv är född 1990, så han är bara 20! Hur grose är inte det? Damn man! Du skulle ha träffat mig innan du tog det beslutet!! Ja, ni känner det va? Jag är liiiite desperat.

Easy A

Publicerat den 2011-01-30 kl 15:46:50
Har precis sett Easy A, riktigt sjuk men bra film.

Ska nu fortsätta denna otroligt sega söndagen med att städ mitt rum. Riktigt stökigt nu, och måste få undan allt så jag kan m´la om någon gång. Har inte mycket mer att skriva så får bli ett kort inlägg idag.


Tatoo

Publicerat den 2011-01-26 kl 21:25:45

Jag kan inte riktigt det är med att klippa ihop bilder, så det ser fett fult ut, men vad tycker ni? :)

Onsdag

Publicerat den 2011-01-26 kl 20:10:23
Hejsan. Har ni haft en bra dag? Min har varit helt okej. Fick sluta lite tidigare i skolan idag för var danskalärare var sjuk, så drog och åt super gad sallad på Grafitti med Jessica och Sofie. Åkte sen hem för vad jag ahde hoppats, en lugn eftermiddag ensam hemma utan träning och annat att göra. Men nä! Hade glömt hem nyckel, så fick hämta min systers på hennes skola, som tur var kom hon och mötte mig.

Drog till Lödde med pappa för att hämta glasögon hos Jonte och prova stövlar. Åkte sen hem och åt. Sen nu sitter jag här. Kollar typsnitt till en eventuell tatoo! Ni ska få hjälpa mig sen ;)

Pussar


I skolan

Publicerat den 2011-01-26 kl 10:49:57
Sitter på engelska lektion nu. Har inte riktigt koll på vad vi ska göra, tycker hur som helst detta är roligare. Vi ska typ berätta något om ett engelskt land, jag vet itne riktigt, men jag hade tänkt berätta om Camden i London eftersom jag själv är helt såld på det!

Saknar Camden som fan just nu!!


Köpt

Publicerat den 2011-01-24 kl 23:27:48


Köpte två nya kavajer idag. Dom kostade bara 200 kr st, så det var riktigt bra. Desutom är de tunna och sköna, perfekta till sommaren! Ville ju ha en vit/ beige förra året, men nu har jag en till detta året iaf!! :D

Söndag?

Publicerat den 2011-01-24 kl 20:43:55
Haha... Började med att skriva söndag i rubriken, men kom se på att det är måndag. Bara för man har haft studiedag idag så känns det som söndag.

Jaja, jag sitter just nu med hårinpaclning och ansikts mask och pluggar företagsekonomi, har prov direkt på morgonen imorron.

Idag jobbade jag först lite sen drog jag till H&M och köpte en sak som jag spanade lite på igår, visar senare :) Ska åkte jag och tog en körlektion. Har mycket att jobba på nu har jag märkt, men det ska nog gå bra med lite träning.

Joggade en liten runda nu på kvällen i mina nya kläder. Köpte ju tights att jogga i, nått av det skönaste kan jag säga! Aldrig mer vindbyxor.

Ska slänga mig in i duschen nu och tvätta ur håret:)


Hoppas ni inte blir rädda nu, men detta är jag in detta nu :D

På idag

Publicerat den 2011-01-23 kl 19:55:44

Idag har på mig t-shirt från Gina Tricot, Jeans från Dorothy Perkins och mina super snygga skor från Melba, som jag bara är såååååå kär i! :)

Söndag

Publicerat den 2011-01-23 kl 19:19:23
Vet ni vad jag har gjort idag? Jag har köpt ny tv. En 42", riktigt stor och fin. Sla hänga upp den på väggen sen när jag målat om och sånt. Kommer bli riktigt bra känner jag på mig.

Köpte lite nya träningskläder imorgon också. Snygga tights att springa i, en vindjacka, och härlig undertröja. Ska prova dem redan imorgon hade jag tänkt.

Träffade trevliga Alexandra sen och gick runt lite och snackade och satte oss sen på Wayens och åt lunch. Mycket kul att träffa henne.

Sitter nu och kollar på handboll, HEJA SVERIGE! Väntar på mat, är riktigt hungrig. Sen kommer väl resten av kvällen gå åt till att plugga lite teori och läsa lite. Bara mysa med andra ord. Har studiedag imorgon så det ska bli riktigt skönt att få sova lite. Ska dock upp ganska tidigt och jobba, vill hinna så mycket som möjligt innan jag ska på körlektion.

Förresten. Jag körde bussen igår hem från träningen, riktigt härlig att köra, sen har jag kört ganska mycket idag också. Bara längtar nu till jag får mitt körkort, känns som det kommer gå mycket snabbt nu.


Nya fina tvn, den ser mindre ut än vad den verkligen är :D

tidig lördag morgon

Publicerat den 2011-01-22 kl 09:08:03
HEJSAN :) Sitter och väntar på att snart åka till Sösdala och köra lite cross, passar på att blogga nu, har ju inte haft tid eller ork resten av veckan. Även om det varit sen vecka för min del så har jag gått upp tidigt för att träna och jobba.

Ungefär också vad denna veckan bestått av, träning, skola, jobb och ja, ungefär så. Ganska tröttsamt. Men nu ska jag få köra cross idag! Så skönt och kul det ska bli. Solade igår också somloite belöning för slitsam vecka.

Kanske skrvier mer ikväll :)


Lördags

Publicerat den 2011-01-17 kl 20:53:25
Jag är så himla trött och seg nu när skolan ha börjat igen. Så förlåt för allt dåligt bloggande.

Var ute och åt med mina älskade vänner i Lördags. Vi hade det så mysigt och trevligt. Var och åt på Babas Krog på Limhamn, sen gick vi till hemmakväll och hyrde film och köpte glass, godis och popcorn. Såg The Last Song. Fin film, men vi snackade och skrattade bort slutet.


Åt en god planka med ryggbiffilé

Elle och Jessica <3

Jag och Sofie <3

Tack för en fin kväll sötnosar :) <3

2010 Augusti - Året som var

Publicerat den 2011-01-12 kl 22:51:27


Augusti: Inte så mycket bilder från Augusti tyvärr. Var på semester, bla i Halmstad, Eksjö och Örebro. Mysiga morgon promenader och och kvällshäng i Tylösand. Lite mindre flashigt att sitta på ute servering i Tylösand med föräldrarna dock.. Tänkte faktiskt att det skulle kunna vara ett roligt ställe att åka till med kompisarna om några år, sen visades "Kungarna av Tylösand" där försvann det... Jaja, blev Eksjö sen,kommer knappt ihåg vad vi gjorde där, var nog och körde cross mest. Sen Örebro och kära älskade Gustavsvik. Jobbade sen sista veckan innan skolan började sen var skolan, tvåan och hörstterminen i full gång. Hade itne mycket tid till att blogga och det blev därmed inte mycket roliga inlägg heller.

2010 Juli - Året som var

Publicerat den 2011-01-11 kl 15:00:23


Juli: Jobbade halv Juli också men var ledig iaf en vecka då jag verkligen tog det lugnt och passade på att umgås med vänner. Sov hos Sofie och satt hela förmiddagen dagen därpå i hennes trädgård och spelade kort och åt godis och bara mös. Sofie och Elle var också här och åte pizza och hade en trevlig stund. Åkte också på semester och var på Ullared.

10 Januari

Publicerat den 2011-01-10 kl 14:35:33
Wadup? Har hittat en ny plats för min dator. På prisbordet. Skit härligt att står här och skriva ju.

Såå.. första dagen i skolan. Jag vill inte... Sommar lov nu har suttit perfekt. Men får tänka att jag har ju gjort halva gymnasiet. Till sommaren är det bara ett år till studenten. Detta ett och ett halva året kommer gå så äckligt fort känns det som.

Fick shemat idag för vårterminen. Har två nya ämnen, Engelska och Rättskunskap. Rättskunskap kan bli kul att se vad det är för ämne. Vi har dock ett piss schema. Vi går typ heldag på Båda fredagarna, alltså både när vi gå förmiddag och eftermiddag. Börjar 8 och slutar lite innan 5. Hur kul är det lixom? Jaja.. det är bara en termin så får leva med det, men det suger ändå.. För det betyder att jag måste ta jätte mycket ledigt sen till våren när man ska till tävlingar på fredagseftermiddagarna.


2010 Juni - Året som var

Publicerat den 2011-01-10 kl 14:12:41


Juni: Juni började med min födelsedag. 17 år!! Shit blir ju 18 detta året. Tiden går för jävla snabbt:( Hade en tjejmiddag för att fira mig själv lite. Mysigt som fan :) Sen var det en efterlängtad skolavslutning. Sen resten av Juni jobbade jag. Hur roligt? Inte så roligt. Men tjänade pengar iaf :) Fick trotts det tid för lite häng på västrahamnen med Elle några kvällar. Underbart med sommar. Längtar tillbaka som fan :)

Supercross

Publicerat den 2011-01-07 kl 22:02:26
Ligger i sängen och kollar på supercross. Saknar en skål med godis och läsk bara, sen hade denna kvällen varit helt perfekt.

Svenska Filip Thuresson kör och vann sitt kvalheat. Håller tummarna för honom nu :D




2010 Maj - Året som var

Publicerat den 2011-01-07 kl 18:41:52


Maj: Månaden bjöd på endel härligt umgänge med kompisar. Längtade till sommaren och till lovet. Kommer inte ihåg så mycket av månaden. Mer än att Elle gjorde ett premiär dopp i fontänen på Gustav.

Längesen

Publicerat den 2011-01-07 kl 13:01:13


Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats 
Men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Du var gammal 
Jag var äldre
Och nu sågs vi igen
Gått så lång tid så länge sen
Decennier tillbaks
Men jag minns det såväl 
Varför kärleken brunnit 
Utav olika skäl
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp 
Trotts min väg vart lång kantats med gupp 
Jag stått utan för din port så många gånger
Så många brev många sånger 
Minns varje ord varje rad jag skrivit
En längtan så stor 
Minns varje dag jag lidit
Har gått genom livet med en övertygelse 
Att jag satt något spår 
Som har haft betydelse 
Aldrig besvarad aldrig tillmötes 
En kärlek så varm utan den vilket öde
Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trots att tiden vart svår så gav kärleken tröst 
Hjärtan som slår 
Vi står där vi stod 
Minns det som igår
Första gången du log 
Som om jag snubblade pladask 
På marken och bara dog

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Jag var ung du var yngre
När vi sågs första gången 
Rusade förbi mig snabbt på perrongen
Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen
Betraktade ditt hår 
När det fångades av vinden
Som att svimma på en bergstopp utav svindeln
Sen den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden
Tappa hjärtat i knät
Kunde inte tänka logiskt eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns där blev det tung
Började sakta uppvakta på avstånd i brev
Men det spelade ingen roll vad jag skrev 
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men efter ett tag
Det började korresponderas
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras 
Du flyttade utomlands någon annanstans
Gav bort din hand till en annan man
Och breven som skrevs dom kom aldrig fram
Men mitt hjärta det brann och min åtrå var sann

Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats 
Men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Ååå

Nu står du där på gatan
Sargad av tiden 
Huden är grå
Din hållning förvriden
Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart
Känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks
Trevar mig fram för att etablera kontakt
Tar tag i din hand
Vi brister ut i ett skratt
Det var så länge sen
Men det finns där än
För passionen vi kände kommer alltid igen
Har ett hjärta utan rynkor
Det består i en takt
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt
Aldrig nått fram så jag älskat på avstånd
Nu är det mitt tåg och dags för avgång
Stiga på aldrig tveka en minut
För att allt som flyger upp måste landa till slut
Kan inte titta tillbaks trots min vilja är stark
Vi vandrar iväg utan vidröra mark

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats 
Men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Torsdag

Publicerat den 2011-01-06 kl 12:46:41
What's up? Sitter och väntar på att det sska bli dags att gå till bussen. Ska in till stan och fika med töserna. Ska bara sminka mig också sen är jag klar. Blir att dra till gymet efteråt och ikväll ska jag träffa Sandra.

Kollade klart på How I met your mother säsong två i natt. Säsongen slutar med att Robin och Ted gör slut. VARFÖR??? Dom var ju så fina tillsammans. Sitter man först hela första säsongen och vill att dom ska bli tillsamman, sen i säsong två är dom tillsammans nästan en hel säsong, varför göra slut då? Blir så ledsen. Måste ha säsong tre nu!!


2010 April - Året som var

Publicerat den 2011-01-06 kl 11:15:24


April: April, april... Började underbart med semester och cross i italien där det bara regnade och sen road trip genom europa några dagar i Belgien där det var varmt och soligt, underbart. Cross säsongen drog igång med DM och SM, och då är livet underbart. Snöade dock under en crossträning.. Hm... Elle fyllde år. Och så hade vi grillkväll och "minivalborg" Eftersom jag inte var hemma på varlborg.

2010 Mars - Året som var

Publicerat den 2011-01-05 kl 11:26:14




Mars: Kommerinte ihåg jätte mycket från Mars. Träffade gamla vännerna hos Elin, har inte t5räffat varken Elin eller Emma sedan dess. Köpte nya jeans som jag stolt visade upp i webbkameran. Våren började krypa fram. Färgade håret blondare igen och målade naglarna blå. Drog till Italien för två veckors semester, och crossträning. mer om det i när jag skriver om April.


Onsdag

Publicerat den 2011-01-05 kl 10:47:49
God morgon på er. Vaknade för typ en timme sedan och har sedan dess hunnit äta frukost och klä på mig. Dagen bjude på underbart umgänge med fina vänner. Ska till stan med Sofie och Jessica och äta på Rosegarden. Blir kanske också filmkväll ikväll, får se vad som händer. Idag är jag gladare än igår ialla fall för nu ska jag få träffa mina älskade vänner :D

Hur ser er dag ut?:D


Well, nu ska jag vara jävligt sen och efter, men MÅSTE säga, fan vad fin denna låten är!! Hur jävla underbart hade det in varit att ha en sån kille... Och at videon är så sjukt söt gör det inte lättare heller för oss unloved ones.


2010 Februari - Året som var

Publicerat den 2011-01-04 kl 21:29:42




Februari: Minns februari som en härlig månad. Bakade fina cupcakes med mna älskade töser. Hade Alla hjärtansdag-mys med dom älskade också. Färgade håret blont, blev knappt någon skillnad ser jag nu jämfört med den färgen jag har nu, trivs dock bättre i det blonda, föt tillfället. Vinterstrejkade vilket ledde till en jävla förkylning så jag inte kunde andas när vi var i Hassela så Elles far fick köpa ut näsdroppar, som det tydligen är 18 års gräns på. Hade några underbara dagar i Hassela, ja, utom sista kanske då jag låg och spydde av nån matförgiftning. Invigde också min nua hoj, nästan så fin som den är på bilden är den nu när den ska säljas.

OK go

Publicerat den 2011-01-04 kl 16:40:21
Måste säga att jag digga detta bandets musikvideor.  ENJOY!







Måste dock säga att den försa är bäst :)

Tisdag

Publicerat den 2011-01-04 kl 16:29:07
Tråkig dag idag minsan.. Har varit på skit många och frågat om dom velat hitta på nått, men ingen verkar vilja träffa mig idag :( det suger... Aja.. blev årets försa löprunda utomhus iaf. Kändes bra, det är plusgrader nu så kunde lika gärna springa ute, än på tråkiga löpbandet. Hade sjukt ont i magen bara och benen ville inte röra sig.

Ska slänga mig i duschen nu och sen har jag inga fler måsten idag :) Känns bra:)

Ska ringa farmor och fråga om hon vill gå i stanmed mig på torsdag också :D



Nyår!

Publicerat den 2011-01-04 kl 11:04:39
Började dagen med att fixa mina naglar, drog sedan hem till Elle och fixade mig. Tog tåget hem till Fanny där vi åt en jätte god middag och förfestade lite. Drog vidare till en fest sen, satt och väntade på bussen en halvtimme, skit kul ju. Väl på festen så träffade vi massa gött folk och dansade lite, innan vi gick ut för att kolla raketerna. På väg till var vi skulle så försvann Fanny, galet. Krokade sen upp champangen (Pomacen) och kollade på fyrverkerierna och ringde mamma och pappa och önskade gott nytt år, fick en nyårspuss av Elle, sen gick vi för att leta upp Fanny. Hittade henne som tur var. När vi kom tillbaka så var alla helt trötta och jag ville typ bara hem. 10 i två går bussen så vi går ut 20. Bussen kommer inte denna gången heller. Ringer taxi, dom har en ledig till 5, så viväntar vidare på bussen. Precis när vi bestämt och för att gå, efter att ha väntat 40 min, så¨kommer det en extrabuss på andra hållet, så jag säger, att då bör det ju komma en åt vårt håll också, så vi väntar två min till och så kommer äntligen bussen. När vi väl är hemma hos Fanny igen är det bara bums ner i sängen. Har nog aldrig frusit så mycket heller. Det ar typ storm.



And that's my new year




2010 Januari - Året som var

Publicerat den 2011-01-03 kl 21:50:31




Januari: Bestod mest av roliga och galna myskvällar tillsammans med Sandra. Uttryck som "halva inne" användes på fel ställe. Månaden bjöd på många underbara tillfällen.

2011

Publicerat den 2011-01-03 kl 10:18:27
Äntligen 2011. Well, jag vet jag är lite sen, men ändå. Har bara slappat denna helgen så nu är det dags att ta tag i sitt liv igen.

Idag ska jag jobba lite sen dra på spinning med pappa. Ska försöka hitte ett nagellacksborttagning, utan aceton, för jag råckde fucka mina nybyggda naglar igår när jag skulle fixa dom. ska försöka blogga lite om nyår, och även en årsresumé.

Nu får jag nog börja göra mig iordning så jag hinnje jobba något alls :)






RSS 2.0