ullared

Publicerat den 2010-07-30 kl 18:49:22

Äntligen!! Har jag fått uppleva Gekås Ullared. Fräkt var det. Fynade  mycket, och även om det inte alltid var billigare än i andra affärer så är det saker man ändå måste köpa någon gång. Hittade också lite kläder och en klocka. Och en skit snygg skinnjacka. Och bäst av allt "How I met your mother" säsong 1!! Gick två och en halv timme innan lunch. Handlade då för 2300, och då är inte klocka och mascara  inräknade som kostade nästan 200, var. Vi käkade asiatisk buffé till lunch på Rose Garden. Andra gången denna veckan jag åt sushi. Jag och Louise gick in en lite stund efter lunch så handlade för ytterligare 70 kr. Menmen.. det är skönt att bara kunna släppa loss ibland och ta allt man behöver.

Sitter och tittar på en av dvderna som jag köpte idag nu. 27 dresses.




Kändisspan

Publicerat den 2010-07-28 kl 22:17:01
Framme i Halmstad. Vi ha varit på en bar vid havet och vet ni vilka vi såg där? Johan Rehbog, Felix Herngren, Magnus Betnér och Henrik Schyffert. (och Fredrik Lindström som pappa tvinga mig att skriva) Har käkat räkor och varit ute och gått en runda. Det har varit härligt väder idag, men det ska tydligen bli sämre. Så om det blir dåligt i morgon beger vi oss nog till Ullared, om det blir fint väder kanske det blir äventyrslandet. Vi får se. Kul vilket som:)

Ska försöka blogga imorron också. får se vad mina föräldrar låter mig:)





semester

Publicerat den 2010-07-28 kl 12:46:30
Nu drar jag på semester. Kommer i 2 och en halv vecka åka runt i Sverige med husvagnen. Ska försöka blogga så mycket som möjligt. Men vet inte om jag har så mycket tid. Ha det bra i alla fall så ses vi kanske snart:)









26 Juli

Publicerat den 2010-07-26 kl 12:29:48
Precis varit ute och gått en runda. det är så jävla härligt väder ute. Ska bara ligga i solen hela dagen. Elle inte... Måste städa mitt rum också, varför gkorde jag inte det i natt när jag inte kunde sova!?

Ska ta och göra lite frukost nu. Sen får det fan bli solen hela dagen, kan städa ikväll:)







Time for miracles

Publicerat den 2010-07-24 kl 11:35:03
Soundtracket till 2012 var riktigt bra. Adam Lambert- Time For Miracles









Yesterday

Publicerat den 2010-07-24 kl 11:26:44


Mamma hade köpt så vi kunde göra taco men vi gick och köpte pizza istället. Köpte också godis och hyrde film. Ingen av oss hade sett 2012 så vi hyrde den. Lite dryg film måste jag säga, men ändå riktigt bra. Man fick sig en liten tankeställare, och så börjar man ju tro att det kommer att hända. Men det tror jag inte nu eftersom dom har gjort film om det och allt. Riktigt mysigt hade vi i alla fall. Tack för kvällen töser♥





24 juli

Publicerat den 2010-07-24 kl 11:16:36
Howdy:) Hehe Håller på att packa. Drar till Jämke och ska tävla imorgon.

Vet ni vad? Jag har varit ute och gått varje morgon nu denna veckan, utom tisdag då jag vaknade hemma hos Sofie, men annars så tycker jag att det är ganska duktigt gjort av mig.

Jag har egentligen inte mycket mer att skriva ville bara skryta lite. Lägger upp lite bilder och så om en stund:)







Begrav mig levande tack...

Publicerat den 2010-07-23 kl 15:21:34
Läste precis mitt horoskop i VR. Jag kan lika gärna låsa in mig på rummet hela sommaren för detta kommer inte bli bra..

kärlek/sex: ♥
Kul/nöjen: ***
tur/pengar: ♣ ♣
av 5 möjliga på allt då. Kärlek och sex vet jag redan att jag inte har nån tur i.. har jag inte haft på hur länge som helst. men tyr och pengar kunde jag väl fått 5 i.. jag vill ju bli rik... Och kul och nöjen fick jag medel i, kommer det betyda att semestern kommer regna bort och jag kommer få sitta i husvagnen med mina föräldrar? Jaja.. ska köpa solo och hoppas på att det ser ljusare ut där:)








Sa jag städa!?

Publicerat den 2010-07-23 kl 15:02:06
Städa mitt rum, vad fan fick jag det ifrån? Nu ligger jag och pressar i solen. Man får ju passa på:)





Channing Tatum

Publicerat den 2010-07-23 kl 13:11:07
Såg She's the man igår med mig syster. Fan vad snygg Channing Tatum är!! Vi satt och sökte lite blider på honom sen blav dock förvånad över min systers kommentar till denna bilden


"Åh, kan han inte bara ligga och se så snygg ut i min säng imorgon?" Hahaha då hade du fan fått dela säng med mig din lilla skit. Har dock en känska av att det är något duktigt svin som har målat denna bilden.

Åååh... jag tror jag smälter av den blicken♥







Brunch bitch...

Publicerat den 2010-07-23 kl 12:06:33
Jag somnade till slut. Och vaknade inte förrän 20 i 11, tidigt tycker säkert många men för mig är det ganska sent;)

Har varit ute och gått 40 minuter så nu ska jag äta frukost, eller bruch blir det väl, klockan är ju tolv. Sen vet jag inte mycket vad som händer idag. Mer än att jag förhoppningsvis ska träffa Sofie och Elle ikväll. Ska försöka hinna med att städa mitt rum nu när jag är ensam hemma, har ju sagt att jag ska göra det hela veckan ju, jag vill dessutom få mina 1800. Ska ut och springa intervaller också. Jobbigt men sant.

Vet ni föresten vad det är för dag idag? Det är lönedag, och jag får min första lön!! (Räknar inte riktigt med den jag fick för sommarjobbet för två år sedan då jag tjänade lika mycket på 4 veckor som jag nu gjort på 12 dagar) Nästan 8000 som jag kan shoppa för på Ullared! hahaha... nej, pengarna ska in på sparkontot, jag ska faktist vara duktigt och spara, hur ska jag annars kunna bli rik? Jag har ju inge läsare så jag tjänar inte direkt på bloggen.

Nej ska ta och laga fruukost nu. Vet dock inte vad. Jag är sugen på pankakor, men det är så onyttigt. Får bli äggröra igen, kan vara lite onyttig eftersom det är fredag och ha rostat bröd till:)


Visste ni förresten att jag inte har haft maskara på nästan hela sommaren? Hade det i fredags men innan dess kommer jag inte ihåg när jag hade det sist, inte ens på midsommar. Det är skönt, men fan vad ful man blir...




Just let me sleep

Publicerat den 2010-07-23 kl 01:11:59
Fan vad jag är trött. Ändå kan jag inte sova. Visst är det typiskt. Bara ligger och vänder och vrider på mig i sängen. Aja.. Nån gång ska det väl gå, ligger bara och tänker på så mycket för tillfället så blir helt yr och vaken. Fast... det hjälper väl inte och sitta här och klaga, mer än att man får ur allt ur huvudet. Ska i alla fall lägga mig igen och försöka:)



Just nu... se så trött jag är, kan inte ens "le med ögonen". Ser ni mina bikinilinjer btw? Inte så stor skillnad dock, men det får jag skylla på att det fina vädret försvann nu när jag fick semester.






21juni

Publicerat den 2010-07-21 kl 10:54:06
Har precis varit ute och gått en runda och nu även fått i mig frukost. Idag blir det en dag på stranden med familjen. Ska springa ikväll så blir till att ladda med vatten i värmen. Dock är solen inte framme så mycket. Men men. Det ska ändå bli mysigt. Om en vecka drar man  på semester:)





Det börjar likna något

Publicerat den 2010-07-20 kl 23:55:10
Det börjar gå lite bättre på longboarden nu. Jag har inte dött än ialla fall, POSITIVT!!:)



Nu ska jag äntligen få sova:)





20 juni

Publicerat den 2010-07-20 kl 23:45:53
Anledningen till att jag inte bloggat idag är att jag inte har varit hemma. Stack till Sofie igår och stannade över natten, sen stannade jag där hela förmiddagen och bara tog det lugnt. Sen åkte jag iväg och körde cross nu på kvällen, och har fått tid till att blogga först nu när jag är ren och mätt och allt är bra.

Jag och Sofie sack till hemma kväll igår och hyrde film. Det blev "Jennifers body unrated" (pappa frågade om det var en porrfilm, men det var en thriller så han kunde vara lugn.) och "I love you, man". Båda var bra. trodde dock inte den först skulle vara så läskig, såg först när vi kom hem att det var en thriller, för det lyckades inte omslaget avslöja. Vi avslutade som tur var med komedin så att man kunde sova. Köpte chips och godis, som även fick agera lunch. Så att Hemmakväll hade fått in WildDragon, en energidryck. Känns lite konstigt att se dom i affären när man själv blir sponsard av dom.

Jag vakanade inatt av att Sofie väckte mig, då hon hade vaknat av att jag hade glömt stänga av mitt alarm, som då ringde kl 5. Som tur var lyckades vi båda somna om. Men jag kan typ inte sova när det är ljust så sen sov jag inte så mycket mer än nån timme åt gången innan jag vaknade och fick försöka somna om. Men gud vad härligt det var att vakna idag hemma hos Sofie, när solen lyste in genom fönsterna och man kände sånna härligt ljumna vindar blåsa in genom fönstret, riktiga sommar feelings. Sen satt vi och spelade kort i hennes trägård tills det var dags för mig att gå hem. Skit mysigt, satt typ i skuggan och det blåste helt svalkande. Det hade varit brännande hett i solen om det inte hade blåst idag.

Har verkligen haft en helt underbar dag idag. Första dagen som jag verkligen har varit avslappnad och bara kunnat vara. Och det har varit helt underbart väder. Detta är nog årets bästa dag hittills.


Hahahaha kunde fan inte sluta skratta när jag såg denna bilden på en film med  Robert Pattinson.Hur många tar tillbaka att han är snygg? Han ser fett gay ut på denna bilden. HAHAHAHAHA jag dör....





En igelkott kom och hälsade på när vi spelade kort. Efter en stund kurade den ihop sig och la sig och sov precis brevid oss, utan att bry sig. Skit söt:)




RÖSTA!!

Publicerat den 2010-07-19 kl 16:45:35
Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

Så kan ni ju alltis skryta om att ni känner mig:)

 

 

 

 


Ben & Jerry

Publicerat den 2010-07-19 kl 16:16:47
Tog longboarden till affären och köpte lite B&J till mig och syster. Gottigt var det i sommarvärmen:)




Gott var det:)





Jag svälter

Publicerat den 2010-07-19 kl 11:42:46
vad hungrig jag är... Men nu får jag äntligen ät frukost:) Men det är skit jobbigt att gå när man är hungrig men jag får tänka att det förhoppningsvis gör nytta.











Första riktiga semesterdagen

Publicerat den 2010-07-19 kl 10:30:08
Wihoo, Första måndagen sedan, jag vet inte som jag har fått sova ut. Looove it. Hade tänkt gå en runda idag istället. Det lilla jag kan se av vädret från mitt rum i källaren ser det ut som det är ganska bra.  Är dock sjukt hungrig, men jag har hört att om man motionerar innan man äter så man får igång förbränningen så förbränner man mer under hela dagen, det låter väl najs?

Måste verkligen städa mitt rum idag. Mammas kompis och hennes man kommer hit och ska stanna en natt så då vill jag inte dom ska se alla mina prylar som ligger framme.  Dessutom får jag mina 1800 om jag städar mitt rum.

Ikväll blir det kanske att träffa Sofie. Kul, det var längesedan jag träffade den tösen känns det som.







Härligt

Publicerat den 2010-07-18 kl 19:54:04
Har ni hört Enrique Iglesias nya låt "I like it" Jag diiggar den. Det är featuring Pitbull, så låten är inte riktigt Enrique style. det låter inte som Enrique heller men jag gillar att det är lite mer , för att uttrycka sig lite gammalmodigt, lite svängigare. Hehe... Enrique är dessutom fett snygg i videon. Take a look. I LIKE IT;)








DO NOT TRY THIS AT HOME

Publicerat den 2010-07-18 kl 16:08:41
'Cause it taste fucking disgusting. gjorde en smoothie på vantenmelon och mango.. SMAKAR RÄKOR!! Tryckte i en citron så det skulle smaka godare, nu smakar det sura räkor.. Hehe två goda saker går tydligen inte att kombinera, men jag dricker det ändå:)

Jag gjorde en Per Moberg också och drog mina kladdiga händer genom håret, dock var dom kladdiga av citron, så nu ska jag ut i solen och bleka håret:)









Bilder

Publicerat den 2010-07-18 kl 13:03:34


1. Det var lite molnigt i början, men nu är himlen helt blå 2. I solstolen 3. Ni får utsäkta mina tjocka lår.. 4. Boken:) 5 o 6. EGO!?




Kallt ju..

Publicerat den 2010-07-18 kl 11:26:17
Det var typ 18 grader när jag kom upp, så jag sket i att gå en runda. Satte mig ock åt frukost istället. Men nu har det blivit lite varmare, 20 grader, så nu ska jag sätta mig ute med en bok och ta det lugnt. Läser "Lipstickjungle" Jag har bara sett delar av serien, men nu när jag läst boken vill jag helt klart se den. Ska se om den gå att beställa någonstans.






Sunday morning

Publicerat den 2010-07-18 kl 10:00:03
Godmorgon. Vaknade för en stund sedan, men har suttit och läst mejl och kollar bloggar och lite sånt:) Sitter och lyssnar på musik just nu. Ska ut och gå en runde innen frukost hade jag tänkt, över härligt väder ute.

Vet inte vad jag ska göra idag. Bara ta det lugnt i solen tror jag. Cykla en runda sen också. Skönt att vara ledig:)







Uppe före tuppen!?

Publicerat den 2010-07-16 kl 05:49:04
vad dåligt jag ahr sovit i natt, jag har varit helt borta. Mamma och pappa har båda semester nu så jag är den enda i familjen som arbetar ihop lite pengar. Men det har också resulterat i att jag vaknat flera gånger inatt och trott att klockan varit 5 och det varit dags att gå upp. Vaknade en gång och gick på toa och så, sen såg jag det var helt mörkt ute, tyckte det var skit konstigt, men så kollade jag på klockan så var den typ halv ett. Och så har jag hållt på att vakna och kolla på klockan hela tiden resten av natten.

Men efter idag tar även jag semester. hur skönt ska det bli? JÄTTE SKÖNT!! Det förtjänar jag efter 5 veckors slit. Jag hoppas det blir 4 lika fina veckor semester som vi har haft nu när jag jobba, men det förvånar mig inte om det blir skit, hehe. Jag hoppas ialla fall på mycket strand häng och härliga kvällar med kompisarna.

Ikväll har jag som tur är vilodag från träning, det är så himla jobbigt att träna när det är så varmt.. Ska träffa mamma, pappa, farmor och farfar, mormor och morfar och så ska vi gå på en liten historisk stadsvandring i stan. Kan väl kanske bli mysigt. ska sen hem hit och käka och så. Ska lägga mig tidigt ikväll för jag ska upp tidigt imorron och åka till Halmstad och köra cross.









it's hot hot

Publicerat den 2010-07-11 kl 17:47:53
Det var ett tag sedan jag skrev. Har dock inte hänt så mycket sedan sist. Typ träffade Elle och fanny förra fredagen och käkade, var i Dansmark förra helgen, klippte mig i fredags och denna helgen har spenderats i stugan i Sandhammaren. Det har varit helt underbart väder hela helgen där.  Runt 30 grader. Men kallt i vattnet, men jag har ialla fall tagit första doppet i år.

Det har varit riktigt skönt med en fri helg så man bara har kunnat ta det lugnt. Men har andå blivit riktigt trött av all sol, men man ska inte klaga nu när det väl är varmt.

Ska upp imorron och jobba sista veckan innan semester. Det kommer inte finnas så mycket att göra så det kommer nog vara ganska chill. Förhoppningsvis kommer det regna också så det inte känns som att man sitter inne i onödan.

Ska gå och duscha nu och sen dränka min kära kropp i Aftersun. Blir grillning och fotbolls VM final ikväll.

Ska även försöka komma igång och blogga mer nu;)






every day is like monday morning

Publicerat den 2010-07-01 kl 05:43:59



Såhär pigg och vaken (not) ser jag ut nu när jag halv 6 sitter och äter frukost. Har ju dock inte smink så det förvärrar ju allt lite, men jag orkar inte se bra ut heller. Måste ta bussen idag så då får man gå upp tidigt.

Vet ni? Jag köpte longboarden från Stadium igår:) Så jävla glad, kan dock inte åka men det är en annan femma;)

Och en sak till. Passar grannens kanin, så lät vi den sitta i utebur igår, så när jag kommer och ska ta in den så har det rymt!! Fatta min panik där. Men hittade honom tillslut. Tacka gud för det.

Nä om man skulle fortsätta göra sig i ordning, ska ta bussen vid kvart över.





RSS 2.0