mega förkyld

Publicerat den 2010-05-31 kl 08:28:08
Sitter här och hostar och snorar och håller på. Ont i huvudet och halsen. Dricker lite honungsvatten och har även tagit lite C-vitamin, näsdroppar och två Alvedon. Hoppas jag blir frisk snart. Ska i alla fall ta mig till skolan idag. Ska göra prov så lika bra att åka dit. Vaknade också halv 7 för att jag inte kunde sova. Ska klä på mig ock så nu, ska ta bussen kl 9.




Vill ha!!

Publicerat den 2010-05-28 kl 16:29:40
Lite saker jag vill ha när jag får pengar.


Sandal från Skopunkten.com


Sandalett från Skopunkten.com






Sandaler och sandaletter från Skopunkten.
Två olika bikini från Gina Tricot och solglasögon från Gina också:)





det var hon värd!

Publicerat den 2010-05-28 kl 16:09:37
Nån som såg Eurovision song contest igår? Anna Bergendal gick int evidare och dagens löpsedlar har bestått av "Vilket fiasko" osv. Är det inte så det brukar vara varje år när inte sverige vinner eller går vidare? Kan vi inte inse helt enkelt att vi alltid skickar fel person!? Själv tyckte jag Salem al Fakir skulle vinna. Jag tror han hade kunnat gå långt. I alla fall längre!


Bild från Posh.se











50-cent har inte cancer!

Publicerat den 2010-05-28 kl 15:48:10
Läste inlägget som Black&Whitey (till inlägget) skrev om att 50 cent hade cancer. Det stämmer ju inte, precis som det också stod i inlägget. det stod bla att han hade fått en roll i en film och behövde gå ner 27 kg. Det jag däremot reagerade på var bilderna.



(Lånade bild från deras blogg)
Kolla på översta bilden där man ser 50 cent som han brukar se ut och kolla sen på understa bilden. Vad saknas? Tatueringarna!! man ser inte ett spår av dom på undre bilden. Bara jag som tycker det är lite märkligt? Jag säger inte att det inte är 50 cent på bilden, men man kan aldrig vara säker... Ville bara ha det sagt;)




efter regn kommer alltid sol

Publicerat den 2010-05-28 kl 14:58:44
Dagen började med sol sen pissregnade det sen blev det sol igen.. Tråkigt. Nu är det sånt typiskt solen efter regn väder. Det är soligt men regnet hänger kvar lite.

Riktigt chill på geografin idag, satt bara och kollade på resor till London med Elle och Sofie. Det blir förmodligen en resa till hösten, hoppas jag:) Jag kom på att jag hade glömt min plånbok så jag stack hem och hämtade den, tog en timme så jag missade engelskan, men jag var tvungen att ha pengar så jag skulle kunna äta... Träffade Friida på bussen, det var länge sedan, så snackade lite med henne så jag glömde hoppa av på drottningtorget så jag fick gå i regnet till Intermezzo där jag skulle träffa mina töser. Danska fick vi sluta efter en halvtimme. Gick sen till Espresso House och köpte en frappino och sen till banken för att sätta in pengarna jag vann i helgen på sparkontot.

I helgen är det Serietävling i Rödeby och Vissefjärda. Så det blir snålt med inlägg denna helgen men jag ska försöka blogga lite mer idag. Dock måste jag packa och städa mitt rum innan jag gör något annat. Bäst att skynda sig då:)








kyligt

Publicerat den 2010-05-27 kl 16:19:43
Nu gick solen i moll. Ska ändå snart dra mig in och packa träningskläder för jag ska på spinning kl 6 ikväll.

Typ såhär bra blir webcam bilderna.  Fryser nu så ska dra mig innåt:)





bränna

Publicerat den 2010-05-27 kl 15:01:21
Hahaha... linne och shorts.. varför valde jag att sola i det igår? Världens hemskaste bränna nu ju.. Haha ska sätta mig i solen och göra lite engelska nu.

Var på Skanska idag där jag ska sommarjobba. Jag hoppas att jag tjänar riktigt bra så jag kan unna mig en semester till hösten istället.





a foxtrot above my head

Publicerat den 2010-05-26 kl 13:25:02
Har precis kommit hem. Satt och sov till och från hela bussresaan hem. Fattar inte hur jag kan vara så jävla trött. Ska nog ta på mig linne och shorts och lägga mig i solen och sova lite, ska ta med mina historieböcker också så jag kan plugga lite.

Jag är ledsen för dålig uppdatering senaste dagarna. Jag är så jävla trött hela tiden bara så jag har itne orkat men ska bli bättring nu:)




let's have som fun this beat is sick

Publicerat den 2010-05-21 kl 08:58:34
Det är lite mysigt och sitta hemma när resten av klassen sitter i skolan och gör NP i matte.

Har precis dragit i mig en smoothie. Ska snart sätta mig på bussen till skolan. Ska på nån valmässa där, inför individuella valen i tvåan, så ska vi får lite info om olika kurserna. Sen bär det väl av till EH för en iste om det är varmt, sen hem. Åker nämligen till Tibro ikväll. Ska köra SM i helgen, så detta är sista inlägget denna veckan.










it's a sunny day

Publicerat den 2010-05-20 kl 17:52:10
Hej hopp gummi snopp. Jag är på bra hurmör idag. det är soligt och fett varmt ute:) Kan det blir bättre? Shorts och linne på, ska sätta mig ute i solan med skolbockerna och taco.

Om någon timme ska jag cykla in till gymmet och träna lite, men jag väntar till det blir lite svalare:)

Har varit en härligt dag i skolan, bara chillat typ. Nej om jag ska hinna något får jag äta nu:)




varm dag

Publicerat den 2010-05-19 kl 10:31:33
Det ska bli vart idag, redan 19 grader ute:) Fan vad najs. det firas med sommar kläder:)

Snart går bussen så ska ta och fixa mig lite :)
Har linnet jag köpte i Måndags, och en armé jacka som jag typ hade på skolavslutningen i sexan haha, men den sitter fortfarande snyggt, om inte snyggare, klippte dock av ärmarna lite. Sov medflätor inatt:)

frukost och plugg

Publicerat den 2010-05-19 kl 09:10:13
Glömde min mobil i jackan så jag hörde inte när den ringde. <men vakande bara 20 i 9 istället för 8 så jag tror det är lungt:) Sandra smsade 2 min i 8 så tur jag glömde mobilen i fickan, så jag inte vaknade innan klockan ringde hahahah XD Ne, det spelar ingen roll.

Nu ska jag äta min frukost och plugga lite historia. Hade tänkt ta 144an till skolan kl 11 men så klart så hoppar den över just den timmen och går bara varannan timme då... Segt, får ta bussen kvart i 11 istället, så jag måste skynda mig då, har inte tid att sitta här och leka ruktig bloggare:)






Knappt vaken

Publicerat den 2010-05-18 kl 09:08:27
Precis ätit frukost. Sitter och segar nu, vet inte vad jag ska göra. Vet vad jag kommit på? Jag skulle nog behöva rensa ur min garderob och städa ordentligt i den.. Speciellt nu när jag fått massa nya kläder och det är snart sommar. Det ska vara fint väder idag, ganska fint ialla fall, så funderar på att ta mitt nya linne jag köpte igår, får se vad det blir:)

När fy fan nu måste jag springa på toa...





Dagens köp

Publicerat den 2010-05-17 kl 22:28:05

1 och 2, klänning likadan som den jag köpte i fredags, från Vero Moda, bild 3 linne med kedjor från Lindex.





Mer från London

Publicerat den 2010-05-17 kl 21:09:50

1Två linnen, tre bas t-shirts, t-shirt med tyck, och shorts





17 maj

Publicerat den 2010-05-17 kl 20:32:43
Goddag:) Dagen började lite sådär. Mådde fett dåligt i början av dagen proppade i mig två alvedon sen blev det bra igen när jag och Elle stack till stan en runda, visar sen vad jag köpte.

NU sitter jag och är lite nyttig och äter kyckling- och pastasallad. Tittar på topmodel också:) Allmänt mysigt, ska lägga över lite bilder och så också sen bara ta det lungt.


Kolla vilka söta strumer jag fick av mamma:)





Danmark nästa

Publicerat den 2010-05-15 kl 11:35:18
Håller på att packa ihop mina saker, det är konstigt för jag vet aldrig vad jag ska ta med. Åker snart sem blir det inte mer bloggande denna helgen. Men hade tänkte visa er det jag köpte igår och det jag fick av mamma, från London.




Bild 1 och 2 klänning från Vero Moda, Bild 3 och 4, skor från Din Sko, bild 5 väska från Primark, bild 6 skor från Primark.

Mamma köpte fler saker till mig men lite måste tvättas och lite får jag inte förrän jag fyller år:)





14 maj

Publicerat den 2010-05-14 kl 19:42:16
Sitter nu ren och fin och fräsch och hungrig på mitt rum och väntar så snällt på maten. Hamburgare till middag:) PÅ min beställning:)

Strövade runt med farfar och pappa på svågertorp nån timme. Det blir en ny cykel i födelsedagspresent kan jag nu konstatera:) Käkade sen en äcklig kycklingsallad, asså när man beställer kycklingsallad så förväntar man ju sig inte direkt att kycklingen ska vara friterad, och salladen syntes knappt under kycklingen och sen fick man fyra skivor tomat och fyra skivor gurka. Men det gick att äta men det var nog inte bra för magen sen till spinningen.

Träffade Sofie sen på Mobilia och shoppade lite. Det blev en klänning och ett par skor. Jag visar allt sen tillsammans med det mamma och syster har med sig från London.

Nej nu ropade pappa att maten var klar:)




wihoo:)

Publicerat den 2010-05-14 kl 12:12:01
Mamma ringde precis från London!! "Vill du ha vita eller svarta tyg skor, vilken färg på t-shirt, väska med nitar, höga snygga skor... " Känns som det kommer bli julafton här ikväll:) synd att dom är hemma så sent bara. Jag undrar hur mycket övervikt dom kommer ha på flyget haha:) Jag älskar min mor och syster:) <3






cam..

Publicerat den 2010-05-14 kl 11:55:04
Så klart måste vi ha lite cambilder idag också, hehe..



Ska snart åka till svågertorp med pappa och farfar, sen bär det av till Mobilia för att träffa Sofie en stund och göra av med lite pengar. Tar med träningskläder så sti0cker jag dirket till F&S sen och tar ett spinning pass.





me

Publicerat den 2010-05-14 kl 11:29:32

Elle tyckte det var lite kinky att ha en spegel vi sängen haha (A)





ett plagg- tre tillfällen jeansshorts...

Publicerat den 2010-05-14 kl 10:23:20
I sommar kommer jeansshortsen vara min bästa vän. Eftersom jag inte heller är den tjejen som är superbekväm i kjol så blir jeansshortsen perfekta. Tänkte sätta ihop tre outfits till tre olika tillfällen med jeansshortsen som grundplagg.


Dessa snygga halvslitna kommer från Topshop, själv kommer jag använda mina från förra året från Gina Tricot.

Fest:




Svart spetskorsett från Lindex, beige kavaj från H&M, svarta klackar från Wildflower by Kenza, ROCKSTAR ring från cocoo.se för två fingrar. Det kan vara snyggt att lägga till nått stort halsband också om man vill ha kavajen uppknäppt.

Stan:




Flanellskjorta från topman, jag änvänder min gammla från pinewood, T-shirt med nått coolt tryck, jag använder några av mina som jag köpt på New Yorker, men denna kommer från Gina Tricot, låga Converse, stor väska från H&M klocka från Cocoo.se.

Stranden:




Sygg svart bikini från H&M, enkelt vitt linne från Monki, hatt och solglasögon från H&M, skor från Din Sko, väska från Nelly.com

De flesta plaggen kan man ju hitta något liknade i garderoben redan:)






awake

Publicerat den 2010-05-14 kl 10:21:03
Varit vaken nån timme nu och jobbat med ett inlägg som kommer lite senare.

Tanken är att jag ska till mobilia idag innan jag ska till Friskis, men jag vet inte om jag hinner för pappa bara tjatar att jag ska göra massa annat. Palla... Men jaja, får försöka hinna. Ska ju inte på spinning förrän om 7 timmar... Jag kommer itne hinna idag heller nä... :(

Jaja... Ska ut i garaget nu och hjälpa pappa.. (förstår ni vad jag menar XD)





today's pics

Publicerat den 2010-05-13 kl 23:49:45
Bion var bra, vi såg The bounty hunter. Den var riktigt rolig faktiskt. Hehe av ett konstigt sammanträffande så hamnade Geary och hans flickvän brevid oss på bion.

Vi stack och åt på Donken efteråt, sen lekte jag och Elle lite på gustav innan vi tog bussen hem till mig. Tack för en underbart trevlig kväll tjejer:)<3


Jag innan bion.

Så lång och smal som man blir i speglarna på toan på bion skulle jag ju dock inte ha nått problem med att vara i verkligheten (finns väl en tanke bakom det, folk kanske köper mer popkorn till filmen)

Lite småsnuskiga medelanden på muggarna...

Elle badar i fontänen:)



Tack ännu en gång för en lyckad kväll<3<3

Nu ska jag nog ta och locka mitt hår så det är lagom lockigt till imorron när jag tänkte ta en runda på Mobilia och slösa lite pengar.





bio

Publicerat den 2010-05-13 kl 16:22:51
Om 10 min går bussen så jag måste skynda mig lite nu. Ska som sagt på bio, vi v et itne vilken film vi ska se, men jag hoppas på nånting bra. Efter filmen drar vi och äter någonstan, blir väl Donken. Men jag vill inte missa bussen så jag måste runa nu:)


Plattat håret idag, vad tycks?:)





hata bussar!!!

Publicerat den 2010-05-13 kl 11:58:17
Varför i helvete ska bussarna alltid vara tidiga? Fan vad jag hatar bussar.. Jag pallar fan inte åka buss mer... Snart tvingar jag mamma och pappa att köpa en lägenhet till mig mitt i stan så jag kan gå och cykla vart jag vill. Fan vad sur jag blir!!

Jaja, det blir inget gym iaf, eftersom bussen bara går två gånger i timmen... så får väl springa en runda och styrketräna lite här hemma istället....






hey gym...

Publicerat den 2010-05-13 kl 11:05:53
God morgon. Har precis ätit frukost, ska dra in till gymmet nu var ju tanken.

Ikväll blir det bio med dom bästa:)








new plans

Publicerat den 2010-05-12 kl 12:19:05
Fy fan vad det regnar ute:O helt jävla sick... Så jag tror jag skiter i gymmet idag och bara stannar hemma. Gör mitt geografiarbete istället. Fan vad trist asså:(

frulle

Publicerat den 2010-05-12 kl 10:07:35
HUr härligt är det inte att vara litre onyttig ibland? Äter mina pnkaker med lite chokladsås och lite sirap och mycket blåbär och hallon. Gud vad mäktigt det är dock, jag har precis börjat äta men är nästan redan mätt...

Filmen är på också. Riktgt bra, dom får g'rna göra fler ocean's filmer:D


Pankaker och festis:)





vilken känsla...

Publicerat den 2010-05-12 kl 09:15:04
... att sitta och veta att mina kära vänner sitter i ett klassrum och gör nationella prov i matte just nu. Hehe.. Skönt att slippa.

Hade tänkt att jag skulle ta och göra lite American pancakes till frulle och sen var ju planen att jag skulle cykla till gymmet, men det regnar så får ta bussen istället. Men det är najs det med:)

Ska se klart filmen också, jag somnade så jag missade halva igår, var så fett trött. Sen blir det förmodligen lite mer plugg, arbetet ska vara inne innan 12 ikväll. Så det blir inget chill här inte.


Osminkad, med morgonrufs och pyjamas





RSS 2.0