LONDON BABY!!!

Publicerat den 2010-10-31 kl 04:38:29
Okej, klockan är snart fem och vi är redan uppe.. Men vad ska jag säga? LONDON!! Flyget går 07.45.

SES PÅ TORSDAG!!






sova

Publicerat den 2010-10-30 kl 21:49:08
Nu går jag och Elle och lägger oss för att ladda för London imorron, eller i natt. vi har satt klockan på halv 5.. Vi ses imorron bitti :)





can't sleep

Publicerat den 2010-10-30 kl 08:51:07
Vaknade på tok för tidigt idag... Kunde verkligen inte sova, låg bara och rullade runt i sängen. Tror det är lite nervositet, om mindre än 24 timmar lyfter planet. Jag har haft små panik hela veckan och nu börjar det verkligen kännas att det närmar sig. Har längtat i två månader nu, sedan vi bokade resan. Ska bli så kul:)

Nu ska jag gå och och klä på mig för att sen dra till Lyngsjö och köra cross:) SKOJIGT VÄRRE!!





för jag älskar ju skolan

Publicerat den 2010-10-29 kl 21:58:42

Verkligen sånna här mejl jag uppskattar att få en fredagkväll.. TACK!




Växlat

Publicerat den 2010-10-29 kl 17:40:45

Har växlat pengar nu. Drygt 450 pund och 200 dansaka att ha på flygplatsen på Söndag. Nu är det inte länge till vi åker :)



äntligen

Publicerat den 2010-10-29 kl 16:57:56
Äntligen fredag, äntligen hemma och äntligen lov en vecka:) Fan vad skönt! Är för närvarande ensam hemma vilket är mycket skönt. Helt lungt och tyst. riktigt avslappnande efter en ganska lång vecka.

Skolfotot idag gick bra hoppas jag:)






skolfoto

Publicerat den 2010-10-29 kl 12:30:00
Ska ta skolfoto nu. Kul att man har badhairday, sminkade sig i fel ordning och nästan tappade maskaran på vita tröjan. Tack gud för dåliga dagar?







video

Publicerat den 2010-10-29 kl 10:45:00


Över fet video:)



hela dagar

Publicerat den 2010-10-29 kl 06:46:09
Hejsan. Förlåt för dålig uppdatering senaste dagarna, men jag har haft fullt upp, dagarna har sett ut typ, -jobba-skola-skola-träna. Ja, skola två gånger för att jag har gått till skolan tidigare för att plugga.. Ganska segt... Men nu vet ni hur det ligger till så nu kanni förlåta  mig. Förhoppningsvis får jag iväg lite fler inlägg under dagen, ska tidsinställa några.






Nytt på väg

Publicerat den 2010-10-25 kl 19:51:30



Dessa snyggingar är påväg hem till mig:) Hoppas jag får dom innan jag åker till London:D





Städad garderob

Publicerat den 2010-10-25 kl 11:59:00
Dålig bloggning i helgen pga att jag städat mitt rum och verkligen rensat min garderob. Men kolla så fin min walk in closet blev nu:)


Detta är då efter att jag hade tagit ut alla kläder, det var kläder över hela golvet innan..

En hög för spara och en för slänga. Släng högen delade jag sen i lägga undan och slänga. Vissa kläder kanske blir inne om några år igen..:)

Allt som ska slängas.

Rensade också ur lådorna och slängde hälften av mina underkläder..:)




Måndag

Publicerat den 2010-10-25 kl 09:46:03
Godmorgon. Laddar för en sista vecka nu innan det är lov. Och vad händer på lovet!? LONDON!!! Fan vad najs:)

Jag börjar kvart över elva idag. Sa ska ta bussen och 40 minuter. Är redan klar så ska bara chilla fram tills dess:) Ska kolla lite efter affärer i London.

Efter skolan idag ska jag till Bokskogen och springa med pappa. Blir till att testa nya astmamedicinen på riktigt nu. Jag hoppas att den är så bra som den har verkat hittills.

Det blir inga fina Kajsor bilder idag för jag ser för trött ut...





trevlig kväll:)

Publicerat den 2010-10-22 kl 19:19:56
Jag beger mig hem till Jessica nu för lite trevligheter ikväll. Det blir inte sent för jag ska upp och köra cross imorron, men jag hoppas vi kan göra något roligt av det ändå:)

Ha en trevlig kväll nu!!







weird...

Publicerat den 2010-10-22 kl 08:13:19
Hahahaha... kokade havregrynsgröt och tänkte, "jag häller i lite frysna blåbär så blir det lite godare.

Jag vet inte om det ser godare ut...


dagens frukost:)



klippt

Publicerat den 2010-10-21 kl 18:56:13
Var och klippte mig idag. Det blev bara lite kortare och snelugg:)



Snyggt?


Senaste bilden där man ser hur mitt hår var innan, ändå lite skillnad?:)




missat

Publicerat den 2010-10-20 kl 07:44:36
Har missat några bussar nu men hoppas på att hinna med nästa, som går om 5 min.. fan brottom... Jaja... hittade inte min plånbok, lite panik, sittar nu helt påklädd redo att gå.

First up... Matteprov..








fel..

Publicerat den 2010-10-20 kl 07:42:11
Såg precis att fel trailer till LA. Gigolo hade kommit upp, vet fan inte hur det gick till, mycket märkligt...
Här kommer den rätta:)








Fullt upp...

Publicerat den 2010-10-19 kl 23:36:27
Vilken dag... Började skolan kl 8. Första lektionen Företagsekonomi, måste verkligen erkänna att jag gillar det ämnet:) Sen hade vi matte, men jag och Elle var tvugna att bege oss till Sats efter halva lektionen för att göra ett fystest med special idrotten. Fan vad jobbig.. haha.

Stack till Intermezzo och åt med Elle. Kyckling och pasta sallad med vitlöksdressing idag igen. Haha så nördigt...

Hade lite jobb kvar att göra, så jobbade två timmar och lyckades som tur var bli färdig idag så imorron är jag ledig, jävligt härligt. Stack och tränade efter jobb. Blev ett spinning pass.

Samtidigt som jag kom hem kom även Richard. Vi skulle gå igenom lite vad som gäller för vintern om träning och sånt. Käkade middag och gick igenom lite upplägg för vintern och försäsongen. Detta kommer bli en jobbig men fan så underbar vinter:)

Sutit och skrivit på mitt anatomi arbete sedan han gick och blev precis klar och skickade in. Hade tänkt plugga lite matte eftersom vi har prov imorron men jag hoppar det. Jag hoppas jag kan det ändå.

Funderar nu på att sova. Det hade varit riktigt skönt:)






LA Gigolo

Publicerat den 2010-10-19 kl 07:21:07
Tittade på LA Gigolo igår. Den är riktigt bra måste jag säga. Oförutsett slut som inte smälter in i mängden av happy endings. När filmen i stortsett är slut kommer denna repliken, vet inte vad jag ska kalla det annars:

"När man är barn at det LA som lär en att  drömma
Man lär mer av filmer än av skolan
Man lär mer av TV än av föräldrarna
Men vad lär vi oss?
Vi lär oss att tro på sagor"

Precis vad jag behöver till min essä som vi skriver på svenskan.








Måndag

Publicerat den 2010-10-18 kl 22:05:33
Började dagen med skola. När jag hoppade på bussen kom jag på att jag börjar halv 9 och inte 8 så jag var 50 minuter tidig till skolan, lagom kul. Efter skolan stack vi till Intermezzo och åt, sen stack ajg och jobbade någon timme. Idag var det riktigt mycket att göra. Kommer nog bli tvungen att jobba ett par dagar nu.

Fundarar på att sätta på en film nu och somna till, köpten en på Ullared som jag inte har öppnat än, känns dags nu.:) Imorron kommer Richard hit så ska vi gå igenom träning och mål inför nästa år. Jag är taggad som fan.

Ska förresten klippa mig på torsdag. Vet inte hur men jag är sugen på något nytt.. Typ lugg eller sidecut. Ge gärna förslag, annars ber jag Pauline improvisera.









senaste dagarna

Publicerat den 2010-10-18 kl 21:56:57
Aaa.. jag har glömt blogga det vet jag. Tänkte dra igenom senast veckan lite snabbt och allt sjukt som hänt.

Onsdag: Jag vet att jag bloggade i onsdag, men det var på morgonen och då skrev jag att jag skulle jobba. Jag kom till jobb lite i 8 och upptäckte nästan dirket att det var felskickade ritningar. Vilket betydde att det inte fanns något för mig att göra. KUL!! Skolan börjar 11-15 och klockan 8 är jag i stan och har inget att göra, inga affärer öppna heller. Kommer på att vi hade en valfri extra lektion i svenska, kl 9 som jag egentligen inte hade tänkte gå på. Men jag gick dit och fick lite gjort på mitt svenska arbete... Med betoning på lite...

Kommer faktiskt inte ihåg vad som hände i torsdags mer än Sushitorsdag med Elle.. Just detm drog till gymmet för att träna och sen gå på yoga. Såklart hade jag glömt boka yogan så alla platser var slut..

Fredag hade jag myskväll med Sofie. Vi käkade middag och Ben&Jerry's och kollade på Dear John. Har sagt det innan, säger det igen. CHANNING TATUM!! Ögongodis på hög nivå, både jag och Sofie satt och unnade oss:)

Lördags körde vi konditionstest med MTA. Först ett Cooperstest, då man ska springa 12 min så långt man kan, sen körde vi intervall test på 1 min. Vi gick sen lite och pratade joggingteknink men coach och rätt som det är säger han "nu har ni 300 meter på er att förbereda er på att springa 12 minuter igen" Just då ville jag bara lägga mig ner och gråta. Men jag lät bli och jag måste säga att jag är riktigt stålt över att jag klarade det.

Igår var det lite crosskörning som gick kasst...


I våra nya snygga MTA jackor.

SE DEN!!








Onsdag

Publicerat den 2010-10-13 kl 06:46:47
Uppe tidigt idag för att jobba. Ibland undrar man varför an gör det. Idag hade det varit riktigt skönt att ligga kvar hemma i sängen. Fast o andra sidan så är det inte fel att få lite extra pengar heller.

Vet inte om jag hinner blogga mer idag för efter skolan så följer jag med elle till hennes ridning. Kan bli mysigt:)










what's wrong with me?

Publicerat den 2010-10-13 kl 01:33:35
Haha... sa typ för 3 timmar sedanatt jag skulle gå och lägga mig... Gick och la mig för en timme sedan. Nu snurrar mitt huvud av en miljon tankar så jag kan inte sova. Jag hoppas det går över snart för jag är trött och ska dessutom upp kl 6 imorron och jobba. Well... lär u inte somna om jag sitter vid datorn:)






våldta kudden

Publicerat den 2010-10-12 kl 22:20:55
Funderar på att gå och lägga mig nu. Känns som jag har massor med plugg jag skulle behöva göra, ska upp tidigt imorron och jobba. Jag orkar inte. Just nu vill ha bara han en dag ledigt och bara kunna sova hur länge jag vill och bara skita i allt, inte behöva passa några tider eller något. Damn vad skönt det hade varit:)






omotiverad

Publicerat den 2010-10-12 kl 18:18:55
Måste träna, men inte alls sugen på det... Mina tankar just nu.. Jogga,eller, gym, eller, jogga, eller, gym? Pallar inget av det... Jogga eller gym, jogga eller gym, jogga eller gym, tv eller dator, tv eller dator... eh... Nä.. Jogga? M..Å...S...T...E....:(






jag är tråk lalala...

Publicerat den 2010-10-12 kl 10:01:35
Känner mig riktigt tråkig just nu... Har nästan alltid samma kläder på mig. Har lixom tröttnat på det mesta i min garderob och jag har lovat mig själv lite att inte shoppa innan London, så just nu är jag lite så mitt i mellan. Bara till att leva med för i London ska jag fan släppa loss. Funderar på att ha med mig runt 10 000 kr, som såklart ska räcka till mat och sånt också. Funderar på att shoppa julklappar också i London:D

MEN FAN VAD JAG VILL SHOPPA NU!!! Sist jag köpte kläder var i sommras när jag köpte min jeans shorts, och dom har jag ju stor nytta av nu när det börjar bli minusgrader... Aja ska inte sitta och klaga... Ska bege mig till skoln istället:)










damn you tihs thing called internet

Publicerat den 2010-10-12 kl 08:02:41
Internet slutade fungera igår igen!! Fan vad störigt!!!

Satt och kollade på PH och målade naglarna. Sen passade jag på att plugga lite. Sen när jag märkte att internet verkligen inte funka så gick jag och la mig, var ändå hyfsat trött:)

Idag är det skola mellan kvart över 11 till nästan 5, med en timmes lunch efter första lektionen.

Nu ska jag göra mit lite frukost. Jag har blivit lite förälskad i knäckebröd med ost och kaviar:D







Season 2

Publicerat den 2010-10-11 kl 19:07:38


Om exakt 25 min drar säsong två av Paradise Hotel igång. Självklart sitter jag bänkad. Typ bästa dokusåpan ever. Jag vill lätt vara med, bara för att få lite nya vänner och få semester såklart;)'




One night with Elle

Publicerat den 2010-10-11 kl 09:10:14




Ni som ha lite skills kan nog se att vi slingade mitt hår. Ni får tyvärr inte se nån resultat bilde eftersom det knappt syns nått resultat... Men vi hade kul iaf:) Jag trodde dock att elle skulle gräva sig in i min hjärna med den pinen man drar ut hår med:O haha




Ny vecka

Publicerat den 2010-10-11 kl 08:21:48
Godmorgon.. Börjar kvart över 11 idag vilket är ganska skönt. Najs att sova ut ibland:)

Ska snart gå och göra lite frukost. Ska försöka slänga upp lite inlägg nu också:) Blev inget igår, men vem orkar blogga på en Söndag? Jag var dessutom och körde cross och sen ville inte internet funka.. Kan dessutom berätta vad man hittar på när internet inte funkar och man har riktigt tråkigt. Då plattar man sitt hår, som redan är spikrakt.. Jojo:)








RSS 2.0