<3

Publicerat den 2011-09-28 kl 20:34:02
Ville bara säga att jag gillar en viss person väldigt mycket just nu.


What to do, ey!!

Publicerat den 2011-09-20 kl 23:24:55
Ja.. nu har jag börjat tänka igen.. Inte bra det där.. Hatar mig själv för att jag är en tänkare... Men vad har man inte bloggen till då? Klockren ju för detta. Well, ändå jobbiga är väl att man inte kan berätta allt i detalj som man skulle vilja.

Kan det inte bara finnas en handbok för hur man ska göra? Det borde stå någonstans vad som är rätt och fel. Eller kan inte allt bara vara bestämt och så leds man dit och allt blir perfekt?

Nä asså fuck vad detta är svårt. Men vill varken såra eller bli sårad, oavsett vem det gäller.

Nä, nu ska jag trycka på sluta tänka knappen och låta det ha sin gång och bara låta saker vara.. Hoppas det går bäst så!

Nothing good happens after 2 a.m

Publicerat den 2011-09-11 kl 06:09:09
Det är ibland rätt gutt att vakna halv 6 en söndag morgon och känna att man inte kan sova på grund av en miljon snurrande tankar i huvudet.

Det som inatt snurrar i mitt huvud är något bra som har vänt till npgot dåligt. Eller dåligt vet jag inte.. Låt mig säga såhär; Jag vill typ springa runt huset och bara vråla, men om det är av glädje eller irritation kan jag inte riktigt bestämma mig för. Jag vill kunna berätta rakt ut om mitt dilemma, men rädslan för att inblandade ska läsa är för stor.

Det handlar iaf om två personer som man gillar väldigt mycket, men på olika sätt och vill olika saker med, men inte samtidigt. Självkart så blir det samtidigt.

Man ska kanske inte tänka så mycket utan bara köra på och ser vart det leder och ta det som det kommer.
Favorit

Publicerat den 2011-09-09 kl 15:11:44
Detta börjar likna en musik blogg mer just nu, men måste bara tipsa om denna coverna av "Jag gråter bara i regnet". Orginal är det Newkid som gör den, men här är det André Zuniga Asplund, som är med i Idol 2011.

Idol

Publicerat den 2011-09-06 kl 08:05:56
Idol har dragit igång igen, jag har två favoriter hittills, eller tre... jaja, titta på dom :)RSS 2.0