wonderful morning

Publicerat den 2012-03-28 kl 08:07:21

13 grader i solen innan klockan 8 på morgonen, DET ÄR VÅR FÖR FAN!!! Helt underbart väder. Står och väntar på bussen i Bjärred. Detta kan bli en bra dag, jag är på sjukt bra humör! Ville bara ha det sagt!


Nitro Circus live

Publicerat den 2012-03-27 kl 09:14:05


Den 18 november smäller det. Bokat biljetter... FAN VAD TAGGAD JAG ÄR!!!! :D

FML

Publicerat den 2012-03-27 kl 07:37:07

Ja men vad kul, andra väskan på två veckor där axelremmen bara smäller av... Köpte denna för två veckor sedan, fan vad sur jag blir... Kan man få skolan till att betala det? Ändå pga av alla böcker som måste bäras fram och tillbaka varje dag som gör att dom går sönder...

Åter igen, dagens horoskop, tänker ute visa vad det stod idag, men jag vet exakt vad det syftar på. Så läskigt när det passa så bra!


superstitious

Publicerat den 2012-03-26 kl 08:37:16

Jag har en sån liten nördig sak att jag alltid läser mitt horoskop och försöker koppla det till något aktuellt i mitt liv. Ibland stämmer det jävligt bra och ibland inte alls. Vissa dagar undrar jag till och med om dom som gjort horoskopet har tänkt på mig för att det passar så bra.

Idag tillexempel.. Jag har länge tänkt kontakta en person som jag känner att jag inte helt fått ett avslut med. Har många saker jag vill ha svar på för att kunna gå vidare. Men funderar på om det verkligen är det som det syftar på. Rädd för att det inte är det. Det står också att jag ska försöka fatta egna beslut, därför tänker jag inte rådfråga någon om vad jag bör göra. Känner jag mig själv kommer jag inte våga ta tag i det. Är för rädd för att vika ner mig och visa mig svag. Men får väl ta denna dagen till att känna efter och fundera på vad som känns rätt helt enkelt :)


bussjävlen och snokar problem

Publicerat den 2012-03-26 kl 08:18:17

Missade precis bussen så tänkte att kg kan väl lika bra passa på att sända ett litet blogginlägg när jag ändå väntar.. Jävligt okul att komma en halvtimme försent..

Just det, en till sak jag ville säga till er mina vänner. Snoka aldrig, verkligen ALDRIG, på någon via iPhone om du inte vill riskera att bli påkommen! Jupp, been there done that så att säga, skäms som fan! Inte första gången det händer heller på samma person... Svårt att lära dumma hundar att sitta för att ändra talesättet lite..

Well well... Allt för mig just nu tror jag :)


Pojkvän på blocket

Publicerat den 2012-03-20 kl 10:58:08

Om det ändå var så lätt!!


what I want

Publicerat den 2012-03-19 kl 08:17:01

Först så vill jag, sen vill jag inte, sen vill jag ingen, men sen så vill jag ändå inte, och nu vet jag inte vad jag vill... Eller , egentligen vet jag ju precis vad jag vill men jag ska ha mod till att få det att gå rätt också, men det vet jag inte om jag har. Återstår att se, fortsättning följer.

God morgon på er förresten. Har ni sovit gott? Har väl jag gjort, förutom att jag vaknar två timmar innan klockan ringer... Men skönt är det iaf att bara kunna ligga kvar i sängen och slappa, no stress! Ska väl försöka stiga ur sängen nu och äta lite frukost och på börja det stora projektet att sminka mig.


Tja tja tjullahopp

Publicerat den 2012-03-18 kl 10:59:46
Man kan väl minst sagt säga att det var ett bra jävla tag sedan jag skrev! Exakt 4 månader och en dag o, man ska vara sån. Jag ska försöka att inte skriva om så mycket känslor i fortsättningen som det har varit i de senaste inläggen från i höstas. Det hade varit en jävla massa inlägg senaste månaderna så fall om jag skulle skriva ut varje gång jag mår dåligt eller så. Rätt och slätt, för att koppla tillbaka till förra inlägget... Träffade killen nån gång till och det visade sig att han var ett jävla rövhål! Hålla, alla fina killar, var håller ni hus, jag lyckas alltid missa er!

Det om det. Jag har inte så mycket att berätta egentligen mer än att det är på väg att bli vår och jag börjar må fan så mycket bättre efter många om och men och några jobbiga månader. Ska man kanske ta upp bloggandet igen? Jag får väl försöka uppdatera lite oftare.

Ha en bra dag små rumpnissar!
RSS 2.0