Ring

Publicerat den 2010-09-23 kl 15:47:39

Såg denna bilden på Christina Aguilera, och la direkt märke till hennes ring. En två fingrars ring men för tummen och pekfingret, How fancy. Dröjer väl inte länge förrän man hittar något liknande hos Cocoo, eller läser det hos Kenza. Men kom ihåg var ni såg der först;)

 

 

 

 


Saknar dig otroligt..

Publicerat den 2010-09-23 kl 00:13:54
... men vet inte om jag vill ha dej tillbaka i mitt liv. Det svider för mycket att bli sviken gång på gång. Lögnerna och bortförklarignarna som du inte tror jag ser igenom. Att känna sig sårad och hoppas på nästa gång..

Jag vet inte vad som är värst... Att du gör så.. eller att jag numera känner dig så bra att jag vet redan i förväg att det kommer hända.

Varför kan du inte vara den jag vill du ska vara. Vill ju att du ska vara den som finns där för mig när jag behöver dig, för jag vill att du ska känna så för mig. Jag vill att du ska vara den jag kan berätta allt för, för jag vill att du ska kunna berätta allt för mig. Jag vill att du ska visa intresse även om du inte bryr dig ett dugg, för det skulle jag göra för dig. Jag vill att du ska vara den första jag vill berätta för, för jag vill vara den första du berättar för.

Jag kände så för dig tidigare. Men nu.. nu har jag märkt att det inte är från båda hållen.

Jag är trött på att bli lämnad ensam, när vi bestämt att vi ska träffas. Jag är trött på att du säger en sak men gör en annan. Jag är trött på att du aldrig tänker på mig när du borde. Jag är trött på att inte få uppleva saker tillsammans med dig. Jag är trött på att höra dina historier och se dina bilder och höra "Så kul vi hade" när du inte ens kunde bjuda in mig. Jag är trött på dig.. Jag är trött....

... För att jag alltid gråter mig till söms, för det är när det är mörkt i rummet och jag är ensam som jag är som svgast och det är då alla känslor och tankar kommer.

Så nu.. ska jag sova riktigt gott... och inte tänka på dig nått mer...

Hoppas du känner dig träffad så du kan förstå...

 






Vampurer suger

Publicerat den 2010-09-18 kl 10:29:42
Var på bio igår med Elle och Sofie. Vi såg Vampyrer suger, riktigt rolig, fast man måste nästan ha sett Twilight och New Moon först om man ska fatta kopplingarna. Hahaha roligaste var nog innan bion på reklanen kom nått om klamydia "Om du inte kan se den gula siffran så har du klamydia" så säger jag hur högt som helst "Där är fan ingen gul siffra" Så hör man från nån längre fram i salongen "Klamydia!!" hahaha trodde jag skulle dö av skratt.

Innan bion så käkade vi och hade lite allmänt mysigt. Tack töser för en skit skoj kväll:)<3









I try, I really do..

Publicerat den 2010-09-16 kl 22:20:15
Herregud vilken dag..

Slet mig upp ur sängen kl 8 för att hinna äta frukost och fixa lite så jag skulle hinna ta bussen kl 9 så jag kunde vara på gymmet vid halv 10. Kl kvart i 10 var jag ombytt och hela köret, blev sen till att träna en och en halv timme. Duschade och fixade mig och sånt, sen gick jag till Mobilia för att kolla lite på Stadium. Hittade ett par snygga EasyTone som jag bestämde mig för att köpa, av nån anledning så finns det ett bar som kostar 1000 kr och ett par som kostar 1200, som för 1200 var så mycket snyggare så var ju tvungen att köpa dom, men hade medlemsrabatt på 20% så fick det lite billigare. Köpte ett par klassiska "pissetofflor" också. För er som inte vet vad pissetofflor är så kan jag berätta att det är helt vanliga badtoffler.

Satte mig sen på buss 34 (hade först tänkt ta sjuan men såg att 34an också går till värnhem och den kom mycket tidigare så what ever lixom) till Värnhem för att träffa Elle och käka Sushi. Har idag ätit bläckfisk för var jag kan komma ihåg första gången. Ingen smakorgasm direkt, men lite spännande var det allt. Tog sen bussen till skolan, och sen följde några timmar som inte alls var spännande...

Efter skolan gick jag och Sofie och Jessica i stan lite. När dom hade hittat lämnade dom mig och jag begav mig till Friskis för andra gången denna dagen. Hade, smart som jag  är, låtit mina saker ligga i ett skåp med lås på så jag slapp släpa runt på det hela dagen. Så det blev först några min på löpbandet med mina nya skor sen Yoga. Riktigt najs.

Nu börjar jag känna mig lite trött, eller inte trött, snarare flummig, så ska hoppa i säng nu. Lägger upp lite bilder imorron:)

BTW! Bio med Elle och Sofie imorron Vampyrer suger ska vi se, hoppas den är bra:)



14 september

Publicerat den 2010-09-14 kl 18:11:57
Det var verkligen längesedan jag skrev kom jag på. Har helt enkelt inte orkat. Orkar egentligen inte nu heller men gör det ändå. Därför blir det ett av dessa meningslösa trista inlägg.

Är sjukt trött idag, går eftermiddag så får som tur är sova ut imorron men ändå. Ska plugga lite nu innan jag drar ut och springer en runda i regnet, att jag ens pallar!?:O



8 september

Publicerat den 2010-09-08 kl 06:55:05
Tjena hejsan.. tänkte dra lite sabbt vad som händer idag.

Tre lektioner idag, matte, svenska och danska. efter skolan ska jag jobba några timmar, får även lunch på jobb idag. Härligt. Sen blir det att åka direkt till Saxtorp för att köra cross:) Kommer väl förmodligen däcka när jag kommer hem, lång dag idag.









insperation

Publicerat den 2010-09-07 kl 20:44:03









Premiär

Publicerat den 2010-09-07 kl 17:11:08



Ikväll är det premiär av Idol 2010. Nån mer än jag som sitter bänkad och ser auditionen? Det är ju då det är som roligast, sen att jag är en av nördarna som fortsätter att se finalerna är en helt annan sak. Ska försöka kombinera Idol och plugg ikväll.. Jag vet redan hur det kommer gå:)




Bild: Niclas Brunzell/Söderberg Agentur/TV4

städning och döda djur

Publicerat den 2010-09-06 kl 22:10:26
Städade och damsugade och gjorde jätte fint på rummet igår, hade ochså världens sexigaste städ outfit:

Mjukis kläde och high heels:) Ja, jag har strumpor på mig också...

Bara någon timme efter att jag hade dammsugat så valde denna äcklig krabaten att lägga sig och dö mitt på min matta:

Det är då en död spindel...

Jag är självklart för lat för att gå upp och hämta dammsugaren för att få bort den jävlen så jag låter den ligga ett tag till.. Har ju ännu lyckats att inte trampa på den:)





supercross

Publicerat den 2010-09-06 kl 19:30:00



Hämtade ut biljetterna till supercrossen på fradeg:) På lördag blir det nog Liseberg med Linus:) Känns som det väntar en toppen helg:D





770

Publicerat den 2010-09-06 kl 18:58:46
Räknade mina 50-öringar igår hade exakt 770 st. Vilket är lika med 385 kr. Vad fan ska jag samla på nu, när 50-öringarna försvinner?


Skulle ha samlat på tior isrället.. hade haft 7700 st så..:)



shushi

Publicerat den 2010-09-03 kl 19:56:37
Jag och Elle åt en otroligt god lunch, vilket vi ska göra till en vana, på Little Japan på Entré. Sushi bestod den av:)


GOTTIGT!!





there's no time

Publicerat den 2010-09-02 kl 08:50:19
Tänkte lägga in ett snabbt inlägg om att jag ska till jobb nu och sen käka sushi med Elle. Väcktes av fönsterputsaren idag.. inte kul. Lyckades btw koka över mjölken till gröten, blev ganska bränt. Aja kuta till bussen nu:)








1 höst (september)

Publicerat den 2010-09-01 kl 22:45:38
Första egentliga höstdagen. Vad deprimerande.. Men det var trots allt varmare idag än det varit senaste veckorna så det är ju att gilla. Men det var inte kul att vakna i morse klockan 6 och var halvmörkt ute. Ännu mindre kul var det att gå upp för att hinna jobba innan skolan. Jag tror aldrig min säng varit så mjuk och varm och skön som den var i morse. Men jag får tänka pengar och London så går det nog att ta sig upp.

Det var en ganska seg dag i skolan och direkt efter bar det av direkt till crossträning. Så det har varit en riktigt lång och jobbig dag. Det blev ju inte bättre heller av att det inte alls var kul att köra och det gick dessutom riktigt dåligt till en början. Men det blev roligare tillslut:)

Imorgon ska jag upp tidigt igen  och jobba. Hade tänkt någon timme inna jag ska träffa Elle och käka. Tur att skolan inte börjar förrän kvart i två imorgon. Men slutar dock 5, kommer bli en lång dag i morgon också. Men har bara Yoga på kvällen sådet kan vara ganska skönt och avslappnade.

Har som tur är inga läxor att göra ikväll, mer an träningsdagbok som jag precis är klar med. Ska gå och borsta tänderna sen släcka lampan. Klockan ringer 8. Pussar♥ (Förlåt för ännu ett ointressant inlägg, det hade dock kunnat vara jävligt kul om jag inte rättat alla fel jag gjort för att jag är så trött)

RSS 2.0