30 januari

Publicerat den 2010-01-30 kl 23:55:37
Hejsan, segt på bloggfronten idag. Åkte till Hälso- och Skönhetsmäsan i förmoddags. Sen blev det spinning direkt efter.

Suttit och kollat på tv med familjen ikväll bara, och ska nu gå och lägga mig. Roligare blir itne min kväll. Puss haj





Ps

Publicerat den 2010-01-29 kl 22:56:14
Ps 1:En busschaufför ringde och sa att han hade hittat mitt busskort, får förhoppningsvis det på måndag:D
Ps 2: Tydligen inte bara jag som har haft problem med spotofy. Endel kompisar som smsat idag och frågat hu jag fixade det. Marcus sa igår också att deras skola varnat dom för spotify. Spotify har även skrivit på Facebook att dom haft problem med virus. Det är viruset Trojan Horse som är problemet.





29 januari

Publicerat den 2010-01-29 kl 22:52:25
I morse önskade jag nästan att jag inte inte var född. Hittade inte mitt busskort, ringer först mamma och frågar om hon har sett det. Och mamma är sån att hon säger typ ring pappa, sen snackar hon som fan och man känner att tiden rinner iväg så man blir irriterad och slänger telefonen i örat på henne istället.

Ringde pappa, han ade inte heller sett det, ringer hem till Sandra och fråga om det kanske har trillat ur min jacka när jag varit där men dom har heller inte sett det. Kutar till bussen med ett annat busskort, missar bussen med några meter. Får vänta på nästa buss i en kvart men hinner som tur är äta i lugn och ro innan vi börjar.

Första lektionen var danska, jag har bestämt mig för att bli grym på danska nu eftersom jag kör för ett danskt team i år. Sen hade vi engelska. Ganska segt. Sen hade vi Geografi men vår kurator pratade om mobbing hela lektionen som tur är.

Stack till gymmet som jag sa att jag skulle. Tränings suget han inte komma under dagen heller, så det blev ingen bra träning men ska ge det ett försök imorron igen.

Sitter nu och ska snart sova. Det blir ingen crosskörning i  helgen eftersom det är typ snöstorm ute. Men ska nog åka och kolla efter en ny skiddress till mig imorron som jag kan ha i Hassela. Ha lagt på mig några kilo sen den andra köptes.





Chillin' in tha sofa





Pics

Publicerat den 2010-01-29 kl 08:53:31
Godmorgon. Jag känner mig jävligt seg och trött. Det är inte bra att ha 2 vilodagar på rad märker jag, man blir alldeles för lätt bekväm. Jag är inte alls sugen på att träna ikväll men men, det är bara till att köra:)

Ska träffa tjejerna 11 och käka. Och jag ska verkligen inte ta en timme för tidig buss idag...

Här kommer lite bilder från igår:)


Linnet fick Sandra av mig, det står passande nog "FRIENDS FOREVER"

Haha, Sandra undrade varför jag var så finklädd.

Marcus, Hassan och Dino

Sandra och Marcus

Marcus och Fille. Fillae hade med sin gura, skithärlig bakgrundsmusik hela kvällen;)

Sandra har fler bilder som hon får skicka så ska jag lägga upp dom också:)





28 januari

Publicerat den 2010-01-29 kl 00:02:39
Har precis kommit hem från Sandra. Hade en över mysig kväll och hon hade såklart inte misstänkte nått:)

Jag är trött så jag ska gå och lägga mig strax.

Jag kom hem vid 20 över 5 idag, så skulle jag vara hos sandra vid 6 fick slänga i mig lite taco sen sticka dit. Något ont i magen menmen.:) Bilder lovas:D

SPOTIFY FUNKAR IGEN:) vet så glad jag är:)






det trodde ni inte

Publicerat den 2010-01-28 kl 10:17:54

Det trodde ni väl inte att ni skulle få se sånna här bilder på ett tag. Snön och solan gör att det är omöjligt att se ut utan solglasögon. Nu ska jag dra till bussen så jag inte missar den:)





lite gladare:)

Publicerat den 2010-01-28 kl 09:59:09
Läste precis på Fannys blogg vilka letioner vi har idag. Jag var helt säker på att dagen såg ut:
Historia, Engelska, Geofragi
Men tygligen är det:
Historia, coachtid, Engelska

Vår engelska och geografi lärare är några av dom segaste människorna som finns. Så det är riktigt illa att ha dom lektionerna eftervarandra, imorron har vi dock engelska och geografi efter varandra. Men att slippa geografi idag är en riktigt lätnad. Historia är riktigt kul, har dock glömt göra läxan:( coachtid är också kul. Vi har bästa coachen:) Han har varit lärare till Bolndinbella:) hehe...



Ser ni att jag är lite gladare igen!?:D





varför!?

Publicerat den 2010-01-28 kl 09:44:17
Spotify vill verkligen inte funka. Jag kommer snart börja gråta. Vad fan ska jag göra!? Har försökt ladda ner det 20 gånger men jävla norton avbryter hela tiden. Jag kommer få ett nervöst sammmanbrott snart.

Jag ska ta bussen 5 i halv 11 så ska jag gå till grafitti och köpa en sallad och ta med till Espresso House där mina vänner äter, jag bojkottar EH för att dom har så äcklig mat.

Jag har inte fått mycket läxa gjort, *ÅNGEST* ska försöka jobba på i skolan istället. Har sutit och dampat över spotify istället. Asså jag vill verkligen bara gråta... FAN!


Se så sur jag är...





störigt

Publicerat den 2010-01-28 kl 08:39:41
God morgon. Sitter har och bör plugga men vill först ha igång spotify som min dator verkar ha raderat. Fan vad störigt. Jaja, jag får gå och göra frukost och kolla vad det är för fel sen;)

Jag ligger efter lite i läxorna känner jag så ska hård plugga nu fram till jag ska ta bussen




Halva inne

Publicerat den 2010-01-27 kl 22:11:59
Halva inne är ett uttryck som jag ocg sandra börjat använda onödigt mycket haha. Asså halva inne säger man ju om killar, men vi använder det äve på oss. Vilket kanske inte passar helt, men fett kul:)

Nu blir det sängen:D





panik

Publicerat den 2010-01-27 kl 21:28:43
Måste ju berätta nu om min hemska morgon. Vi skulle träffas på malmö central kvart i 1 så tänker jag att om jag tar bussen 18 növer så bör jag hinna. Så går jag till bussen, men missar den så klart. Så får ta bussen som går 33 istället, känner smått att jag kommer få slänga i mig maten, inte nog med det så kör busschauffören fel så jag blir ännu senare. Kollar på klockan när jag hoppar av bussen, 10 över, börjar om 40 min. Kommer till kniv och gaffel och ser inte en kotte där. Så ringer först Sofie igent svar, sen Fanny inget svar sen Angelika.
Ja vad säger hon då? "Vi ska ju träffas på centralen kvart i 11 klockan e bara kvart över 10.
FAN!!! En timme för tidig:O Jag trodde på allvar jag skulle börja gråta då. Men så ringer Fanny och säger att hon snart är på centralen och ska gå till skolan och fixa rikskuponger så jag möter henne och följer med henne.
Men han ni känna min frustration. Stressat som fan och så är jag för tidig... Kommer ju inte hända igen..:)





Vad är det för en dag e det en vanlig dag....

Publicerat den 2010-01-27 kl 08:43:45
NEJ!!! Min älskade Sandra filler 17 idag:D Ett riktigt Stort Grattis Grattis GRATTIS til henne<3

Denna låten är till henne:





Detta inlägget hade kunnat göras hur långt som helt meda lla bilder från förra datorn;)

Jag ska snat börja fixa mig, hade tänkt ta bussen om 40 min, ska först till Kniv och Gaffel och äta Fish and Chips. Smarrigt. Tror att alla tjejer följer med idag:) Sen går jag i skolan 10 i 12 till 5... Riktigt segt.

Nejh tiden bara rusar, börjar bli bråtton:D





här ska man då skriva rubrik men jag kommer inte på någon...

Publicerat den 2010-01-26 kl 21:54:40
Sitter och försökerplugga nu. Snart börjar PH.

Träningen gick förövrigt bara sådär, kände att jag inte hade fyllt på tillräckligt med vätska och sånt. Men det är ju kul ändå:)




26 januari

Publicerat den 2010-01-26 kl 17:00:34
Över härlig dag i skolan idag måste jag säga:) Började med lunch med Fanny på Grafitti, sen till danska, av nån anledning jag inte brydde mig om att veta så fick vi sluta efter 25 min och ett läxförhör på danskan. Jag och Sofie gick till espresso House och sen tillbaka till skolan för att vänta på att matren skulle börja. Hade sen en timme matte och en timme geografi sen fick vi sluta 10 i 3. Älskar tisdagar.

Ska på spinning ikväll, är inte så sugen på det men gillar det passet som jag numera går på på tisdagar så det kan väl bli kul.

Ska ringa en person nu, som förblir hemlig för att vissa personer läser bloggen, och diskuta något som jag inte vet än men kommer få veta när jag ringt. Har dock en lite aning om vad det handlar om;)




Smooothie

Publicerat den 2010-01-26 kl 09:12:03


Hehe har fartiskt lyckats dricka upp smoothien innan jag hann skriva här men men, ni ser hur mysigt jag har det, ska börja plugga nu, sen smsa sofe och fanny om var vi ska äta idag:D





Morgonmys

Publicerat den 2010-01-26 kl 08:37:44
Sitter och myser lite i soffan nu. Ska strax gå upp och göra mig en smoothie, och sen sätta mig och börja plugga. Fich ju inte så mycket gjort i går kväll. Och har typ 10 sidor att läsa till imorron, men det är chill, historia är kul och det är antiken just nu, det är spännande tycker jag.

Jusdet, ANDREAS ÄR TILLBAKA!!!:) Jag snackar så klart om PH nu. Fast det hade varit roligare om Catja också var kvar då. Så dom kunde fortsätta med sitt spel. Jag gillar inte Franscesca, så hon kan få åka ut nu med detsamma. Men det är dubbelavsnitt i kväll så får se vad som händer:)






Stockholm 21 feb

Publicerat den 2010-01-25 kl 20:54:52
Justdet, i Fredags bokade vi biljetter till stockholm vecka 8. Det är jag Fanny, Sofie och Elle som ska till Hassela och åka skidor. Elle har stuga i närheten där vi ska sova och mysa. Ser verkligen fram emot detta kommer bli så kul:) Kom på nu också att jag ska tjata på mina pirater om att få nya skidkläder:)



25 januari

Publicerat den 2010-01-25 kl 20:25:19
Jag han bra med bussen i morse och lyckades även komma i tid för att ta rätt buss från centralen till Kirseberg, dä vi har idrott, vår första lektion. Det är alltid svin kallt i vår idrottshall, så vi fick sluta efter att vi hade lärt ut vår dans. Gick till subway för att få i oss lite mat, sen drog vi till skolan för att sitta och plugga en stund, så duktiga vi är.

Stack till gymmet efter skolan, det gick inte lika bra som igår, är väl lite sliten, och det var dessutom jätte mycket folk, vilket gjorde det svårt att träna det man ville.

Nu sitter jag här och ska snart slänga mig in i duschen, sen blir det lite plugg innan PH.




she's the man

Publicerat den 2010-01-25 kl 08:20:29
Godmorgon, kände precis att jag har lite brottom men skit samma.

Gå eftermddag denna veckan. Skönt, fast vi börjar domck med idrott idag kl 10. Men vi ska bara dansa så det är lugnt.

Hehe anlednignen till rubriken är att jag fick näsblog i morse och sitter här med en tampong i näsan precis som dom gör i She's the man. Det är ganska smart faktiskt, lite slöseri bara kanske.

Nej nu ska jag dra upp och göra en mumsig smoothie.


Haha ser ni!?




photos

Publicerat den 2010-01-24 kl 21:37:58

Kajsooor:D

Sandra fick göra degen självdenna gången eftersom jag är efterbliven när det gäller degar... HAHA

Kärlek till dej:)

Bra med bärbar dator, kan användas som recept bok:)

Haha, det blev panpizza för vi hade för stor degXD

En halv var:D

Gott, ser nt ut som pizza dock haha

FILMMYS<3

Fille snodde mina brillor så jag fick ta dom gröna:)

Kände mig dö muppig på denna bilden asså:D

Två söta killar i sängen, det är fan inte varje dag kan jag säga:D haha<3






wake up in the morning...

Publicerat den 2010-01-24 kl 10:01:31
Hejsan, har precis vaknat här, men vill bara gå och lägga mig under täcket igen och sova bort hela dagen. Men det går ju inte, hade nämligen tänkt sticka till gymmet idag.

Igår hade vi super mysigt, Sandra och jag bakade pizza och hade lite dejt, sen kom Fille och Marcus och tittade på film, Sandra gick hem vid 12 och killarna försvann vid 1, visar bilder sen:)

Har något som tynger mig just nu. Jag har väl skrivit några gånger att jag gillar en person ganska mycket. Han vet inte om det, men nu vet flera andra om det. Det känns fel på nått sätt, och alla säger samma ska, "Satsa på honom, våga ta första steget, vad kan du förlora?" Va fan, varför säger alla att det är så lätt? Det är det ju verkligen inte. Nu känns det iaf som att när så många vet så förstör det lite. Jag vet heller itne om ajgv illk ha honom, jag kanske nöjer mig med så som det är nu, är lite smygkär i honom och låter honom tro att vi bara är kompisar, vilket vi e då men jag har starkare känslor för honom. Vill typ också träffa nån annan, för att bli av med känslorna, eftersom jag inte har mod att göra nått åt dom.

Nej fan vad jobbigt detta är, inte komstigt att man inte sover om nätterna





igår

Publicerat den 2010-01-23 kl 10:02:52
Igår var en riktigt härlig dag:) Skola till 20 i 2 sen hem och vänta på pappsen för att dra och hämta hem en ny hoj:) Skrev också på kontrakt för det danska teamet Team Hermansen. Är riktigt gald nu:)

Idag blir det först träning, på gamla hojen, den andra är inte ihopsatt än. Sen blir det dejt med Sandra<3

Ska packa ihop nu:)




klapp på axlen

Publicerat den 2010-01-21 kl 22:01:46
Precis utkommen ur duschen. Två härliga träningspass idag, totalt 2 och en halv timme. ska gå och lägga mig snart, så jag inte försover mig imorron också, men ska ta en senare buss imorron så det kanske inte gör lika mkt imorron:)

Hehe, känner mig lite konstig faktiskt. När jag var där på yogan idag (första gången jag provar yoga faktiskt också) så kunde jag verkligen känna den speciella stämmningen man förknipar med yoga och stod lite där och fantiserade hur jag skulle bli sån yoga fantast och göra yoga varje dag och må jätte bra, och ha mssa små tjocka skrattande Buddhor på mitt rum och massa levand ljus. Kom till och med så långt att jag tänkte att jag skulle köpa en yoa bok så fort jag hittade en och bara vara en sån här jätte lung och vis människa som har koll på allt. Haha, är det itne konstigt vad man kan få för sig!?

Tror inte riktigt heller att yoga skulle passa in i min livsstil. Kan ni se mig stå så utanför husvagnen på en SM tävling och göra yoga och meditera inan tävlingen? HAHAHA inte jag heller. Där emot märkte jag att det som gjordes på yogan idag liknar mycket det vi gör på den mentala träningen i skolan, så helt dåligt kan det ju inte vara.

Riktigt mysig var det i alla fall och jag inbillar mig att jag ska sova extra gott inatt. Jag kommer heöt klart försöka göra detta fler gånger:)

Funderar nu på att ta fram lite läxböcker, eller kanske lära mig Photoscape istället;)

Imorron ska jag göra en liten trip till Helsingør efter skolan, vad som händer där berättar jag imorron.




21 januari

Publicerat den 2010-01-21 kl 16:47:02
Sitte roch lyssnar på musik och har allmänt mysigt. Ska åka och träna om en timme. Det blir som sagt två pass idag:) Kommer kännar mig ruggigt duktig ikväll haha.

Jag försov mig i morse, eller jag somnade om efter att klockan hade ringt, så pappa kom ner vid halv 7 och frågade var jag blev av. Sket i att sminak mig och sånt. Rolig dag i skolan. Eller inte annorlunda än andra...

Hade tänkt lära mig lite Paint.net och Photoscape nu, nån som kan?






Hatar att min webbkanera blir så mörk:(

trött

Publicerat den 2010-01-20 kl 22:59:44
Är trött som fan, fattar inte varför jag förtfarande sitter uppe. Ska sova nu iaf, god natt






gone crazy

Publicerat den 2010-01-20 kl 21:19:00
Japp, nu har man blivit galen. Bokade precis två pass till imorron. Förset ett 90 minuters skivstång/spinning sen ett 60 min Yoga. Har inte provat yoga innan så ska bli kul att göra nu.





20 januari

Publicerat den 2010-01-20 kl 14:44:23
Hej där:) Nästan nyligen hem kommen från skolan. Ligger och latar mig på sängen nu lite. Ska alldeles strax börja städa mitt rum. Jag skiter doxk i att trräna idag, börjar få ont i halsen plus att det finn inget kul att göra.

Lång dag i skolan idag. Segt som fan, men ändå okej:)





oooh in the morning

Publicerat den 2010-01-20 kl 06:54:42
Vill börja med att rubriken kommer från en låt, så att detta nu inte misstolkas.

Jag ska springa till bussen nu, Hoppas på att sandra inte missar den idag:)

Får se hur det blir med tränng ikväll, om jag kommer på vad jag ska göra. Måste städa mitt rum iaf;)




natti

Publicerat den 2010-01-19 kl 23:01:18
Tittar på PH nu, spännande att se vem som åker ut. Ska sova direkt efter.

Får panik. Finns inget kul att träna imorron. Orkar itne spinning en kväll till, och är inte sugen på att gymma heller eftersom jag behöver träna mer kondition, och det är omöjligt att springa på cykelbanorna och vägarna här hemma.. Jag vet inte...

Hahah måste bara avsluta kvällen med att säga: FY FAN VAD SÖT PONTUS I PARADISE HOTEL ÄR!! Han är ju helt borta, och när han pratar med kameran. jag tror också han har missuppfattat spelet.. Men men, jag vill att han ska vara kvar för han är riktigt rolig att titta på, underhållning på hög nivå. Pussar





19 januari

Publicerat den 2010-01-19 kl 18:19:38
Ska snart till gymet sen spinning halv 8.

Helt okej dag i skolan idag, träffat lite nya lärare och sånt. En helt vanlig dag bara, inte så märkvärdig. Har kul och så.






RSS 2.0