twitt..

Publicerat den 2010-03-25 kl 22:33:38
Så då är det mesta fram plockat. Härligt. Ska snart packa ner datorn också så detta kommer kanske bli det sista innan vi åker. Ska försöka hinna ett inlägg imorgon också.

Jag kommer inte ha möjlighet till att uppdatera här så ofta så har jag skaffat twitter för att ni ska kunna hänga med lite i vad som händer. Ni hittar mig på www.twitter.com/kajsoor. Jätte kul om ni skulle vilja förlja mig där:)

Det är förresten varit en underbar dag idag. Härligt väder, varmt och fick träffa Sandra en stund nu på eftermiddagen.




18.33

Publicerat den 2010-03-24 kl 22:00:50
Nästan 20 min klarade jag. Så himla tråkigt, och inte bara tråkigt... svårt också. Den jälva bollen bara rullar iväg hela tiden. Jag blir så frustrerad. Jag ahr nog fel storlek på bollen för ibland känns det som den är förstor och ibland för liten. Jag tror inte små oviga fetknoppar jag jag ska hålla på med pilates, inte yoga heller egentligen, men yoga är iaf kul och skönt.

Nej nu ska jag göra mig i ordning och sen lägga mig och läsa lite.





24 mars

Publicerat den 2010-03-24 kl 21:03:55
Härlig dag idag. Började på subway med Elle-pelle sen espressohuose dör en såndär onyttig frappino. Fy skäms!! Men kommer vara utan i två veckor sen så jag får passa på, Förlåt figuren, beach 2010:( Träffade resten av tjejerna och gick till skolan.

Har itne hunnit med mycket sedan jag kom hem. Pluggat engelska, skrivit historia uppgift (som jag för övrigt blev mycket nöjd med) och ätit. Blev pappas supergoda hemmagjorda hamburgare. Kändes som en riktigt fredagskväll här hemma, eftersom vi inte kommer träffas på tre helger sen...

Nu ska jag dra igång men träningsdvd med pilates. Får se hur långt jag pallar denna gången, har bara gjort hla en gång, har sen blivit uttråkad efter en kvart.


Växlade alla mina sparade pengar till euro idag:)





följ bloggen

Publicerat den 2010-03-24 kl 18:35:28
klicka här för att följa bloggen






blue is the new black

Publicerat den 2010-03-24 kl 09:26:22
Målade naglarna blåa precis, VARNING!! pinsamma bilder...


Hehe allt för att kunna visa naglarna:)




blondie

Publicerat den 2010-03-24 kl 08:32:29
Bilderna på mitt hår, vad tycks?:) jag tror det ser ljusare ut än vad det är.



Hhahaha fan vad jag ser brun ut i huvudet gemfört med bröstetXD Fjortis varning!!! Tror, eller hoppas, att det är ljuset som gör att det sr ut så. Ska iaf ha en tröja över så då märks det inte:)





vaken

Publicerat den 2010-03-24 kl 08:01:55
Jag vet inte varför jag alltid vaknar innan klockan ringer när jag går eftermiddag, jag sätter klockan på 8 men jag vaknar vid 7. Aja... min klocka ringde nyss iaf så nu ska jag fixa mig och sånt, så ska jag visa någgra bilder på mitt här sen;)





vaken

Publicerat den 2010-03-24 kl 08:01:54
Jag vet inte varför jag alltid vaknar innan klockan ringer när jag går eftermiddag, jag sätter klockan på 8 men jag vaknar vid 7. Aja... min klocka ringde nyss iaf så nu ska jag fixa mig och sånt, så ska jag visa någgra bilder på mitt här sen;)





23 mars

Publicerat den 2010-03-23 kl 22:28:24
Det regnade faktist inte på hela dagen, det var till och med sol hela eftermiddagen. ME LIKE!!:D

Jag ver i skolan redan 9 (började 12.30) för att göra ett engelska prov jag hade missat, jag vet helt galet atyt vara på skolan mer än 4 timma innan men men. Gick till stadsbiblioteket sen, lämnade tillbaka en bok och lånade två nya. Jag lånade Läppstifts djunglen eller som den heter på engelska och som tv serien heter "Lipstick Djungle" och så lånade jag "En oväntad semester" som jag läste början av på engelska men jag gillar läsa på sevenska mer så man fattar. Jag gick till H&M sen. Köpte ny hårfärg, så nu är hårt lite blondare, men jag vill nog ha det mer blont men det blir inte denna månaden. Köpte också riktigt blått nagellack, så imorron ska jag måla naglarna så får ni se då:)

Jag träffade Fanny kl 11 vid grafitti så käkade vi där, sen blev det att köpa Spotify pemium så jag kan lyssna på musik i bilen till italien.

Ska gå och lägga mig nu. Min hjärna har fullt upp denna veckan...





plugg!!

Publicerat den 2010-03-23 kl 18:54:18
Sitter och försöker plugga... Jobbigt när man inte kan koncentrera sig. Hjärnan vänder uppmärksamheten någon annan stans hela tiden. Som nu, sitter och bloggar. Fan det är inte bra. Har historia och geogrfi till imorron och sen danska till fredag. Varför ska man altid få så mycket innan lov? Det suger ju:( Speciellt när man ahr mycket annat att göra denna veckan..

Jag har itne packat eller förberett mig nått inför italien. Det är ju ändå ganska mycket och tänka på, ska ju vara borta två veckor och dessutom ska inte bara vanliga kläder och så med utan också crosskläder. Sen vet man aldrig vad det är för väder heller. Det är runt 17 grader där nere nu, men förra året när vi va där vid samma tid på året var det nästan 30 grader nån dag.

Ska återgå¨till pluggandet nu när jag fått skriva av mig lite:)





stress

Publicerat den 2010-03-23 kl 08:03:28
Jag ska ta bussen om en halvtimme, och är inte i närheten av klar.. STRESS! Fan det regnar ute.. Fan vad tråkigt:(




not...

Publicerat den 2010-03-22 kl 08:45:21
Det blir inget plugg... pallar verkligen inte. Ikväll ska jag ändå färga häret och har ansiktsmask och sitta i fotbad och sånt så kan plugga då itället. Snart går bussen. Ska börja dagen med idrott på Sats:)





färdig

Publicerat den 2010-03-22 kl 08:25:53
Jag är redam klar med allt jag skka denna morronen, och bussen går inte förrän om 40 min. Vad ska jag göra nu då? Okej, jag måste packa min väska och så med det går snabbt. Just det.. kan ju plugga Engelska... men palla!!

Ska iaf inte sitta här och slöa när jag har så mycket som ska göras denna veckan.

(Hade tänkt ta lite cambilder, mina kompöisar älskar ju mitt kökXD, hehe men jag såg bara tjock ut idag så sket i det)





bil

Publicerat den 2010-03-21 kl 21:14:47
Vet ni vad jag har gjort idag? Jga har kört bil:) Och inte bara en gång, utan två gånger:) Körde först lite i industriområdena sen blev det att köra ända till Sturup för att hämta syster som varit på nått läger i Stockholm. Jag körde lite sämre på hem vägen för jag blev lite stressad, men det var kul. Lyckades till och med att backa in bilen på parkeringen. Nu blir det inte att köra på väldigt länge. Ska ju först till Italien sen är det tävlingar varje helg nästan. Ska försöka köra med armor i sommar:D





beiget

Publicerat den 2010-03-21 kl 18:03:44
Okej. Jag vill ha en beige kavaj men jag hittar ingen, vafan... Nån som vet var det finns!?:)




miss fanning

Publicerat den 2010-03-21 kl 13:08:32
Jag har aldrig gillat Dakota Fanning, förrän nu! Har alltid tyckt hon ser så lite och barnslig ut, hon är trots allt 16 och behöver inte se ut som en barnskådis länger. Nu tycker jag hon har lyckats med det. Hon har mognar och ser mycket äldre ut än hon tidigare gjort, dessutom skiner hon i snygga klänningar på röda mattan.


Hon är riktigt snygg, nu väntar vi bara på alla skandaler som barnstjärnorna drar med sig...

Bilder från posh24.se






sover

Publicerat den 2010-03-21 kl 09:52:21
Vaknade för nån timme sedan och har hunnit äta frukost och så nu. Skit trött fortfarade dock..:(

Förlåt för att jag inte orkade blogga igår. Va så himla trött. Fredagen blev lyckad. Mina älskade vänner kom hit och käkade pizza och kollade på film och vi hade verkligen jätte mysigt.

Idag sk mormor och morfar komme hit, så får vara lite social mot dom, sen ska jag också springa en runda, och jag hoppas på att få övningsköra en runda också.

Nu ska jag leta upp lite BIG wants till våren;)




segare får man leta efter

Publicerat den 2010-03-19 kl 15:31:23
jag är riktigt trött. Har precis bakat kladdkaka, hoppas den blir bra, den blev dock skit tunn:O hehe. Ska diska och städa sen får jag hoppas att jag inte behöver vänta allt förlänge på mina kära vänner som kommer hit ikväll.

Vi ska till centrum och köpa pizza, hyra film och köpa lite godis:) Detta kommer bli en härlig kväll. Bara sitta och chilla.

Snart ska kakan ut:)




right now

Publicerat den 2010-03-19 kl 09:16:35

Sitter i skolan och har äcklig Geoografi. Skit tråkigt, vår lärare måste ha fett dåligt med fantasi... Men har iget val, så får väl göra det vi ska... även om jag inte fattar ett skit.. Vi ska skriva nått om växthuseffekten. Gjorde nästan samma sak förra terminen på naturkunskapen. det var inte roligare då kan jag lova...

det blir Intermezzo med tjejerna sen, efter engelskan:)







17 mars

Publicerat den 2010-03-17 kl 22:13:15
Sitter just nu och pluggar lite. Ska sova om en stund. Ska först skriva ner lite saker jag ska fixa innan italien. Det är nog inte mycket men ändå.

Hade jätte lång dag idag och prov sista lektionen utan att ha ätit något... Men det gick ändå bra:) Elle och jag gick till Subway efter och satt och snackade i typ två timmar.

Det bara v till Lödde nu på kvällen för att prova ut ny hjälm. Sen gymmet efter det NAJS!!:D





16 mars

Publicerat den 2010-03-16 kl 22:08:17
HUr har er dag varit? Jag har haft en underbar dag. Man blir så jävla glad av solen, älskar det:)

Tisdagar är helt härliga i skolan. På danskan fick vi en halvtimme på oss att gå ut i solen och leta substantiv. Jag och Sofie satte oss i solen och tänkte, riktigt mysigt. Blev till att springa när jag kom hem sen.

Riktigt lång dag i skolan imorron, blir gymmet sen. Måste orka det så nu lämnar jag för att sova:)






dagens fråga

Publicerat den 2010-03-16 kl 07:41:20
Kan man ha....

...gröna solglasögon...

...till röda skor?





fireflies

Publicerat den 2010-03-16 kl 07:30:46
Sitteroch äter frukost nu. Ska inte ta bussen förrän halv 9 idag, riktigt härlligt.
Har ganska kost dag idag eller jag slutar 20 i 2 men då har jag redan haft tid att äta frukost och så, så det är ändå lungt.









ledig helg

Publicerat den 2010-03-15 kl 12:18:28
Har inte haft tid att blogga i helgen. Inte lust heller för den delen. Sitter på Subway nu och har lunch.

I lördags var jag och körde cross, sen åkte jag till stan och träffade min faster och hennes man. Va hos dom på kvällen och käkade lite pizza och kollade melodifestivalen. FEL BIDRAG VANN!!! Salem al Fakir skulle vunnit. Sov där, och sen gick vi och kollade lite på entré under söndagen.

Hur har er helg varit vänner!?:)






sleepimg beuty

Publicerat den 2010-03-13 kl 03:29:33
Nyss hemkommen  från lite festligheter i Limhamn. Ska kracha i sängen nu så jag orkar köra imorron:)






nakenlekar

Publicerat den 2010-03-12 kl 07:50:50
Sitter och försöker läsa min engelska men har lite svårt och koncentrera mig. Sitter och kollar på sånt här skit istället, hahahaha Jag tror jag dör så jävla ball XD



Ska ut och springa snart




10 mars

Publicerat den 2010-03-10 kl 18:27:06
Hur har er dag varit idag? Min har väl varit så där... Glömde min plånbok hemma så fick låna pengar till lunch av Fanny <3 Hahaha roligaste idag. Vi har varit ute och gått PP så när vi kommer in så är Fanny borta. Springer runt och letar överallt men hitter henne inte någonstans. Och då har iten vi sen så stor skola. Haha så hade hon fått näsblod och bara försvunnit. Så hittade vå lärare henne någonstans. Skit kul när man tänker på det så här. vi satt och tänkte ut massa anledningar till varför hon kunde vara bort. Jag kom med "Hon har kanske gått till fel vånging och undrar varför vi inte kommer och inser inte att det ser helt annorlunda ut" Haha hon dök tillslut upp igen. Bra sätt annars för att slippa lektionen. Kan nån slå mig imorron?

Vilodag idag. härligt. Ska verkligen bara ta det lungt framför tvn.






we don't need no education

Publicerat den 2010-03-10 kl 09:44:42
Jag har inte koncentration nog till att läsa 8 sidor historia... ägnar mig åt detta istället:









plugg...

Publicerat den 2010-03-10 kl 08:50:52
Sitter och äter frukost och ska börja plugga historia snart. Har inpackning i håret, vilket verkligen behövdes. Ska äte på Intermezzo idag med Fanny och kanske nån mer:)





i'm so happy i'm so glad

Publicerat den 2010-03-09 kl 20:59:12
Det blev ett härligt pass på gymmet i morse. Efter jag hade tränat stacka jag till Gina tricot för att kolla om jeansen jag ville ha fanns i storlek 28. Det gjorde dom!!! Jag blev jätte glad. Provade dom och dom var till och mer större än jag trodde så skulle kolla om dom fanns i storlek 27 men det fanns inte mindre än 29. Så jag tog sista paret i storlek 28.

Träffade Fanny och åt på Rönneholms kafe. Blev en jätte god räksallad.

Efter skolan blev det Yoga. Härligt. Men det blir allt en vilodag imorron. Har inte vilat sedan förra onsdagen. Ganska stolt över det iof men jag behöver vila nu:)

Snart börjar House:)


Hemsk min där ja... Tog foto på jeansen också i webkameran.. Det blev som det blev:


Och denna kanske lite otippade skämtbilden (min syster tvingade mig...):

Hahahahaha XD





RSS 2.0