Effektiv

Publicerat den 2011-03-30 kl 10:25:24
Har idag innan klockan 10 hunnit med att tväta en maskin med crosskläder, tvättat glasögon och rensat i lite olika väskor. Känns bra. Ska snart ut och springa lite om en stund.

Jag får väl också be om ursäkt för att jag inte har bloggat på några dagar, men kan väl skylla påa tt jag knappthar hunnit vara hemma ens, för det stämmer ju ganska bra :)

Sitter just nu vid två datorer också lite kul måste jag ju säga ändå :)

Ikväll blir det btw Nova Lund och VIP-kväll tillsammans med Linda :) <3


This day is going to be fucking awesome

Publicerat den 2011-03-24 kl 17:14:05
Så, tidningen ljuger nu vet vi det! Har inte sett ett enda moln på himmeln på hela dagen, tidningen sa molning och 5-7 grader... vid lunch var det för fan 15 jävla underbara grader ute! Blev därför lunch medtagen från Redfellas och sätta sig vid kanalen och äta med bästa Elle. så varmt ock skönt det var! Detta vädret gör mig galet glad.

Ska träna snart, är det itne nästan för fint väder för det? Hehe... ska sätta mig och plugga inför morgondagens prov i uterummet nu iaf, där är säkert svin varmt!


Galet gla var det ja! :)

Once agan... a wonderful day!

Publicerat den 2011-03-24 kl 07:41:26
Det stod i tidningen det skulle vara molningt idag, men när jag tittar ut är det skit fint väder.. Not me against!

Ska bege mig till skolan nu, bussen går om 8 min, så lite brottom är det allt. Skulle bara säga godmorgon här och önska er en bra dag eller nått sånt :)


Black Jeans

Publicerat den 2011-03-23 kl 16:24:27
Jag har gått och förälskat mig... i svarta jeans. Köpte ju ett par i London och blev riktigt kär i dem, så var tvugna att köpa ett par på BikBok också för någon vecka sedan. Använder nu mera svarta jeans nästan varje dag. Helt kär är jag i dem.


Snygga från Gina Tricot


Och de jag köpte på BikBok

vet dock inte om det kanske är dags att satsa på ljusa jeans nu när det börjar bli vår? Hade mina från gina förra året som jag älskade, men de sprack ju tyvärr :(

Jag flyttar ut

Publicerat den 2011-03-23 kl 15:15:09
I alla fall ut från huset till uterummet. Det är jättevarmt här, har till och med förren öppet för att få in lite fisk luft. Det är ju helt jävla galet så underbart väder det är ute. Jag vill verkligen ta på mig bikini och lägga mig på gräset, men det är lite kallt för det ännu. Men ska ut och springa en runda om nån timme iaf så det ska bli riktigt skönt.

Annars då, dagen? Åt en underbar sallad på graffiti till lunch. Och gick som allra snabbast in på H&M och Gina Tricot efter det. Helt sjukt vad massa snygga kläder det finns. Vill verkligen bara köpa allt. Fast kan vara bra om man hade lite pengar då också.


I skolan

Publicerat den 2011-03-23 kl 09:29:08
Hejsan! Sitter i skolan nu och bara tar det lugnt, görinte alls något viktigt och har jätte tråkigt. Två lektioner till idag bara den är det chill!! :)

Ganska fint väder idag också... HELT FUCKING UNDERBART :D:D


it's spring in the air

Publicerat den 2011-03-22 kl 22:33:23
Gud vilket väder det har varit idag. Och jag som glömde solglasögon hemma! Hur kunde jag det? Jaja... det har varit en allmänt underbar dag, bestående av skola, jobb, träning och underbara människor i min omgivning. det har också varit upp emot 12 grader ute så det är helt underbart.

Fa fortsätta kolla på BigBrother nu! Pöss haj :)

Trötter

Publicerat den 2011-03-21 kl 23:28:32
fy satan vad trött jag är... Vill bara skicka in denna jävla uppsatsen nu så jag kan gå och lägga mig... Vet iten ens hur mycket jag har kvar. ska skriva några rader till sen får det vara... Jag är så trött nu så jag inte ens kan läsa texten XD hahaha... nä nu får det nog vara nog ;)

Ny vecka...

Publicerat den 2011-03-21 kl 17:42:03
Hejsan.. Har ni märkt att det har blivit lite av en trend för mig att inte blogga på helgerna? Vet iten om det är bra eller dåligt.

Har iaf precis kommit hem. Blev först skola med prov och allt, sen lunch och sen jobb. Nu väntar lite plugg innan jag ska se reprisen av BB och sen ytterligare lite plugg, innan dagens avsnitt av BB och till sist lite plugg till, så jag kan lämna in mitt arbete ikväll.

Var lite sugen på att gå en runda i det fina vädret men det tror jag itnbe jag hinner. Sitter nu med smoothie istället och försöker hitta pluggmotivation...


Min fina tös Jessica satte upp mitt hår så fint idag :)

Snygging va?

Publicerat den 2011-03-19 kl 00:49:46
Gav mig själv ett helt nytt utseende. Vad tycks? Något att satsa på? :)


Orginalbilden här då.. viss skillnad eller? nä inte så mycket va?


Sova nu var det ja! :D

Jag lär mig!

Publicerat den 2011-03-18 kl 23:06:43
Gjorde en lite redigering på en bild av mig själv från London, överst är orginal bilden under är redigeringen:)


Vad tycks? Säg gärna till om jag behöver ändra något, jag har inte precis öga för detta själv:)

FREDAAAAAAG!!!

Publicerat den 2011-03-18 kl 18:27:27
Nja.. inte riktigt så glad är jag väl.. Ska ta mig ut och springa en runda nu sen ska jag Damsuga och plugga, men tror ändå det kan bli en mysig kväll.


Today it's gonna be the day

Publicerat den 2011-03-18 kl 06:52:53
God morgon.. Lagom kul att gå upp kl 6, men vad ska man göra. Lyckades övertala pappa att han ska köra mig till skolan. Så det är lite lugnt nu.

Min kära, älskade vän Elle erbjöd sig att hjälpa mig med designen, iaf ta snygga foto och fixa header i Photoshop. Så himmla snällt av dig gumman.

Jag vet att vi kommer ha datorer i skolan idag så kanske slänger in ett inlägg då, annars så kommer jag sitta hela kvällen framför datorn också, har ett arbete som ska in.

Nu ska jag fixa mig :)


Fixade till denna bilden lite, satt och trixade lite och försöker lära mig ett program, vad tycker ni?

Orginalet då. Bättre färger i den övre va? :)

Ny Design

Publicerat den 2011-03-17 kl 18:57:48
Hade tänkt lägga uoo en ny design här på bloggen, problemet är att jag varken kan någor om hur man bygger en med koderna och sånt eller att jag kan ta snygga bilder till headerna, och jag kan inte heller göra nådon snygg header... Problem eller?

Hjälp mig!

Mer än en bild i headern?
Vilka färger?

Svara är ni söta <3

Träning

Publicerat den 2011-03-17 kl 09:19:04
Godmorgon. Sitter och lyssnar på musik och tar det lite lugnt för tillfället, ska snart bege mig till gymmet hade jag tänkt. Sitter och kollar på lite nya gymkläder. Jag är trött på shorts och t-shirt, känns så sunkigt och okvinnligt. har hittat lite som jag gillar. Men väntar nog med att köpa nytt tills hösten då det blir mer att man går på gym, nu börjar det ju bli vår och sommar och då är det utmärkt att träna ute.




Vill träna i ett öst linne, detta från Casall, täningstights som slutar vid knäna, tror dessa var från SOC, och skor från Reebok. I vanliga fall när jag joggar som uppvärmning så har jag mina joggingskor, men jag vill ha ett par andra när jag bara ska gymma.

Myser

Publicerat den 2011-03-16 kl 21:00:40
Det har varit jätte fint och underbart väder hela dagen, ända tills jag kom hem och skulle springa. Då blev det mulet och blåsigt... Men jag tog mig runt ändå och det gick fint trots allt.

Sitter nu på mitt mysiga rum med tända ljus överallt. Jag bara älskar att vara här nu när jag har fått i ordning allt som jag vill ha det. Sitter och lyssnar på lugn och skön musik från Sara Varga. Riktigt avslappnande låtar. Ska snart gå och göra lite te och avsluta med Big Brother. Faktiskt ganska kul och roande att titta på.

Ska läsa lite nu innan det börjar :)


Utvecklingsamtal

Publicerat den 2011-03-16 kl 09:28:13
Ska på utvecklingsamtal nu innan skolan börjar. Lite nervör är jag allt men jag tror nog det ska gå bra :) Fan vad härlit väder det är ute, ser ut att vara över 20 grader med det är det förmodligen inte, men ändå. Man har lust att byta till bikini och gå och lägga sig och sola. UNDERBART! Måste gå nu!


Anvander mina senilband för första gången idag, gillar't :)

SOL!

Publicerat den 2011-03-16 kl 08:48:28
Det är riktigt uderbart väder ute!! Ville bara säga det :)


Blir solbrillor idag också, dock gammal bild :)

Åt rätt håll

Publicerat den 2011-03-15 kl 10:13:52
Sitter i skolan nu, börjar om en timme, har redan varit här en timme. Anledningen till det är att jag skulle jobba men det fanns inte så mycket att göra så kom till skolan tidigare istället. Ganska skönt att låna en dator och sitta och kolla runt lite och blogga, ja ni vet.

Måste säga att jag känner mig riktigt duktig för tillfället.  Fick MVG- på min krönika, den jag jobbade med så mycket på orkanen, och fick MVG på muntlig engelska övning inför nationella, så detta kan nog gå riktigt bra tror jag :) 

Ska bara ta det lugnt ikväll, har lite ont i halsen, så jag får väl dricka massor med te med honung och hälla i mig halstabletter. Vill verkligen inte bli sjuk nu när jag känner mig motiverad och stark.

Nu ska jag titta vidare på snygga kläder :)

Te, soffa och tända ljus

Publicerat den 2011-03-14 kl 20:30:00
Precis slagit mig ner i soffan med lite tända ljus och te. Tror inte jag har något att plugga, men hade tänkte läsa lite så här på kvällskvisten. Lyssnar lite på Ulrik Munther. Bra kille det :)

Vad händer hos er som läser denna kväll?


Ulrik Munther – Born This Way

Ulrik Munther – Boys Don't Cry

Hade tänkt lägga in klipp från You Tube men det gick inte, men för er med Spotify kan ju lyssna på dessa två underbara låtar :)

Lite motivation tack?

Publicerat den 2011-03-14 kl 18:01:02
Precis hemkommen. Sitter och lyssnar på musik och har värme runt min hals. Har fått nackspärr likanande i de senorna man har på halsen. Tror jag sträckte mig när jag vurpade igår.

Hade tänkte ta en powernap nu och sen ut och springa en liten runda. Det regnar och är skit tråkigt väder ute så inte så frestande men, jag tror jag har nog med motivation idag. Mår betydligt mycket bättre än jag gjorde förra veckan :)


Pissed

Publicerat den 2011-03-14 kl 13:21:31
Sitter i skolan nu. Min nästa lektion börjar om en halvtimme. Har varit i skolan 2 timmar nu utan att gå på en enda lektion. Hade tänkte skippa danskan för att träna och äta hemma, istället för att sitta och äta ensam eftersom Sofie och Jessica är i Hestra och åker skidor. Men sen tänkte jag att jag ska vara duktig och komma ändå, lyckas komma 2 minuter sen och får inte gå in på lektionen, står och väntar 20 minuter innan jag knackar igen, tänkte att dom kanske hade glömt det, men efter att halva lektionen hade gått så sket jag i det och stack och köpte mat istället.

Så nu sitter jag här och känner att jag hade kunnat göra så mycket bättre saker med min tid denna dag. Funderar på att skita i danska resten av denna terminen, har ju knappt lärt mig något ändå! Aja... ville bara whina lite här!

Nu känns det bättre poss po gompen!

Monday morning

Publicerat den 2011-03-14 kl 09:58:58
hehe... den låten går på radion just nu också XD

Aja, jag ska bege mig till skolan snart. Börjar med danska. Vår lärare ska tydligen vara tillbaka idag... Pallar itne.. Sofie och Jessica är och åker skidor så jag får vara ensam på lunchen idag.

Ikväll blir det Laserdome med klassen! Ska nog bli kul. jag har dock ont i hela min kropp efter gårdagens träning. Kom två kurvor och ett hopp innan jag trillade på andra hoppet. Landade på röven och slog i huvudet ,också, har om som fan i nacken och rumpan nu. Inte alls kul :( sen har jag ju lite träningsvärk utöver det, men det är bara skönt :)


Trassel

Publicerat den 2011-03-12 kl 23:12:37
Får väl bli ett sista inlägg idag innan jag säger god natt:) Ska bara meddela att det i år igen blev helt fel vinnare i melodifestivalen. När det bara var Eric ovh Danny kvar hoppades jag på Danny, men inte ens då blev det som jag ville... Jaja... Inget att göra något åt.

Ska se Trassel nu innan jag somna. Ha en trevlig kväll/Natt. <3


Topp 10

Publicerat den 2011-03-12 kl 21:18:04
Min topp 10 lista:

1. Swingfly
2. Nicke Borg
3. The Moniker
4. Sara Varga
5. Danny
6. Brlloe
7. Eric Saade
8. The Playtones
9. Sanna Nielsen
10. Linda Bengtizing

Detta är vad jag hoppas, tror dock det blir helt annorlunda :)

Final

Publicerat den 2011-03-12 kl 20:24:56
Blev precis klar med mitt rum, och allt fix och trix. Har nu bytat om och har nu varvat ner och satt mig i soffan med lite Ben & Jerry's och kollar på Melodifestivalen.

Det kommer lite sneakpeeks här på mitt rum förresten :)


Powerwalk

Publicerat den 2011-03-12 kl 14:02:01
Tar en promenad med mamsi nu. Känns som det behövs en sånhär seg Lördag eftermiddag när humöret inte är på topp. Rensa huvud och kropp och andas lite.

Annars så börjar jag bli klar med mitt rum nu:) Lite fotoramar och korgar som ska fixas, men det får bli nästa månad när jag har pengar på kontot igen.

Nu ska jag snöra mina Easytone och sätta på solbrillorna! :)

Possposs


Örhänge

Publicerat den 2011-03-11 kl 19:35:04

pysslade ihop ett snyggt örhänge igår, vad tycks? :)

Kass vecka

Publicerat den 2011-03-11 kl 18:42:19
Hejsan. Ville bara titta in och säga det! så hej och hej då!

Nä sla väl vara lite roligare. Kan berätta att jag är sjukt trött och mår inte alls bra, och har haft det så hela denna veckan. Helt kass. Men nu är det fredag som tur är. Ska typ gå och lägga mig nu hade jag tänka. Eller kanske inte riktigt än.. Ska lägga upp resultatet av mitt pyssel igår också ju :)

Puss så länge :)

Pysslar

Publicerat den 2011-03-10 kl 20:48:12
Sitter här och pysslar i mörker, med endast ljus från stearinljusen. Hur mysigt?


Vad tror ni jag ska göra för fint? :)

RSS 2.0