Vamos a la playa

Publicerat den 2010-06-28 kl 23:09:17
Har sjukt fin dag idag. Varmt och skönt och ja, helt bra. Fast vet ju inte om det varit så hela dagen. Jag sitter ju bara inne på kontoret. Har i alla fall haft fullt upp att göra idag, så tiden har gått riktigt fort. Vid frukost fick jag reda på att sista halvtimmen av dagen skulle gå åt till massage, så 20 i 4 så låg jag på en bänk och blev knådad. Vet inte om jag tycker det är så skönt som alla säger, men jag vet att jag behöver det, massören så jag var stel i alla muskler.

Efter jobb gick jag till Apoteket för att handla lite saker, ansiktskrämer och så. Över 400 gick det på... Visste itne ens att man kunde handla för så mycket på apoteket. Herregud. Sen träffade jag Elle på Centralen så begav vi oss ner till Scaniabadet på västrahamnen. Satte oss i solen och käkade glass och väntade på Sofie.

Första saken jag måste berätta här är att jag fick panik när mitt kort inte funkade när jag skulle betala glassen, så kommer Elle det snillet och bara "Men hallå! Du kan ju inte betala med skolmatkortet på sommarlovet" Killen brevid i kön höll på att dö av skratt.. Mycket kul va!? Hehehe... Sen när jag och Elle satt där och åt glass och allt var frid och fröjd så hör vi bara hur ett par sirener går igång, och så ser vi hur polisen griper en kille. Fett har aldrig sett det live innan, bara sett sånt på Cops.. Spännande.

Men så gick jag och Elle och la oss på trädäcket och solade och spanade, och sen kom äntligen Sofie, så solade vi och spanade lite till. Sen ville dom bege sig hem, men det ville inte jag, men jag ville ännu mindre stanna kvar ensam så jag följde lydligt med. Precis när 2:an stannar på centralen och jag ska byta buss så går 32:an. Typiskt, vänta där 20 min på nästa. Väl hemma mös jag lite  med familjen och käkade jordgubbar. Mysigt som fan:)

Men just nu sitter jag och dampar över att jag inte kommer in på Facebook. Kommer bara up Ellos när jag skriver facebook... men men... betyder väl att det är dags att sova.


Elle är så duktig med salladsdiet och allt, så hon kan gott unna sig en glass:)

Elle vågade sig på ett dopp, jag doppade fötterna:)


Såg två styckna på Longboard idag. GE MIG EN!! Dock hittade jag denna videon på YouTube


Jaja, det är ju tillåtet att drömma:) Det ska jag göra nu, godnatt:)




good day

Publicerat den 2010-06-27 kl 20:48:32
Har varit en helt fantastisk dag idag. Började med varm och torr crosskörning på Böket. Så himla jobbigt, skit varmt och det bara rök så man såg inget, men jävligt bra träning. Srn åkte jag och pappa ner till Klagshamn för att va nån timme på stranden  med mor och sis. Åkte sen hem och fortsatte sola lite här hemma. Nu har jag lyckats bränna mig lite på axlarna och bröstet, men men... Det var helt blå himmel hela dagen, så det var riktigt härligt.

Har duschat nu, och tagit After sun så jag förhoppningsvis inte fjällar. Det ska vara lite underbart väder imorron så förhoppningsvis blir det stranden efter jobb.

Nu ska jag snart sova så jag orkar gå upp kl 6 imorron.






longboard

Publicerat den 2010-06-26 kl 23:02:47
När jag och Elle var på västra hamnen förra veckan så var det några stycken som åkte förbi på brädor av olika slag. Jag har suttit och kollat runt lite och känner mig riktigt sugen på en longboard. Den billigaste jag hittat hittills är från Stadium.


Snygg färg, snygg form, lagom dyr för en nybörjare. 900 går den på. Ska dra in till stan och se om jag hittar den och prova hur det känns.





lurad?

Publicerat den 2010-06-25 kl 15:55:44
Såg precis på boardlife.se att de hade rea på Skullcandy hörlurar, Lowrider, sånna jag har. Dom kostade 249!! Jag betalade 500 för mina:O Plus att de på den sidan var blåa, fast inte blåa som dom jag visade igår utan ljusblå. Skitsnygga. ångrar lite nu att jag redan köpt mina:( Jaja.. jag är nöjd med dom ialla fall:)







GLAD MIDSOMMAR!!

Publicerat den 2010-06-25 kl 15:52:06
Sitter i uterummet med solglajjorna på och mina Skullcandy. Mysigt:) Snart bär det av till farmor och farfar. Ska bli najsigt:)

Har en trevlig kväll alla som ska festa eller bara ta det lugnt:)


Mitt livs bästa köp

Publicerat den 2010-06-24 kl 22:21:18
Nej jag snackar itne om hörlurarna. Jag snackar om denna filmen jag köpte idag. eller filmerna är det, för det är 2 i en om man säger så. 79 kr bara.


Är inte detta typ roligaste filmerna som finns? Har bara sett den översta lite tror jag, kan inte komma ihåg att jag sett hela men vad jag minns så var det så sjuk humor som jag gillar och den undre såg jag för inte så längesedan, gillade den så klart då "Brainfreeze" HAHAHAHA:D så nu blir det till att plocka fram godispåsen och titta:) Anna Anka ska tydligen vara med i den översta spännande:D







Finally

Publicerat den 2010-06-24 kl 19:44:08
Ett av mina första inlägg, skrev jag att jag ville ha Skullcandy hörlurar . Ville har dessa blåa Lowrider



Har nu köpt dessa snygga vita/silvriga Lowrider



Snygga? Det är ändå bättre med dessa för dom är lite mer neutrala men dom blåa är helt klart snyggare:)





23 juni

Publicerat den 2010-06-23 kl 22:10:13
Goddag vänner! Jag kan inte beskriva hur trött jag är. Inte i huvudet, men i kroppen. Känner mig helt död, fast ganska klar i huvudet. Märkligt.

Efter jobb idag träffade jag Sofie så stack vi och käkade glass på Västra hamnen. Snackade och hade allmänt mysigt. Synd bara att solen gick i moln lite när vi köm dit, men med gott umgänge så spelar det itne så stor roll.

Cyklade till Torup för att springa nu på kvällen. Följde vägskyltarna och hamnade mitt i ingenstans på en grusväg i skogen, jag kom fram tillslut som tur var. Sen blev det till att tvinga benen röra sig frammåt i 4 km, det var knappt att det gick. Försökte öka en gång, det slutade med ett lätt astmaanfall. Nu har man härliga blåsor under fötterna också. Mysigt... Näe jag skulle cykla hem igen tänker jag vara lite smart och cykla förbi Almåsa. Cyklar då rakt fram i en korsning där det står Oxie 3 km till höger. När jag cyklat igenom, nästan 2 km och kommer till en annan korsning säger vägskylltend Oxie 5 km... Trodde jag skulle dö. Men men, bara till att cykla vidare. Lyckades får minst en fluga i vart öga, har som tur lyckats plocka ut dom.

Nu sitter man här och håller på att somna. Så jag tror att det är vad jag ska göra.





Från tjuvtittat:)

Publicerat den 2010-06-21 kl 23:01:48

Ska man verkligen behöva sånna lappar? hahaha jag hade då velat jobba i den affären, man hade nog fått sig ett och annat gott skrattXD hahaha





21 juni

Publicerat den 2010-06-21 kl 22:46:29
Hejsan på er snyggingar:)
Tänkte berätta vad jag gjort idag.:)
Jobbat så klart. Och när jag satt där inne på konoret och svettades som en gris så fick jag en idé. jag tog upp min mobil och smsade Elle. Skrev nått i stil med "Hänka västra hamnen" Och så blev det. Jag stack hem lite snabbt och bytte om sen mötte jag upp eller på centralen och så begav vi oss till Västra hamnen då. Smög först in och kikade lite på hennes gamla skola. Klättrade över staket och smög runt i buskarna. Sen satte vi oss på Espresso House och tog varsin frappino och bara satt och snackade. Mysigt till MAX!! Smöd sen runt undet en bro eller nått sånt och lekte modeller med Elles kamera. Sen blev jag kissig av att höra vattnet som han så vi gick till Maxi så kissade jag för 5 kr så köpte Elle godis. Sen begav vi oss hemmåt igen.

Nu på kvällen har jag bara suttit och kollat på tv. Fotbolls VM Spanien mot nått Random litet land. Det var värt att kolla på till Torres blev utbytt. Spanien vann i alla fall så får hoppas dom tar Chile också så dom går vidare så man får fortsätta spana efter Torres. ME LIKE!!:D

Nu ska jag sova för min mobil ringer exakt 05.45 imorron bitti:D


Min snygging

Vridna tornet i Malmö:)

My one and only FRAPPINOOO!!!



Och Elle Pelle tycker hon behöver banta... hoppas hon ser denna bilden och ångrar sig muhaha...
"Det är så synd att du e så söt, det är så synd att e så söt" lalala...
Elle fotar en död igelkotte..:'(

Mästerfotografen in action

Och jag bara sitter och göttar mig i solen:)

Röda läppstiftet är på. chek..:)





klockan 5..

Publicerat den 2010-06-19 kl 09:33:48
Då ringde min klocka i morse.  Först tänkte jag att jag skulle gå upp och jobba, men det kändes inte rätt, så kom jag på att det var lördag idag, så jag vände mig om och somnade om. Vilket skit att bli väckt bara när man vill sova.

Ska gå upp och äta frukost nu. Sen blir det cross:D


Hittade denna bilden på en italiensk sida.. spännande att man är med lite överallt nu för tiden:)





bara bra...

Publicerat den 2010-06-18 kl 17:25:32
FREDAG!! Behöver jag skriva mer? Ja.. För allt känns inte helt okej just nu tyvärr. Vill inte gå in djupare på det, men ett kapitel i livet känns ignet vidare just nu. Får hoppas att det går över snart. Det gör det nog för imorron ska jag träffa mina älskade töser Elle och Sofie.

Sitter just nu i sängen och lyssnar på musik. Ska fortsätta lite på mitt projekt, har jag berättat ens att jag påbörjat ett litet projekt? Det spelar ingen roll ialla fall. Håller på att utnyttja alla mina tankar och fantasier på ett kreativt sätt ialla fall. Ska ut och springa ikväll, men jag orkar inte just nu. Är så himla trött, vill bara sova. Gick upp klockan fem i morse också. Nu har jag ialla fall avverkat en vecka. Härligt, bara 3 veckor kvar till semester, eller fyra veckor om jag vill jobba en vecka extra. Nästan bud på att göra det, med tanke på hur mycket jag tjänar på det.









Do you speak english?

Publicerat den 2010-06-17 kl 22:26:57
Hände en små spännande sak idag.. Jag sitter i min ensamhet, helt fridfullt på stortoget och solar och väntar på min syster och mamma så kommer en kille från ett polskt tvprogram fram till mig:

"Do you speak english?"
"Nej.. eh No.."
"Oh, then we have a problem 'couse I don't speak swedish"
"Em.. okej.."

Och sen bara han gick typ. Haha.. Tänk om jag bablat på och bara blivit värsta känd i polen? FRÄKT!!





smoooth

Publicerat den 2010-06-17 kl 06:05:58
Tjena och godmorgon gott folk. Klockan är 6 och jag har redan varit uppe en timme. Jippi... Hehe Har hunnit med att både göra smoothie att dricka nu, mackor till frukost och lunchlåda. Härligt man är effektiv såhär på morgonen. Ska ta bussen 20 över 6 så nu börjar det bli lite brottom. Jag hoppas att bussen går fort så jag inte behöver stressa när jag väl är i stan.

Ikväll blir det som sagt ut och äta, mamma jag och Louise. Lollo fyller år (GRATTIS SIS..) så ska pappatill stockholm så då unnar vi andra oss lite hehe.

Nej nu måste jag göra mig i ordning.








SKOLAVSLUTNING

Publicerat den 2010-06-16 kl 22:24:00



Coach Herrmann


Nu är det dusch och sen sängen. 






16 Juni

Publicerat den 2010-06-16 kl 22:17:13
God kväll gott folk. Jag skriver bara just nu för att jag känner mig tvungen att uppdatera. Ska lite snabbt slänga upp bilder från skolavslutningen. Men annars så får ni finna er i att jag inte har tid att uppdatera så mycket nu för tiden. Jag går upp vid 5-6 tiden för att hinna till jobb och när jag kommer hem så måste jag träna. Är dessutom jätte trött när jag väl har tid. Det är kanske inte så kul heller att läsa om att jag bara jobbar heller. Menmen. Förhoppningsvis händer lite roligare saker på helgerna som jag kan berätte om.

Idag cyklade jag 2-3 mil till Sturup för att kolla KMet. Körde tyvärr inte själv, men det kan vara skönt att bara sitt och titta ibland.

Imorron fyller syster år så då blir det äta ute. Mysigt.





jobb...

Publicerat den 2010-06-14 kl 21:10:40
Shit, nästan en vecka sedan jag skrev. Vad har hänt sedan sist? Skolavslutning i Fredags. Lägger upp bilder när jag orkat lägga över dom från kameran till datorn.

Tävlade i helgen. Gick hyfsat. Låg 4 rätt så länge så nu vet jag ärr jag har fart till att ligga topp 5. Orkade dock inte i slutet tyvärr.

Idag har jag jobbat. Första dagen på sommarjobbet, är riktgt trött efter denna dagen. Började dessutom jobba kl 7 så jag gick upp tidigare än vad jag gör när det är skola.

Var i stan med Elle efter jobb. Köpte födelsedagspresent till min syster bland annat och köpte även den har nya Rexona som ska motverka svett. Inte så himla fräscht att har värsta lökringarna under armarna när man är ute och fester och sånt i sommar.

Nu ska jag slänga mig i sängen. Håller på att somna här framför datorn.




bildbevis

Publicerat den 2010-06-08 kl 14:29:57
Såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu..









back in school

Publicerat den 2010-06-08 kl 10:10:58
Sitter återigen i skolan och har inte mycket att göra. Sitter och läser lite bloggar och lyssnar på musik.

Min klocka ville inte ringa i morse men som tur var kom pappa och väckte mig halv 8. Skulle ta bussen halv 9 så jag hade en timme på mig istället för två timmar man det är lugnt.

Jag och Elle sitter och dummar oss lite. Det förgyller min dag en aning;) haha.

Förresten, igår när jag kom hem så hade någon varit och grävt ett stort ihål i gatan utanför vårt hus. Helt livsfarligt ju...


Hahahaha FLUM!!




kontra

Publicerat den 2010-06-07 kl 22:28:24
Hehe sandra försökte kontra på linnet jag köpte till henne i födelsedagspresent.


(Förlåt för bilden Sandra) På detta som jag köpte stod det "Best friends forever" om jag inte minns fel

På linnet jag fick av Sandra stod det "Everybody needs a friend"

Det som är lite små roligt är att båda är köpta på Monki, så det är lite samma tema. Snygga som fan är dom. Undra om jag kan hitta nått att kontra med i julklapp?:)






mer pics

Publicerat den 2010-06-07 kl 22:20:58
Försöker lägga upp resten av bilderna nu.



Bästis och jag









bilder från Lördag

Publicerat den 2010-06-07 kl 21:19:32
Jag lovade ju bilderna från Lördags så lägger snabbt upp dom innan jag slänger mig i duschen.


Står och tjuväter av salladen som ingen ville äta upp. Vilken jävla J.Lo röv jag fick där hahaha...


Festfotograf



Värstya musikanläggningenXD

Min pappa håller på att ladda ner massa fucking filmer trotts att hela familjen säger att han inte ska göra det för att internet fuckar men han skiter i vilket, och därför funkar det inte ladda upp fler bilder just nu. Men jag ska gå och duscha, var på spinning, sen försöker jag igen:)





det regnar i Malmö idag

Publicerat den 2010-06-07 kl 09:48:18
Det har varit en bra helg. Härligt väder och trevliga händelser. Varför blev det sånt skit väder idag då?

Men nu sitter jag i skolan och vet inte riktigt vad jag gör. Fick precis veta att sista lektionen är inställd. Idrott ute i pissregn, inte ens vår lärare var sugen på det så vi får gå hem istället.

Ska snart lägga upp bilderna från helgen.





fuckar detta...

Publicerat den 2010-06-04 kl 12:12:26
Fan vad jag blir sur!! På allt.. Fan orkar inte sånt här jävla piaa. Man anstränger sig helt mycket men inget går som man vill. Detta kommer bli en jävla skit dag. Allt jag har gjort hittills har gått åt helvete hur fan ska då resten av dagen bli? Vill fan bara skita i allt och gå ut och lägga mig i solen.

Fan det är fler saker som irriterar  mig nu också, men med tanke på vem som läser bloggen så får jag hålla det innom mig. Jobbigt...




ångest

Publicerat den 2010-06-04 kl 10:32:16
I receptet skulle man ha 6 äggvitor och 8 dl socker, jag råkade få med lite äggula vilket fuckade allt så fick börja om, men hade inte socker så det räckte så fick göra hlav sats. Blir riktigt ledsen. Känns som sånt jävla slöseri. Aja. Nu blev det bra igen, så jag ska slänga mig i duschen sen doppi i choklad efter:)




sommar idag igen

Publicerat den 2010-06-04 kl 08:35:24
Ännu en dag med härligt väder och otrolig värme. Har, precis som jag brukade göra varje morgon förra sommaren, öppnat ut i uterummet, så det fläcktar härligt. Det enda som inte är så bra är att mina kakor jag ska göra idag ska svalna i kylen. När vi bakar julgodis ställer vi ut allt i uterummet för att där är lika kallt som i kylen, och allt får inte plats i kylen, men nu är det varmare i uterummet än inne så nu får jag försöka trockla in det i kylen.

Vår första lektion för dagen är inställd på grund av att treorna tar studenten. Det har sprungit runt studenter i Malmö hela denna veckan. Fan vad härligt, dom ser så glada och fria ut. Vet så mycket jag längtar till jag tar studenten. Bara 2 år kvar. fan vad dom åren kommer gå snabbt. Det kommer kännas jätte segt fram tills dess men sen när man väl är där kommer man undra "var fan tog gymnasiet vägen!?"

På tal om studenten, bara jag som tycker denna reklamen är härlig?


Fyra skolor går ut idag i Malmö, så det kommer förmodligen vara många fester i stan. Undra om man bara kan gå in någonstans och snylta till sig mat. Elle är bra på att snylta så hon kan hjälpa haha..





Summer day

Publicerat den 2010-06-03 kl 09:29:29
Fan vad härligt det är att kunna använda sommar kläder. Älskar det.



Klänning från Gina Tricot, skor från Skopunkten. Ska ha en kofta över också:)





fly like you do it

Publicerat den 2010-06-03 kl 08:50:11
Sitter här och dricker mitt honungsvatten, ska snart ta en snabb dusch sen fixa för skolan. Tidningen säger att det ska bli lika fin dag idag som igår, vi får hoppas på det så jag tar på mig en klänning eller något:)

efter skolan drar jag och mamma och handler lite inför helgen. Ska bjuda mina älskade vänner på middag:)




Andra Juni

Publicerat den 2010-06-02 kl 22:48:59
Helt underbart fin dag idag. Bortsett från att det var lite tråkigt i början i skolan, men det får man leva med. Eftersom vi börjar avsluta många kurser nu så gör vi inte så mycket, så det är rätt chill:) På Geografin tog vi en promenad till Kungsparken och satt där. Riktigt mysigt.

När jag kom hem så stack jag och pappa och kollade på Speedway i Husie. Måste säga att det verkar riktigt tråkigt om man jämför med cross. Ibland när jag kör för myket på en bana kan jag nästan tröttna på den banan så då är det kul att åka runt och prova massa olika banor. Tänk då Speedway som bara går runt, runt och runt. Och var man än kommer i världen så ser banorna likadana ut. Dessutom drar dom banan efter vart tredje heat. Sånt kallar vi som kör cross lyx. Hehe.. nej ser inte riktigt charmen med det. Men dock tycker jag att det verkar som en svår sport. Jag skulle nog inte klara av det.

Ska gå och lägga mig nu. Är fortfarafde lite förkyld, hoppas det går över till helgen. Jag börjar också få lite ångest över att jag inte kunnat träna denna vecka. Dock väldigt skönt att vila lite.


My new drug..

Poesarn no1

Poesarn no 2 och 3

Mys:)

Härliga killar:)



Slush ice är nog det bästa med sommaren, helt klart bättre än glass. Kostar dessutom bara 15 kr på 7eleven:)


mys i kungsparken. Nästa termoin ska vår skola flytta hit istället, mysigt vi kommer ha här då:)

Sola:)

Avslutar dagen med det kända citatet "Ses i parken" - Maurits Larenas






I skolan

Publicerat den 2010-06-02 kl 14:10:56
Sitter i skoln nu. Har matte men har inget att göra. Detta är gansa segt. Förhoppningsvis får vi vara ute hela nästa lektion. Har jätte tråkigt, ska kolla lite kläder:) Pussar:)





RSS 2.0