valborg

Publicerat den 2010-04-30 kl 06:44:56
Hejsan, Valborg idag hur ska ni spendera kvällen? Själv blir jag hämtad av pappa i skolan sen kör vi drygt 4 timmar upp till uddevalla, SM i helgen. Forhoppningsvis träffar man nått trevligt folk där, men det lär ändå bli sängen kl 11. Får se om dom han nån brasa, förjävligt annars ju hehe..

Men detta blir alltså sista inlägget för helgen, kommer bolgga tidigast söndag, men stor risk att jag inte orkar då.

Ha nu en trevlig valborg vänner och ta det lungt!!:)




29 april

Publicerat den 2010-04-29 kl 17:33:15
Har haft en ganska seg dag i skolan. Men den slutade bra iaf. Vi stack och åt på Espresso House, sen drog vi till Ribban och spelade minigolf med klassen. Sattt sedan och åt glkass på t-bryggan. mysigt:)

Nu ska jga snart bege mig bort mot Oxievång och möta sandra och kolla på min systers modevisning och lite sånt:) Kan säkert bli kul:)







sitter och spelar gitarr

Publicerat den 2010-04-28 kl 16:11:00
Sitter och slår lite på gitarren klarar spela free fallin nu:) Men så när jag sitter och försöker klämma ut lite positiva kommentarer ur min syster så ser jag denna lilla sötnosen på fejjan:


Okej att han itne kan texten, när jag ver tre år sjöng jag mina engelska låtar så också, det som imponerar mig är hur han spelar gitarr.. Shit.. fett grym:)




28 april

Publicerat den 2010-04-28 kl 14:44:22
Bara lite över sex i morse kom mamma ner springande "Kajsa Kajsa!! det står om dej i tidningen" Mycket kul ju:)

Första som hände i skolan idag var nationella prov i Engelska. Jag hoppas det gick bra, det kändes så där. Jag är lite osäker på hur vissa saker stavas och så men lite överseende får dom väl ha när dom rättar. Resten av dagen gick ganska långsamt. Riktigt segt. Gick och köpte en Ciabatta på rönneholms, sen åkte jag hem. Träffade Dino på bussen och fick en trevlig pratstund.

Ikväll ska jag som sagt till Stadsdelskontoret här i Oxie och ta emot Oxies ungdomspris, hade tänkte springa nu innan men jag känner inte att jag pallar sminka om mig och allt sånt sen, så jag får helt enkelt vänta tills efter det, även om det blir sent.

Ska plugga lite nu hade jag tänkt:)





27 april

Publicerat den 2010-04-27 kl 14:44:10
Hejsan. Fan vad dåligt jag mår:( ont i huvudet och mår illa. Dset har ändå varit härlig dag i skolan men jag vet iten varför jag inte mår bra. Ska köra cross ikväll så jag hoppas jag mår bättre tills dess.

Det har itne varit så speciell dag idag. Bara ganska seg faktist. Men men. Jag ska gå ner och träna lite gitarr, jag kan snart spela Free fallin' :) duktiga mig



sleepy...





nytt men gammalt

Publicerat den 2010-04-27 kl 07:57:03
Kolla vad jag hittade i en gardergob här hemma i söndags:) Precis en sån jacka jag vill ha (vill ha militärgrön dock men detta blir ju bra, billigare dessutom) Det är mammas och hon ville inte ha den längre så tack så mycket för en ny jacka:)


Mohaha.. osnminkad btw... XD





26 april

Publicerat den 2010-04-26 kl 22:07:41
Hejsan. Vilken underbar dag det har varit:)

Efter skolan idag gick jag till stadsbiblioteket och lämnade tillbaka en bok. Jag slutade vid 3 och skulle på spinning 5 så jag tyckte inte det var lönt att åka hem om. Gick och kollade lite på Hansa köpte ett nytt läppbalsam, jag fattar inte hur mina läppar kan bil så torra. Gick sedan till Friskis oxh Svettis vi folketspark och trännade spinning, som för övrigt gick skit.

När jag gick i stan idag (gick från centralen genom gamla stan till stadsbiblioteket sen till hansa och därifrån till friskis) så tänkte jag på hur skönt det är att bara gå i runt. Det var varmt och skönt och jag kande mig riktigt avslappnad trots att man kände stressen från bilarna och människorna runt omkring. Jag skulle vilja flytta in till stan, typ vid gamla stan eller davidshall eller nått. Så skönt att kunna gå och cykla över allt.

Precis innan jag kom fram till friskis så ringde någon på mobilen. Det var nån som jobba på stadsförvaltningen i Oxie som ville gratta för att jag vunnit Oxies ungdomspris. Så på onsdag så jag till dit och ta emot diplom och en present värd 1000 kr, kul och se vad det kan vara för något:)


Köpte ett läppbalsam i en sånhär liten söt burk. Det luktar mint, jäyyr gott:)





här ska det grillas

Publicerat den 2010-04-26 kl 21:53:03
Nu har jag lagt in bilderna från lördags, inte så många dock men några:)



Morgontrött






gårdagen

Publicerat den 2010-04-25 kl 11:44:02
Gårdagen var helt lyckad. Körde först lite cross och Elle kom och kollade och fotade. Åkte sen hem och fixa mig, hinne precis ut ur duschen (verkligen precis när jag var klar, står med bara handduk) så kommer filip och marcus. så kommer även sandra och vi drar oss ner mot reckan. Där e skit mkt folk och så men som tur va så va vår grillplats ledig. Vi kämpar med att få igång grillen tar typ en timme eller nått. Och så börjar några fler komma. Så grillar lite hamburgare och käkar, sitter och snackar och flummar. Så när det inte är någon som vill hämta mer pinnar att hålla brasan vid liv med så stickar vi hem. Sandra, elle och marcus somnar på soffan, och jag försöker sova i min säng. Men varje gång nån rörde sig så vaknade jag, så med andra ord har inte sovit mycket denna natten.

Det är trevligt väder ute, så jag funderar på att ta fram enhjulingen och cykla lite:)





23 april

Publicerat den 2010-04-24 kl 00:51:20
Okej, det är ju inte den 23:de längre men det gör ju inget.

Det har iaf varit en fett härlig dag i skolan. En timme i klassrummet, sen en timme på studiebesök så fick vi sluta en timme tidigare:) Skyndade mig hem (fast den jävla bussen va 10 min sen @#"!%?&) så slängde jag i mig maten för att sen dra mig hem till Sandra. Har inte träffat den flickan sedan innan jag åkte till Italien vilkent är mer än 1 månad sedan. Vi satt och snackade skit om lite allt möjligt, fan vad mycket som händer på en månad! Sandras snälla syster körde mig hem så jag slapp cykla i regnet, så nu sitter jag här. Ska sova snart för imorron är det tävling minsan och då måste jag vara på topp:)





fenomenet hundägare

Publicerat den 2010-04-23 kl 11:43:30
Precis kommit in från joggingrundan, det blev ett intervallpass, 6 gånger 40 sec intervaller.

Det är en sak jag inte kan förstå, och det är hur fam vissa hundägare tänker. Som idag när jag var ute och sprang valde jag att springa i den lilla "skogen" som ligger en bit från mig. Folk verkar tro att bara för att det inte är asfalterat, finns gatulyktor eller för att det är skog runt om kring så är det helt okej att låta hundarna springa löst. När det finns speciella inhägnade områden för hundar, men trots det ska ägarna låta hundjävlarna springa fritt över allt. Jag har själv varit med om att en lös hund har gått till attack och efter det blir man jag extra rädd. det finns dessutom ridspår där, och det är inte alla hästar som gillar hundar, så då skapar det ju en fara för ryttarna också.

En annan sak som också stör mig är, när man springer förbi någon med hund så ska dom alltid låta hunden gå mella sig själva och mig. Jag tycker det känns fett obehagligt, om dom istället låter hunden gå på yttersidan av sig så har dom ju bättre kontroll på att hunden inte rycker till och anfaller mig.

Det är ju faktiskt så att vissa hundar ser det som en attack att jag springer mot dom och andra tror att man vill leka, så det är ju verkligen störigt att behöva ha en hund springande runt benen på en.

Jag har till och med varit med om en hundägare som håller sin hund i handen, vänder sig om och ser att jag kommer springande och sen sätter ner hunden mitt framför mina fötter.

Ja, ibland undrar man vad folk tänker med...





run biatch run..

Publicerat den 2010-04-23 kl 10:40:36
Uppe kl 8 idag, börjar skolan kvart i två... Varför kan man ju undar då!? Jo för jag ska ut och träna, och jag ville hinna äta frukost innan och så. Så nu ska jag bara byta om och sen bege mig ut på en tröttsam runda.

Jag Hade förresten en fett sjuk dröm Drömde att Kenza, asså blogg-Kenza körde cross och skulle köra för samma team som jag. Så jag typ bad om henne msn och sånt. Hehe.. och sen typ, hon ville inte ge mig sin msn men jag fick henne nummer!? Asså fan vad sjuk dröm, och typ hon var helt grym p åattt köra men jag hade bara hört att hon va bra, jag hade inte sett henne köra. och sen blev hon typ helt kär i en av mina crosskompisar.. Ja vafan.. Tur asså att man inte kan hjälpa vad man drömmer XD






22 april

Publicerat den 2010-04-22 kl 18:21:22
Hemkommen från en lång skoldag. Har varit kul men också jävligt segt idag. Nu ska jag sticka till gymmet, pallar itne springa ute... Gör det  imorron istället. Vi ses:)






prov:(

Publicerat den 2010-04-22 kl 08:46:26
Hejsan, ska strax ta bussen och göra ett prov kl 10. Har inte pluggat, så ska bli spännande att se hur det går.

Asså vet en sjuk sak? Jag kommer ihåg att jag vaknade 03.21 eller något inatt och tog Idominsalva på mina läppar XD asså vafan! Ska mån komma ihåg sånt? ska man ens göra sånt!? heheheheXD









21 april

Publicerat den 2010-04-21 kl 22:56:02
Det blev Subway med Elle till lunch, slapp sitta ensam:)

Efter skolan hämtade pappa mig så blev det crosstränging på Saxtorp, gick bra mot slutet.

En ska jag tänkte lite på är, vi snackar jätte mycket om klimatförändring på geografin, det är "oo vi går mot ett varmare klimat, gud vad farliget, bla bla bla..." och så snöar det i slutet av april!! Bevisar det att alla har fett fel som bryr sig och jag har fett rätt som skiter fullständigt i allt för jag kommer ändå dö innan det är som värst!? Jaja, jag orkar itne lägga ner energi på det. Ska upp tidigt imorron iaf, ska skiva prov kl 10, jag har inte pluggat.. håll tummarna:)'

GODNATT!!!




booooooring

Publicerat den 2010-04-21 kl 09:30:23
God morgon vänner.  Det blev inget crosskörande igår, det började näligen att SNÖA!! Så ska köra idag istället hoppas jag, om det kan sluta regna nån gång.

Nu ska jag placka fram skolböckerna och plugga till geografiprov istället.. Jag pallar inte...

Ska ta bussen snart, ska äta på subway, få se om jag får någon med mig, annars blir jag ensam:(









hata klimat mög

Publicerat den 2010-04-20 kl 10:31:51
Sitter och försöker plugga till ett prov på Torsdag... det går inte. Så jävla trågkigt. Vem fan bestämmer att man ska kunna sånt här skit? Jag kommer förmodligen inte ha nån jävla nytta av detta i framtiden, och om jag skule ha det så lär jag mig då, för jag kommer inte komma ihåg det sen iaf.

Jaja. Ska ta bussen snart iaf, sen skiter jag i detta. Ska äta med Fanny på Espresso House, fast jag går nog och köper något från Rönneholm istället, dom har mkt godare.

Jag sprang inte heller i morse. Pallade inte, ska ändå träna ikväll.




19 april

Publicerat den 2010-04-19 kl 22:25:21
Hej vänner. Hur har er helg varit och så? Min har varit toppen. Jag är så stolt över mig själv och helgens resultat.

Har haft en gansk chill dag idag. Började med idrott, sen hade vi redovisning på historian, det gick bra tror jag, sen gjorde jag inte mycket på engelskan, så får jobba med det hemma i stället under veckan, men men.. Tog vilodag idag också så har bara tagit lungt hela kvällen. Har inte kunnat plugga, har haft jätte dålig koncentration men ska försöka hinna det imorgon istället.

Imorron är lite speciell dag. Ska nämligen träna cross på Sturup och det är första gången någonsin jag kör utan att pappa följer med, fatta så nervös jag är, kommer typ glöma tanka och så. Nej det ska nog gå bra, Farfar följer med.

Ska gå och lägga mig nu så jag orkar upp imorron och kanske tar ett jogging pass eller nått innan skolan och pluggar och lite sånt:)





16 april

Publicerat den 2010-04-16 kl 16:19:03
Hello:) Hur har dagen varit. Min har vartit toppen. Haft jätte kul med mina kära vänner hela dagen.

Kom hem och packa och lite så för om en stund drar jag till Kristianstad för första SM deltävlingen i år:) Så det kommer bli dåligt med bloggning i helgen men kommer nog uppdatera Twitter (www.twitter.com/kajsoor)

Håll tummarna för mig, så kommer här något ni har saknat sååå mycket!

WEBCAM BILDER!!!



Och så typiska peace bilden:)





15 april

Publicerat den 2010-04-15 kl 22:00:25
Hello friends. Hur har e dag varit? Min har ändå varit najs. Skola först, lite tråkigt. Sista lektionen var historia som gick riktigt fort, men fick också gå 20 min tidigare. Gick och köpte sallad på Rönneholms med sen åkte jag, Fanny och Sofie hem till Sofies syster och gjorde ett grupparbete.

Tog bussen hem och gjorde nån inlämningsuppgift till idrotten som blev helt fucked... Sen körde JAG bilen till Oxievång och kollae på en konsert som min systers klass hade. (hallå huvudvärk!!!)

Ska gå och lägga mig nu så att jag är pigg i helgen. Fan vad skönt med tidigt vecka nästa vecka:)





Danska

Publicerat den 2010-04-14 kl 14:40:11
Pluggar lite danska nu. Sitter i uterummet, det är varmt som en bastu här inne. Riktigt härligt.

Ska försöka få nån av mina föräldrar att köra mig till friskis ikväll så jag kan ta ett spinning pass, känner mig sugen på det. Har jag tur är det jag som kör in:)

ska hälla upp ett stort glas med läsk nu och plugga vidare:)





tjabba tjena hallå

Publicerat den 2010-04-14 kl 12:30:00
HEEEEJ!!!  Jag har lika tråkigt nu. Sitter på sista lektionen och vänntar bara på att få gå till pastavagnen med Angelika och Fanny. Jag vet inte riktigt vad det vi ska skriva om ska handla om och vi har nog ganska dåligt upplägg, men det är skoj...





TRÅKIGT!!!

Publicerat den 2010-04-14 kl 09:20:07
Sitter i skolan och gör nått jävla grupparbete om klimat och historia och sånt skit. FAN VAD TRÅKIGT!!! Jag tycker allt sånt snack om kimatförändring är bullshit. Helt onödigt att lägga ner tid och pengar på när det finns andra mer aktuella saker som är viktigare. Okej, dom som intresserar sig av det får gärna lägga ner sin tid på det men jag vill inte bli på tvingad det. Jag tror man överdriver och förstorar allt, jag tror bara att det är en naturlig förändring. Och om det nu skulle vara så illa som det sägs så lever inte jag när det händer, så jag behöver inte bry mig. Jag pallar bara inte!!





16 ÅR!!

Publicerat den 2010-04-14 kl 06:57:38
Min älskade vän Elle fyller år idag!! GRATTIS TILL DIG SÖTIS!!:)<3


better is best

Publicerat den 2010-04-13 kl 16:48:18
Inga hål i tänderna här inte. Och munnen blev inte misshandlad som den blev förra gången.

Nu ska jag dra och köra cross på Böket. Första gången i år, härligt.





13 april

Publicerat den 2010-04-13 kl 15:27:40
Fan vad tiden går... Redan april? Jag har ju inte varit hemma så har inte skrivit april som rubrik innan men nu märker jag att halva April har ju gått... Fan vad deprimerande

Iaf. Har haft en jävligt bra dag i skolan idag. Hade över ball på danskan med Angelika och Sofie. fick också MVG på danska provet, klapp på axlen här ja:)

Nu ska jag bara dricka upp min läsk sen ska jag borsta tänderna för sen ska jag till tandläkaren. Är det inte typiskt!? I morse kollade jag mig i speglen och såg att jag hade ett rött märke på läppen, trodde bara att det var ett ärr eller nått från att jag ahft munsår innan, men sen kände jag när jag kom till skolan att det gjorde lite ont så och så klart lyckas jag få ett munsår samma dag som, jag ska till tandläkaren. Jag menar, mysikt att rota i nåns mun om personen har ett fett hepes utslag på läppen.. Men jaja, det kunde ha varit värre, hade jag fått det i början av helgen hade det gjort ont och spruckit och så när jag ska gapa, men det kommer det ju inte göra nu;) hehe.

Fan kom precis på att jag inte har något lås till min cykel.. Hur ska jag nu göra!?:O

To be continued...





mowhahahahaha...

Publicerat den 2010-04-13 kl 08:14:12
Fick precis sms av elle: "Var är alla"
jag svarade: " Vi börjar kl 9"

Hahahh stackare. Man jag ska iaf till bussen nu. Ska åka 144 idag, den är lite bekvämare:)





when the sun rise in the morning

Publicerat den 2010-04-13 kl 07:32:26
Godmorgon. Det är så härligt att vakna och solen är uppe, det känns att det är sommar snart.

Jag ska till tandläkaren i eftermiddag... jag vill inte, dom totalmisshandlade min mun förra året.

Jag ver ute och övningskörde igår. I stan! Jag var så duktig:)




bilder italien/belgien

Publicerat den 2010-04-11 kl 21:38:07
Vi bestämde oss för att ta en vecka i Italien och en vecka i Belgien istället för två veckor i Italien.
Tidning, karta, ljudbok, energidricka, godis och tuggummi, allt man behöver för en dags bilresa.

Day uno, soligt, varmt och härligt:)


Italienarna suger för övrigt på att göra pizza. Förra året fick jag en pizza utan ost och en utan tomatsås, i år INGEN TOMATSÅS!!

GLASS!:D

Jag säger bara Jesper.... hahahaXD

Italienskt påskägg

Sov en natt i Frankrike

Jag orkar inbte lägga upp alla bilder... Ni får se dom onödigaste;)




hemma bra borta bäst

Publicerat den 2010-04-11 kl 19:10:16
Hemma nu... eller kom hem igår kväll. Har inte orkat göra något viktigt idag, bara legat hemma och deppat över att två härliga veckor har tagit slut och i morgon väntar skolan.
"vilken underbar kväll det är" sa mamma precis hörde jag... Jag orkar inte ens kolla efter...

Twitter funkade inte som jag ville så därför blev det inte någon uppdatering där heller.... Men ska försöka hålla igång lite nu. Ska lägga upp lite bilder och så från semestern senare.



RSS 2.0